- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.901
Göbek bende olmadı ama bence onu doktora sor.... Hıçkırık ise çok normal... Hangi biberonu kullanıyorsunuz?? Hıçkırık midesinin büyümesi için faydalı. Hıçkırık bizde olduğunda evin içinde gezdiriyoruz.
Karnımdada çok hıçkırık tutardı zaten. Hala değişmedi. Bende sırtını sıvazlıyorum ama insan endişe ediyor işte. Avent 0 kullanıyoruz canım. Kanama yarında olursa sorayım doktora.
Canım benim kızımda da oldu kan zıbınında sanırım 4 5 gün sürekli oldu diye hatırlıyorum korkma. Hıçkırık midesinin büyüdüğünü gösterir yani sütün fayda ediyor demektir
Normal demekki canım, uzarsa süreç doktora yazıcam. Hıçkırık her süt içme sonrası oluyor neredeyse. O süt için çok canım yandı, hala yanıyor fayda ediyordur inşallah.
Bilmiyorum canım dördüncü gün dedi bugün hala yataktan kalkamıyorum okadar ağrıyor ki dik yuruyemiyorum hergun pansumanı eşim yapıyor giderek morariyor aşağıya doğru ve ağri çok fazla gece çok zorlanıyorum
Benim 12 gün oldu ama 4.gün işlerimi yapıyordum. Dikiş yerlerim acıyor ama her işimi yapabiliyorum. 2.günden beri oturup kalkmakta sorun yaşamadım. Gece bende beşiğe koy yanına al derken canımın acıdığını hissediyorum ama o kadar. Banada hep eşim pansuman yaptı. Şişlik morarma görmedi hiç. O morluk can sıkıcı, bekleme doktora git canım.
Canım çok kanarsa götür k vitamini iğnesi yapıyorlar kesiliyor benim kızda öyle olmuştu
Bakayım bi takip edeyim canım.