- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.841
Kızlar ya dikislerimi pansuman yapmak için açtık çok fena morarmış çok da ağrıyor hala dört gün oldu hala oturup kalkamıyorum dogrulamiyorum sizde olan oldu mu ilk sezeryanda da ağrım çok uzun sürmüştü ama morarma olmamıştı yataktan kalkarken zorlayıp patlattım mi acaba☹
Geçmiş dikkat et hala bantlı mi duruyordu dikis yerin benim doktor taburcu olacağım gün çıkartmami söyledi ve çıkarttım batikon sür dedi sadece banyoda su almamasi için yapıştır dedi açık yara daha çabuk iyilesirmisKızlar ya dikislerimi pansuman yapmak için açtık çok fena morarmış çok da ağrıyor hala dört gün oldu hala oturup kalkamıyorum dogrulamiyorum sizde olan oldu mu ilk sezeryanda da ağrım çok uzun sürmüştü ama morarma olmamıştı yataktan kalkarken zorlayıp patlattım mi acaba☹
Kizlar mama icince cocuk doyuyor. Ama benim sutumu icince 1 saat icinde geri uyaniyor. Halbuki mamayla ayni miktarda veriyorum bu normal mi.
Kızlar ya dikislerimi pansuman yapmak için açtık çok fena morarmış çok da ağrıyor hala dört gün oldu hala oturup kalkamıyorum dogrulamiyorum sizde olan oldu mu ilk sezeryanda da ağrım çok uzun sürmüştü ama morarma olmamıştı yataktan kalkarken zorlayıp patlattım mi acaba☹
Ağlarsın annesi tabi, bende çok ağladım. Hala arada bir kucağıma alıp ağlıyorum. Dün kimliği geldi mesela, oturdum onada ağladım. Mucize minikler bunlar, emek bebekleri.❤
Kv diyor ki karnındayken çok uyudun uykuya alıştı. Dedim benim bebekliğime çekmiş bende çok uyurmuşum, uyansın biraz öyle mal gibi yatmasın demesin mi..
Kontrolu Çarşamba günü ne verdi bir hafta olunca olmazsa pazartesi gideyim .Doktoruna söyle canım. Benim doktorum 6.gün muayene etti, her ihtimale karşıda antibiyotik yazdı tekrar. Gerekirse git muayene ol.
Canım dördüncü gün yani bugün bantla banyo yap sonra aç batikon sur hergun dedi bende bugün banyoyu yaptım açtık batikon için mosmor olmuşGeçmiş dikkat et hala bantlı mi duruyordu dikis yerin benim doktor taburcu olacağım gün çıkartmami söyledi ve çıkarttım batikon sür dedi sadece banyoda su almamasi için yapıştır dedi açık yara daha çabuk iyilesirmis
bebeğimi görünce zaten kesin ağlarım bendün günümüz belli oldu eve geldim,oturuyordum hareketlenmeye başladı.aglamaya başladım.hem bir an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum hemde içimdeki son günleri diye üzüldüm niyeyse.karnımı sevdim,teşekkür ettim ona beni hiç üzmeden yormadan birlikte bu 9 ayı gecirdigimiz için hem heyecanlıyım hem korkuyorum.korkum sezeryandan değil, sonrasında ona nasıl bakcam diye.dönüp arkaya baktığında su günleri yaşamak için verdiğim uğraşları emekleri düşününce bugünleri yaşamak rüya gibiydi.cok şükür Allah'ıma bize bugünleri yaşattı.saglikla kuacagima almayida nasip etsin inşallah ❤
Kalkıyorum canım hatta eve geldiğimde çok daha iyiydim ama yataktan kalkarken zorladım herhalde iki gündür çok şiddetli ağrı var dediğin gibi doktorun eli önemli galiba herkes rahat atlatmış halbuki hastanede de sürekli yürüdümDoktordan doktora fark var işte hastane de etkili olabilir çok geçmiş olsun bence doktora git 4. Gün ben kalkıyordum.
Canım dördüncü gün yani bugün bantla banyo yap sonra aç batikon sur hergun dedi bende bugün banyoyu yaptım açtık batikon için mosmor olmuş
aynen canım çok şükür bugünlerimize..artık iyice ağırlaştım oturup kalkarken bazen eşim yardım etmese zorlanıyorum.dünde gene kalkmama yardımcı oluyordu,benim ağrım oldukça suratının şekli değişiyor.az kaldı hayatım bitecek çilen dedi az daha dayan dedi.bütün çileler böyle olsun Allah böyle çile versin dedimAma ilk gunlerimi unuttum galiba... Emmiyor diye 3 gün ağladım gözlerim şişti... Ama kızımın varlığı tüm dertleri ağlaması her şeyi bana huzur mutluluk veriyor.... Çok şükür bu dertlere diyorum ❤
Ben nedense ağlamıyorum hiç hastanede de ağlamadım... Bu süreçler beni fazla güçlü yapmış mantığım ön planda duygularım makul düzeyde....
Ben artık gülüyorum senin kayınvaldene yaaa sözün bittiği yer
Kontrolu Çarşamba günü ne verdi bir hafta olunca olmazsa pazartesi gideyim .
Canım dördüncü gün yani bugün bantla banyo yap sonra aç batikon sur hergun dedi bende bugün banyoyu yaptım açtık batikon için mosmor olmuş
Canım neden öyle düşünüyorsun sen güçlüsün kolay yolla mi buralara geldik yetiyorsun neden yetmediğini düşünüyorsunKızlar ben çok mutsuzum sürekli ağlamak istiyorum. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum yalnız kalmak istemiyorum ya kardeşim ya annem ya eşim olsun istiyorum sürekli yanımda. Ağır geliyor sanki bebek sorumluluğu. Hiç iyi değilim
canım daha herşey çok yeni.bi anda sana ve senin bakımına muhtaç bir bebek hayatına girdi.bu şimdi sana çok ağır bir sorumluluk gibi gelebilir ama geçecek bu süreç.o bebeği ne kadar çok istediğini,onun için ne çok emek verip uğraştığını düşün.ve şu anki durumunun tamamen lohusalıktan olduğunu,geçeceğini kendine tekrarla canım.istediğin kadar da ağla nasıl rahatlıyorsan öyle rahatlat kendiniKızlar ben çok mutsuzum sürekli ağlamak istiyorum. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum yalnız kalmak istemiyorum ya kardeşim ya annem ya eşim olsun istiyorum sürekli yanımda. Ağır geliyor sanki bebek sorumluluğu. Hiç iyi değilim
İnanılmaz ağır geldi sanki bu sorumluluk. Sürekli bir mutsuzluk haliCanım neden öyle düşünüyorsun sen güçlüsün kolay yolla mi buralara geldik yetiyorsun neden yetmediğini düşünüyorsun
Ah neler neler düşünüyorum kendimi iyi hissetmek için ama olmuyor. Ne kadar sürer bu durum ne zaman geçer bilmiyorum. resmen vicdan azabı duyuyorum. Lohusalık bu kadar ağır mı geçermişcanım daha herşey çok yeni.bi anda sana ve senin bakımına muhtaç bir bebek hayatına girdi.bu şimdi sana çok ağır bir sorumluluk gibi gelebilir ama geçecek bu süreç.o bebeği ne kadar çok istediğini,onun için ne çok emek verip uğraştığını düşün.ve şu anki durumunun tamamen lohusalıktan olduğunu,geçeceğini kendine tekrarla canım.istediğin kadar da ağla nasıl rahatlıyorsan öyle rahatlat kendini ❤
Kızlar ben çok mutsuzum sürekli ağlamak istiyorum. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum yalnız kalmak istemiyorum ya kardeşim ya annem ya eşim olsun istiyorum sürekli yanımda. Ağır geliyor sanki bebek sorumluluğu. Hiç iyi değilim