2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanılmaz ağır geldi sanki bu sorumluluk. Sürekli bir mutsuzluk hali🤦‍♀️ Sürekli düşünüyorum ne kadar çok istedim bu bebeği diye ama psikolojimi toparlayamıyorum bir türlü.

Ah neler neler düşünüyorum kendimi iyi hissetmek için ama olmuyor. Ne kadar sürer bu durum ne zaman geçer bilmiyorum. resmen vicdan azabı duyuyorum. Lohusalık bu kadar ağır mı geçermiş 😭
canım kimisinde ağır geçebiliyor.vicdanen kendini rahatsız hissetme bu senin elinde olan birşey değilki. benim arkadaşım ilk bebeğinde odasından çıkmamış.bebeği kapıdan alıp emzirip geri verirmiş.sevmemiş bile.şimdi aklına geldikçe üzülüyor ama isteyerek yapmadım kendimde değildim o anlar yok gibi diyo.buda böyle bir süreç.umarım uzun sürmez bir an önce atlatırsın

Bende fenayım canım. Bebeğimle gündüz çok iyiyim ama gece uykusuz kalınca çok gergin ve mutsuz oluyorum. Oturup ağlamak istiyorum, yalnız kalınca sakinliyorum ama ağlamaya başlayınca çok geriliyorum. Eşimi özledim, sarılıp uyumayı özledim. Sakin zamanlara ne zaman döneriz bi daha ne zaman başbaşa kalırız diye düşünüyorum. Vicdanen rahatsız hissediyorum sonra böyle düşündüğüm için..
aynı durum bende de var canım.yani eşi özleme konusu.uykum gelene kadar sarılır göğsünde yatardım.o kadar uzun zaman oldu ki öyle yatmayalı.hep ağrılarım oldu doğru düzgün yatamadım ki bacak arana yastık koy belini doldur falan istesem de yanaşamadım.aynı evin içinde özlüyorsun işte.ama hepsi geçecek canım.bebekler dış dünyaya alışıp bir düzen oturtunca her şey daha iyi olacak inşallah 🙏

Bende fenayım canım. Bebeğimle gündüz çok iyiyim ama gece uykusuz kalınca çok gergin ve mutsuz oluyorum. Oturup ağlamak istiyorum, yalnız kalınca sakinliyorum ama ağlamaya başlayınca çok geriliyorum. Eşimi özledim, sarılıp uyumayı özledim. Sakin zamanlara ne zaman döneriz bi daha ne zaman başbaşa kalırız diye düşünüyorum. Vicdanen rahatsız hissediyorum sonra böyle düşündüğüm için..
Ayyy gerçekten aynı psikolojiyi yaşıyorum. Hem vicdan olarak kötü hissediyorum kendimi hem kendine gel diyorum. Bu bebeğe kavuşmak için neler yaşadın bunları düşün diyorum ama yok olmuyor 🤦‍♀️ Ağır geçiyor benim lohusalık anladım. Bugün doktorum da 20 güne kadar daha iyi olucaksın dedi ama nasıl geçer bu 20 gün bakalım

canım kimisinde ağır geçebiliyor.vicdanen kendini rahatsız hissetme bu senin elinde olan birşey değilki. benim arkadaşım ilk bebeğinde odasından çıkmamış.bebeği kapıdan alıp emzirip geri verirmiş.sevmemiş bile.şimdi aklına geldikçe üzülüyor ama isteyerek yapmadım kendimde değildim o anlar yok gibi diyo.buda böyle bir süreç.umarım uzun sürmez bir an önce atlatırsın
İnanki o duruma gelmeye ramak kalmış vaziyetteyim. Ama kendimi salmıyorum yani en azından salmamaya çalışıyorum. 40ndan sonra mı arkadaşın toparlamış acaba

aynı durum bende de var canım.yani eşi özleme konusu.uykum gelene kadar sarılır göğsünde yatardım.o kadar uzun zaman oldu ki öyle yatmayalı.hep ağrılarım oldu doğru düzgün yatamadım ki bacak arana yastık koy belini doldur falan istesem de yanaşamadım.aynı evin içinde özlüyorsun işte.ama hepsi geçecek canım.bebekler dış dünyaya alışıp bir düzen oturtunca her şey daha iyi olacak inşallah 🙏

Biz 4 yıla yaklaştık, hep başbaşa geçirdik çokta kafa dengiyizdir. Sarılıp uyurduk hamileykende iyiydik ama şu an yatağa birlikte giremiyoruz bile. Ben yattığım an uyuyorum gece bi eşim bi ben kalkıyoruz. O gece kalkmak için benden önce yatıyor, sarılıp oturur film izlerdik saatlerce sohbet ederdik. Şu an hiçbiri yok. Şimdiden çok özledim, ne zaman eskiye döneriz dönebilirmiyiz bilmiyorum, bebeğimizi çok seviyoruz ama birbirimizi sevmeyi ihmal etmeyelim istiyorum. Bugün geldi özledim seni diyo, aynı evin içinde birbirimizi özlüyoruz. Karıştım iyice..

Ayyy gerçekten aynı psikolojiyi yaşıyorum. Hem vicdan olarak kötü hissediyorum kendimi hem kendine gel diyorum. Bu bebeğe kavuşmak için neler yaşadın bunları düşün diyorum ama yok olmuyor 🤦‍♀️ Ağır geçiyor benim lohusalık anladım. Bugün doktorum da 20 güne kadar daha iyi olucaksın dedi ama nasıl geçer bu 20 gün bakalım

Benim meme emmeme olayı tuz biber oldu mesela. Ama çok seviyorum gündüzleri çok güzel, sarılıp göğsüme yatırıyorum mest oluyorum, ağladığı an bi geriliyorum ki sorma gitsin.

Biz 4 yıla yaklaştık, hep başbaşa geçirdik çokta kafa dengiyizdir. Sarılıp uyurduk hamileykende iyiydik ama şu an yatağa birlikte giremiyoruz bile. Ben yattığım an uyuyorum gece bi eşim bi ben kalkıyoruz. O gece kalkmak için benden önce yatıyor, sarılıp oturur film izlerdik saatlerce sohbet ederdik. Şu an hiçbiri yok. Şimdiden çok özledim, ne zaman eskiye döneriz dönebilirmiyiz bilmiyorum, bebeğimizi çok seviyoruz ama birbirimizi sevmeyi ihmal etmeyelim istiyorum. Bugün geldi özledim seni diyo, aynı evin içinde birbirimizi özlüyoruz. Karıştım iyice..

Benim meme emmeme olayı tuz biber oldu mesela. Ama çok seviyorum gündüzleri çok güzel, sarılıp göğsüme yatırıyorum mest oluyorum, ağladığı an bi geriliyorum ki sorma gitsin.
Ay yazdıklarına bile ağladım. Nolacak bu ruh halim bilmiyorum allahım güç kuvvet versin evlatlarımız için 🤲

İnanki o duruma gelmeye ramak kalmış vaziyetteyim. Ama kendimi salmıyorum yani en azından salmamaya çalışıyorum. 40ndan sonra mı arkadaşın toparlamış acaba
onu hiç sormadım canım ama sen hiç düşünme oralarını.yanında destek olcak birileri varsa arada kendini salmaktan çekinme bence.çünkün seninde rahatlaman gerekiyor şu an

bizimde 4 yılımız yeni bitti.aynen bizde sizin gibiydik saatlerce sohbet edebiliriz.en sevdiğimiz yanımızda budur.çayımızı kahvemizi alıp balkona geçer herşeyden sohbet ederdik.bi film seyrederken aynı anda birbirimize bakar sarmadı demi film deriz ☺️ şimdiye kadar hiç ayrı ayrı yatağa girmedik ama bu son zamanlar artık ben onunla yatamıyorum.o işe gittiği için ona sen yat diyorum,ben iyice uykum gelene kadar oturuyorum.çünkü uyumakta zorluk çekiyorum ve yatınca ağrım daha çok oluyor 🤷merak etme bak eşinde seni özlediğini dile getiriyor.birbirinizi sevmeyi ihmal etmiyorsunuz.zamanla gene eskisi gibi olcaksınız ve buna yavrunuzda dahil olacak 🥰 yoksa çocugu olan herkes mutsuz olur ikinciyi üçüncüyü yapmazdı 😉☺️ aranızda tek doğurmayan ben kaldım.ben nasıl olacağım bilmiyorum ama kendinizi iyi hissedin istiyorum ❤️

Sizi okudukca cok mutlu oluyorum hele ki doguma gidip saglikla bebeklerini kucaklarina alanlari okudukca 😍☺ benim riskli geciyor daha yeni 9. haftaya girecegiz ama lekelenmelerim var devam ediyor kesilmedi, insallah bende sizin gibi saglikla kucagima alabilirim ☺☺🙏
Benim 12.haftaya kadar lekelenmem oldu cok sukur bebeklerimi kucsgima aldim siz de alirsiniz insallsh.

Ay yazdıklarına bile ağladım. Nolacak bu ruh halim bilmiyorum allahım güç kuvvet versin evlatlarımız için 🤲

Benimde ağlayasım geliyor hep. Teyzesine bıraktım uyudum 3 saat, uyandım baktım uyuyor nasıl özlemişim. Alışcaz elbet hormonlar böyle yaptı bizi.

bizimde 4 yılımız yeni bitti.aynen bizde sizin gibiydik saatlerce sohbet edebiliriz.en sevdiğimiz yanımızda budur.çayımızı kahvemizi alıp balkona geçer herşeyden sohbet ederdik.bi film seyrederken aynı anda birbirimize bakar sarmadı demi film deriz ☺ şimdiye kadar hiç ayrı ayrı yatağa girmedik ama bu son zamanlar artık ben onunla yatamıyorum.o işe gittiği için ona sen yat diyorum,ben iyice uykum gelene kadar oturuyorum.çünkü uyumakta zorluk çekiyorum ve yatınca ağrım daha çok oluyor 🤷merak etme bak eşinde seni özlediğini dile getiriyor.birbirinizi sevmeyi ihmal etmiyorsunuz.zamanla gene eskisi gibi olcaksınız ve buna yavrunuzda dahil olacak 🥰 yoksa çocugu olan herkes mutsuz olur ikinciyi üçüncüyü yapmazdı 😉☺ aranızda tek doğurmayan ben kaldım.ben nasıl olacağım bilmiyorum ama kendinizi iyi hissedin istiyorum ❤

Az kaldı seninde canım. Bizler bu tüp bebek olayıyla uğraşırken birbirine daha çok bağlanan çiftleriz bence. Elbet geçecek. Adaptasyon süreci zor geliyor işte zaman zaman. Son zamanlar bende uyumakta zorlanırdım. Yatmak kalkmak ne zordu.

Benimde ağlayasım geliyor hep. Teyzesine bıraktım uyudum 3 saat, uyandım baktım uyuyor nasıl özlemişim. Alışcaz elbet hormonlar böyle yaptı bizi.
Benimde böyle oluyor :KK43: gündüz anneme bıraktım uyudum 2 saat kadar uyandım koştum geldim yanlarına annem uyu biraz daha dese de uyuyamadım. Gece bazen ikisi aynı anda ağlıyor aynı anda yetişemiyorum ikisi de aç oluyor ikisi de alt değiştirmek gerekiyor öyle zorlanıyorımmki bırakıp herşeyi ağlayıp oturasım geliyo

Benimde böyle oluyor :KK43: gündüz anneme bıraktım uyudum 2 saat kadar uyandım koştum geldim yanlarına annem uyu biraz daha dese de uyuyamadım. Gece bazen ikisi aynı anda ağlıyor aynı anda yetişemiyorum ikisi de aç oluyor ikisi de alt değiştirmek gerekiyor öyle zorlanıyorımmki bırakıp herşeyi ağlayıp oturasım geliyo
Ağlama krizi tutunca benimde oturup ağlayasım geliyor inan ki. Uyudum 3 saat uyandım ki sütüm akıyor, versem memeyi tutmaz onada üzülüyorum..

Ağlama krizi tutunca benimde oturup ağlayasım geliyor inan ki. Uyudum 3 saat uyandım ki sütüm akıyor, versem memeyi tutmaz onada üzülüyorum..
Şimdi gene emmedi bu saate kadar da gazdan uyumadı en son kolik bebek uyutma yöntemi var onu denedim öyle uyutabildim çok şükür eğer Uyumazss bebekleriniz deneyin derim çok işe yarıyor doktorumuz önermişti bana

Bu şekilde çok rahat uykuya dalıyorlar arkadaşlar gaz sorunu yaşayanlar özellikle

Eklentiler

• EF0086EC-6A8B-49C7-9EFE-77785F9376F8.png
    EF0086EC-6A8B-49C7-9EFE-77785F9376F8.png
    742,5 KB · Görüntüleme: 27
Şimdi gene emmedi bu saate kadar da gazdan uyumadı en son kolik bebek uyutma yöntemi var onu denedim öyle uyutabildim çok şükür eğer Uyumazss bebekleriniz deneyin derim çok işe yarıyor doktorumuz önermişti bana
Neymiş canım o? Benimki karnı tok altı kuru olursa uyur genelde ama lazım olur illa ki.

Bende dün anneme bıraktım biraz uyuyayım diye insan uyuyamıyorda hep bir tetikte 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X