- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.781
Bugün transferimin 9. günü neolursunuz bana dua edin. Bu seferde olmayacak diye çok korkuyorum. Korkudan hiç uyuyamıyorum. Transferden sonra benim gibi uyku uyuyamayan var mı arkadaşlar kafayı yiycem offf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğrudur canım.sizlerin başından geçtiği için siz daha çok bilgi sahibisiniz ben internetten ve benim gittiğim hastanede sezeyan olanların yorumlarını okuduğum kadar biliyorum sadece.orda sezeryan olanlarda hep epidural sezeryan oldum yazmis.ben başka bir devlet hastanesinde perde ameliyati olduğumda da belden iğneyle bel altim komple uyusturulmustu.6 saat sonra ayağa kalkmistim.gene öyle biseydir diye düşünüyordum.hayirlisi bir şekilde olacak artıkCanım epidural spinal kombin var ve sadece spinal var. Bende spinal oldum çok şükür zor günler geçti tabi ki bi ağrın acın oluyor ama zamanla azalıyor ben 10.Günden beri evimin temizliğini falan kendim yapıyorum Öncesinde de yapılırdı aslında ama iki çocuk olunca ben vakit bulamadım. Epidural spinal yaparlarsa rahat edersin ama devlette pek onu yapmayabilirler çünkü daha çok konfor için yapılıyor ağrı olmasın diye özel de bile paket dışında ayrı bir fiyat isteniliyor
doğrudur canım bende çok bilgi sahibi değilim acikcasi.dedigin gibi o an doktorlar nasıl derse öyle olacak.pek bı tercih hakkımda yok.umarim herşey güzel geçer ne diyelimBen de öyle biliyordum ama epidural genelde normal doğumda kullanılıyor. Bunlar o anda belli oluyor.. şimdi sende doğumla ilgili merak vardır insan ne olacak acaba diyor ama oluyor bitiyor doktorlar ne derse o şekilde...
son 3 gün sizi dinleyip uyumaya çalışayım o zaman ☺
Dinlen cnm. Benim gozumun alti kapkara gecti yorgunluktan
Hem de çok yoruluyormuş insan üstelik ben hamileliğimde de uyumadım hep dedim ki bana koymaz uykusuzluk öyle bi Zor oldu ki
Bizim bir haftada dustu
Uyu cnm uyu gerçekten uykusuzluk ne kadar zormuş sen uyu ki bebişte doğunca uykuya düşkün olsun benimkini emmeye zor kaldırıyorum uyanmıyor. Kayınvalidem dio annesi bütün hamileliğin de uyudu çok normal
doğrudur canım.sizlerin başından geçtiği için siz daha çok bilgi sahibisiniz ben internetten ve benim gittiğim hastanede sezeyan olanların yorumlarını okuduğum kadar biliyorum sadece.orda sezeryan olanlarda hep epidural sezeryan oldum yazmis.ben başka bir devlet hastanesinde perde ameliyati olduğumda da belden iğneyle bel altim komple uyusturulmustu.6 saat sonra ayağa kalkmistim.gene öyle biseydir diye düşünüyordum.hayirlisi bir şekilde olacak artık
Yine kalabilmişsin canım ben hiç normal yolla gebe kalamadım. Geçmiş olsun bu arada♥O zaman şu an enjeksiyonlarını oluyorsundur yumurtaları büyütmek için. Hangi hastane opu çok basit bir işlem canım bana göre öyleydi hiç ağrım olmadı sonrasında
Bugün transferimin 9. günü neolursunuz bana dua edin. Bu seferde olmayacak diye çok korkuyorum. Korkudan hiç uyuyamıyorum. Transferden sonra benim gibi uyku uyuyamayan var mı arkadaşlar kafayı yiycem offf
Hiç korkma canım genel anestezi verecekler sana 7-8 saat aç ve susuz gideceksin zaten o anestezi verildikten sonra hiçbirşey hissetmeyeceksin uyuyacaksın mışıl mışıl sonra seni odanq alacaklar 15 dakkaya kendine geleceksin ben çok hızlı ayılmıştım korkacak birşey yok canım çok hafif adet ağrısı olabiliyor bende neredeyse hiç ağrı olmadı kalktım hiçbirşey olmamış gibi gezdimMemorial dicle hastanesinde doç dr ali emre tahaoğluna gidiyorum canım...evet şuanda gonal f 225 ü ve menupor yapılıyorum her akşam. inşallah basittir ya en çok ondan korkuyorum
10 gün oldu yüzüm çöktü vallahi uykusuzluktan.
Hepimiz aynıyız demekki.
Ben erken kalkar öğlen tekrar yatardım. Aptal ben..
Bugün 10 gün oldu hala duruyor. İnternette baktım göbek bağını temizleyin filan diyo hastanede ellemeyin düşer dediler. Siz temizlediniz mi göbek bağını?
Benimkide uykuya düşkün aslında ama süt sağ doyur altını değiştir gaz çıkar derken ben uyuyamıyorum.
6 saat sonra kalktım galiba bende. İlk yardımla kalktım sonra hep kendim kalktım hiç yatmadım bi daha. Evde 4.gün işlerimi yapmaya başladım. Göğüs acısı hepsinden beter, sezeryanda bişey yok.
doğrudur canım bende çok bilgi sahibi değilim acikcasi.dedigin gibi o an doktorlar nasıl derse öyle olacak.pek bı tercih hakkımda yok.umarim herşey güzel geçer ne diyelim
Hiç bir müdahalede bulunmadım göbeğe... Hemşiremiz baktı bi iki güne düşer dedi. Banyo yapacağımız gün tesadüf düşmüş bir baktım giysisinin içinde buldum.
Gobek bagini pamukla kurulicaksin her yikandiginda. Ben hergun yikadim. Her yikamada kuruladim. 1 haftada dustu10 gün oldu yüzüm çöktü vallahi uykusuzluktan.
Hepimiz aynıyız demekki.
Ben erken kalkar öğlen tekrar yatardım. Aptal ben..
Bugün 10 gün oldu hala duruyor. İnternette baktım göbek bağını temizleyin filan diyo hastanede ellemeyin düşer dediler. Siz temizlediniz mi göbek bağını?
Benimkide uykuya düşkün aslında ama süt sağ doyur altını değiştir gaz çıkar derken ben uyuyamıyorum.
6 saat sonra kalktım galiba bende. İlk yardımla kalktım sonra hep kendim kalktım hiç yatmadım bi daha. Evde 4.gün işlerimi yapmaya başladım. Göğüs acısı hepsinden beter, sezeryanda bişey yok.
Çok sağil canım 6 gün yattım 7 ve 8 günü kafayı yedimRabbim hayırlısını nasip etsin canım çok stres yapma iyi değil...kafanı dağıtacak şeylerle uğraş
Çok sağol canım fazlada yürümek hareket etmek istemiyorumRabbim hayırlısını nasip etsin canım çok stres yapma iyi değil...kafanı dağıtacak şeylerle uğraş
Böylede piskolojim bozuldu neyapcam bilmiyorum. İnan sitres yapmamak elimde değil kiÇok sağol canım fazlada yürümek hareket etmek istemiyorum
Çok saol Allah hepimizin yardımcısı olsunÇok sağol canım fazlada yürümek hareket etmek istemiyorum
Ben daha dün yıkadım kuruladım hemende. Bugün yarın düşer derken 8 9 gün yıkanmadı çocuğum. Derisi soyuluyor, yağ sürüyorum hergün.Gobek bagini pamukla kurulicaksin her yikandiginda. Ben hergun yikadim. Her yikamada kuruladim. 1 haftada dustu
Evet canım aynı öyle birsey işte belden aşağısı hissetmeyeceksin 5 6 saat sonra ayağa kalkacaksın epidural de ise katater takılıyor beline yanına cihaz veriliyor bastıkça cihazdan ağrı kesici geliyor Yani sezeryn da epidural tamamen konfor icin yoksa sistem aynı bel altı uyuşuk ağrı acı hissi yok ama baskı vs duyuyor hissediyorsundoğrudur canım.sizlerin başından geçtiği için siz daha çok bilgi sahibisiniz ben internetten ve benim gittiğim hastanede sezeyan olanların yorumlarını okuduğum kadar biliyorum sadece.orda sezeryan olanlarda hep epidural sezeryan oldum yazmis.ben başka bir devlet hastanesinde perde ameliyati olduğumda da belden iğneyle bel altim komple uyusturulmustu.6 saat sonra ayağa kalkmistim.gene öyle biseydir diye düşünüyordum.hayirlisi bir şekilde olacak artık
aynen ya.bende bu çok hareketli çok durmaz gelir diyordum ama yanılttı bizi.herseyim hazır ama ben emzirme sütyeni de atletide almadim.yarim sporcu atletleri aldim.hamileligim boyunca da hep kullandım.normal sütyen çok nadir kullandim.bakalim hastane çıkışı alırım olmadı.sagol canım inşallahSenin kız beklendiği gibi yaramaz olmayacak belki de baksana nst yi yumruklayan kız uslu uslu vaktini bekliyor... Herşeyin hazır di mi? Emzirme atleti çok önemli bak ondan 5 tane al bence. Sütyen ise yaramıyor çünkü sırtıni karnıni tutsun istiyorsun. Bir süre karnın ve alt bölgen hissiz olacak o yüzden koruman lazim. İlk yürüyüş çok önemli hastanede... Bebekle birileri ilgilenir ilk etapta... Hadi şimdiden hayırlı doğumlar.