- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.721
Kızlar kızıma kavuştum darısı isteyen herkesin başına
Hadi canım gözünaydın devlette mi oldu normal mi sezaryen mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mama benim de 0 ay aventin ama gene de memeyi istemiyor tüm gün o ağladı ben ağladımBen şırınga ile anne sütünü veriyorum silikon ucu tutması için ... Mamayı +0m biberon
Ah yaaa tüh tüh yara olması kötü olmuş annesi... Yanlış mı emdi acaba. Silikon uçla denemeye devam... Ben bugün başardım 5 cc filan sol göğsümden almıştır. Diğerini ısrarla almadı. Aldı da uyudu çekmedi. Çekse gelecek.
Cnm benimkinde sarilik var vllh ben 3 saate bi veriyorum. Sukur sarilik azaldi. Ben memr acisidan emziremiyorum. O yuzden makineyle cekiyorum gece ûseniyorum cekmeye cok yorulmus oluyorum ztn. Gecede 2 kez mama iciyor
Evet canım biberon.Kızlar beslerken mama ya da anne sütü biberon mu kullanıyorsunuz ?
Aslında yorucu olduğundan değil çünkü meme ucuyla Memeyi alıyor yani plastik uç lazım aslında memenin o TEn temasını istemiyor sanırım. Bende anne ve bebek arasında ki ten temasına çok dikkat ettiğimden emsin istiyorum yoksa sağıp vermek zorunda kalacağım bir kaç gün geçsin bakalım meme reddi 4 gğn kadar sürermiş internette öyle yazıyor umarım düzelir
Hiç korktuğumuz gibi değilmiş bizimki çok rahat oldu dikiş bile atılmadı sadece bi bandaj var iki gün sonra çıkarıcaz. Hiç bişey hissetmezken yaptırmak bence en mantıklısı
Mama benim de 0 ay aventin ama gene de memeyi istemiyor tüm gün o ağladı ben ağladım
Hiç emmedi ki yanlış emsin. Göğüs ucum yoktu makina çok güçlü çekti, yara yaptı direkt olmayan ucu çıkarınca. Şimdi sütüm iyi yine almıyor, tek göğsüm hala yara teki yara sayılır.
Benimde çok acıyor makinada sağıyorum ama acıyor. Gecede süt sağıyorum mama vermiyorum.
Evet canım biberon.
Maşallah canım.
Benimki 8 günlük oldu hala emmiyo, ağladım sızlandım nafile. Umudum kalmadı artık. Nasıl olacak bilmiyorum..
Maşallah annesi geçmiş olsun.
Benimkide aynı terane. Ne yapcaz bilmiyorum çaresiz kaldım resmen.
Merhaba canım ben bu ay başladım bugün 5. Ignemi yaptım iki gündür kasiklarim epey ağrıyı yarin sabah kontrolum.var vala bu durum normal mi bilmiyorum tecrubeli arkadaşlar cevap verirse bende sevinirimMerhaba hanimlar yurtdisinda yasiyorum
Pazar gunu turkiyeye gidicem ve tup bebek yaptiricam insallah bu donemde yaptiricak olan varmi yoldaş olsun bana
Birde igneleri olurken yumurta buyurken agri sizi oluyormu
Embriyo yerlestikten sonra ne kadar sure sonra hamilelik olup olmadigi öğreniliyor nekadar yattiniz
Benim de kız emmiyor canım bgn resmen aç bıraktım alsın diye ortalığı yıktı ağladı gene emmedi yok olmuyor mamayla büyüyecek sanırım akşama kadar ağladımHiç emmedi ki yanlış emsin. Göğüs ucum yoktu makina çok güçlü çekti, yara yaptı direkt olmayan ucu çıkarınca. Şimdi sütüm iyi yine almıyor, tek göğsüm hala yara teki yara sayılır.
Benimde çok acıyor makinada sağıyorum ama acıyor. Gecede süt sağıyorum mama vermiyorum.
Evet canım biberon.
Maşallah canım.
Benimki 8 günlük oldu hala emmiyo, ağladım sızlandım nafile. Umudum kalmadı artık. Nasıl olacak bilmiyorum..
Maşallah annesi geçmiş olsun.
Benimkide aynı terane. Ne yapcaz bilmiyorum çaresiz kaldım resmen.
Benim de kız emmiyor canım bgn resmen aç bıraktım alsın diye ortalığı yıktı ağladı gene emmedi yok olmuyor mamayla büyüyecek sanırım akşama kadar ağladım
Bende vermeye başladım bugün.
Eşimin aldığı büyük o da bi işe yaramıyor, makinayla sağınca çok gelen süt çok az geliyor çocuk başlıyor ağlamaya. Göğüs ucum zaten yoktu, çıkan uçta yara oldu.
Gece uyanıyor çocuk süt mecbur sağıyorum mama vermeyim diye. Ama 2.5 saate çıkardım bugün.
Sağlıkla gelsin inşallah annesi.
Demiştim sana canım. Maşallah size. ❤
Silikon uçla emdi evet ama bana temas etmemiş oluyor tabi ki emmesi önemli de 5 dk emdi bıraktı onu da biberonu versem copur copur götürüyor maşallah. Her bebek bir olmuyor işte ikizler bak oğlan da Birsy yok kız böyle çok çaba gösteriyoruz gerçekten emmeleri için ama zor görünüyor sağıp vermeyi de düşünüyorum da iki tane olunca zaten ne çıkacak ki 10 20 ml ancak çıkarSilikon uçla emer bence ama çok aç bırakmadan yarı tok uyandığında uyku sersemine deneyebilirsiniz... Benimki de öyle mama ile büyüyecek çok üzülüyorum ama en azından çaba gösteriyoruz...elimizden geleni yapacağız.
Ya ne guzel insallah bende başladığımı yazarim canim senin yasin kac kactanem embriyo konulcak ben iki tane istiyorum koyarlarmi kiMerhaba canım ben bu ay başladım bugün 5. Ignemi yaptım iki gündür kasiklarim epey ağrıyı yarin sabah kontrolum.var vala bu durum normal mi bilmiyorum tecrubeli arkadaşlar cevap verirse bende sevinirim
Ben artık ağlamıyorum.... 3 gün ağladım ne yapalım dünyanın sonu değil
Benim de kız emmiyor canım bgn resmen aç bıraktım alsın diye ortalığı yıktı ağladı gene emmedi yok olmuyor mamayla büyüyecek sanırım akşama kadar ağladım
Sen hiç mama vermiyor musun
Yasim 29 canim tek.istiyorum ben burda arkadaşların yazdıklarına göre.ilk ve 35 yaş altı denemelerde tek koyuyorlarmuş bence bize de bi sorarlar diye düşünüyorum henüz o konuşmaları yapamadık senin yaşın kaç bu aradaYa ne guzel insallah bende başladığımı yazarim canim senin yasin kac kactanem embriyo konulcak ben iki tane istiyorum koyarlarmi ki
Canım ben çok faydasını gördüm. Yara olmadı gerçi göğüs ucum da vardı o da etkili mi bilmiyorum amabu meme tutmama olayı ve zorlanma coğunuzda oldu galiba.bakalim bende nasıl olacak.hergun gümüş göğüs kalkanı kullanıyorum faydası olacak mı bilmiyorum.gogus ucunun küçük yada büyük olması etkiliyor mu bebeğin memeyi almasında ?benim normalde de göğüs ucum vardı şimdi daha büyük oldu.umarim faydası olur bunun
Yok canım özelde oldu sezeryanla biraz zor oldu dikis yerlerim çok ağrıyorHadi canım gözünaydın devlette mi oldu normal mi sezaryen mi?
inşallah banada faydası olur ya.hergun mutlaka kullanıyorum.benimde göğüs ucum baya var ama gümüş kalkan kullandıktan sonra daha çok çıkıyor bayada yumuşatıyor göğüs ucunu.bakalim bebiş gelince yaşayıp göreceğimCanım ben çok faydasını gördüm. Yara olmadı gerçi göğüs ucum da vardı o da etkili mi bilmiyorum ama
Evet evet kesinlikle göğüs ucunu da çıkarıo. İnşallah sorunsuz bir şekilde emzirirsin sende canıminşallah banada faydası olur ya.hergun mutlaka kullanıyorum.benimde göğüs ucum baya var ama gümüş kalkan kullandıktan sonra daha çok çıkıyor bayada yumuşatıyor göğüs ucunu.bakalim bebiş gelince yaşayıp göreceğim
Gözünnaydın canım rabbim sağlıklı uzun ömür versin sana da geçmiş olsun biraz oluyor sezeryan da ağrı benim de yanmıştı dikiş yerlerim ama geçiyorYok canım özelde oldu sezeryanla biraz zor oldu dikis yerlerim çok ağrıyor
Yok canım özelde oldu sezeryanla biraz zor oldu dikis yerlerim çok ağrıyor