2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanimlar yurtdisinda yasiyorum
Pazar gunu turkiyeye gidicem ve tup bebek yaptiricam insallah bu donemde yaptiricak olan varmi yoldaş olsun bana
Birde igneleri olurken yumurta buyurken agri sizi oluyormu
Embriyo yerlestikten sonra ne kadar sure sonra hamilelik olup olmadigi öğreniliyor nekadar yattiniz

İyi günler arkadaşlar 5+4 de doktora gittim kese ve yolk göründü 6+4 de kalp atışı için çağırdı fakat doktor bebeği göremiyorum net değil dedi vajinal baktı bir hafta sonra çağırdı kese küçük demişti ilk gittigimde de aranızda böyle bir durum yaşayan var mı boş gebelik olabilir mi acaba

Hiç emmedi ki yanlış emsin. Göğüs ucum yoktu makina çok güçlü çekti, yara yaptı direkt olmayan ucu çıkarınca. Şimdi sütüm iyi yine almıyor, tek göğsüm hala yara teki yara sayılır.

Cnm benimkinde sarilik var vllh ben 3 saate bi veriyorum. Sukur sarilik azaldi. Ben memr acisidan emziremiyorum. O yuzden makineyle cekiyorum gece ûseniyorum cekmeye cok yorulmus oluyorum ztn. Gecede 2 kez mama iciyor

Benimde çok acıyor makinada sağıyorum ama acıyor. Gecede süt sağıyorum mama vermiyorum.

Kızlar beslerken mama ya da anne sütü biberon mu kullanıyorsunuz ?
Evet canım biberon.

Kızlar kızıma kavuştum darısı isteyen herkesin başına

Maşallah canım.

Benimki 8 günlük oldu hala emmiyo, ağladım sızlandım nafile. Umudum kalmadı artık. Nasıl olacak bilmiyorum..

Hiç korktuğumuz gibi değilmiş bizimki çok rahat oldu dikiş bile atılmadı sadece bi bandaj var iki gün sonra çıkarıcaz. Hiç bişey hissetmezken yaptırmak bence en mantıklısı

Maşallah annesi geçmiş olsun.

Mama benim de 0 ay aventin ama gene de memeyi istemiyor tüm gün o ağladı ben ağladım

Benimkide aynı terane. Ne yapcaz bilmiyorum çaresiz kaldım resmen.

Ben artık ağlamıyorum.... 3 gün ağladım ne yapalım dünyanın sonu değil

Merhaba canım ben bu ay başladım bugün 5. Ignemi yaptım iki gündür kasiklarim epey ağrıyı yarin sabah kontrolum.var vala bu durum normal mi bilmiyorum tecrubeli arkadaşlar cevap verirse bende sevinirim

Benim de kız emmiyor canım bgn resmen aç bıraktım alsın diye ortalığı yıktı ağladı gene emmedi yok olmuyor mamayla büyüyecek sanırım akşama kadar ağladım

Benim de kız emmiyor canım bgn resmen aç bıraktım alsın diye ortalığı yıktı ağladı gene emmedi yok olmuyor mamayla büyüyecek sanırım akşama kadar ağladım

Silikon uçla emer bence ama çok aç bırakmadan yarı tok uyandığında uyku sersemine deneyebilirsiniz... Benimki de öyle mama ile büyüyecek çok üzülüyorum ama en azından çaba gösteriyoruz...elimizden geleni yapacağız.

Sen hiç mama vermiyor musun

Silikon uçla emdi evet ama bana temas etmemiş oluyor tabi ki emmesi önemli de 5 dk emdi bıraktı onu da biberonu versem copur copur götürüyor maşallah. Her bebek bir olmuyor işte ikizler bak oğlan da Birsy yok kız böyle çok çaba gösteriyoruz gerçekten emmeleri için ama zor görünüyor sağıp vermeyi de düşünüyorum da iki tane olunca zaten ne çıkacak ki 10 20 ml ancak çıkar

Merhaba canım ben bu ay başladım bugün 5. Ignemi yaptım iki gündür kasiklarim epey ağrıyı yarin sabah kontrolum.var vala bu durum normal mi bilmiyorum tecrubeli arkadaşlar cevap verirse bende sevinirim
Ya ne guzel insallah bende başladığımı yazarim canim senin yasin kac kactanem embriyo konulcak ben iki tane istiyorum koyarlarmi ki

Ben artık ağlamıyorum.... 3 gün ağladım ne yapalım dünyanın sonu değil

Öyle tabi değil, kendim vicdan azabı çekmemek için elimden geldiği kadar sağıcam.

Ben duramadım sağdım verdim hep. Meme deniyorum ama tutmuyor ne yapsam nafile. Süt sağıp veriyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum.

Sen hiç mama vermiyor musun

Yok canım eve geçince ilk gün verdim mamayı, ertesi gün makina kiraladık o gün bi kaç kez takviye verdik şu an sadece süt veriyorum.

Ya ne guzel insallah bende başladığımı yazarim canim senin yasin kac kactanem embriyo konulcak ben iki tane istiyorum koyarlarmi ki
Yasim 29 canim tek.istiyorum ben burda arkadaşların yazdıklarına göre.ilk ve 35 yaş altı denemelerde tek koyuyorlarmuş bence bize de bi sorarlar diye düşünüyorum henüz o konuşmaları yapamadık senin yaşın kaç bu arada

Canım ben çok faydasını gördüm. Yara olmadı gerçi göğüs ucum da vardı o da etkili mi bilmiyorum ama

Canım ben çok faydasını gördüm. Yara olmadı gerçi göğüs ucum da vardı o da etkili mi bilmiyorum ama
inşallah banada faydası olur ya.hergun mutlaka kullanıyorum.benimde göğüs ucum baya var ama gümüş kalkan kullandıktan sonra daha çok çıkıyor bayada yumuşatıyor göğüs ucunu.bakalim bebiş gelince yaşayıp göreceğim

Evet evet kesinlikle göğüs ucunu da çıkarıo. İnşallah sorunsuz bir şekilde emzirirsin sende canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…