2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mama sıcakken akıyor ılık ise akmıyor yoğun yapıyorum biraz

Evet canım oyuzden zaten sancıyi bilmediğim için korktum belim agriyinca ondan gittim ama çok şükür sancı çıkmadı bu kez. benim hiç kaskatı falan olmuyor.evet biz kaldık canım sen şehir Hastanesi'nde yapacaksin değil mi kızlar çok durmuyor anne karnında bakalım bizim ne zaman olacak

Peki sarilik icin ne yapmistin cnm. benimkinsede var sarilik ama doktor cok az dedi
Bizimde çok azdı canım ayağını falan cimdikleyerek uyandırıp uyandırıp emzirdim zaten doktor da demişti anne sütüyle atar sarılığı bol bol emzir diye çok yükselmeden geçti çok şükür yükselirse hastaneye falan alıyorlar mavi ışık veriyorlar canım dikkat et çok emzir

Kızlar süt sağıp veren ve emzirenler. Nasıl besleniyorsunuz?? Ablam nohut ve mercimek pişirdi gitti. Çok saçma degil mi? Ne yediğimi pek bilmiyorum. İlaçlarımı zor akıl edip alıyorum.

senin sütün bayağı çokmuş ya ben sağıyorum ama daha sarı süt geliyor 10 CC falan oluyor yani fazla bir gelen süt yok tutsa bile bu çocuk zaten bunu ancak Tok karna şeker niyetine alır
Merhabalar
Sarı süt dediğiniz ağız sütü yani kolostrum deniyor
Bebekler için çok değerli faydalı
meme almıyorsa bebekleriniz mutlaka sağın mamasına katın veya şırıngayla verin nacizane tavsiyem
Sütünüzü sağıp buzluğa Da koyabilirsiniz (tarihlerinizi üzerine yazarak)
Sağdıkça artıyor miktarı

Canım bu yavaş akan dediğin avent 0 mı başka mı? Benimki 70 80 cc sütü 10dkda bitiriyor meme tutması hayal olacak neredeyse..

Ya bu işte natural biberon ben yanlış almışım internetten ne bileyim yavaş akan yenidoğan diye aldım ama öyle bir şey de yazmıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20201003-135613_Ebebek.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 22
benim karnım yoruldugumda bir kaç saat kas katı kesilip öyle kalıyor.normal zamanlarda da ara ara oluyor.aynen canım şehir hastanesinde olacak doğum.bakalim 1 hafta içinde gelmezse bir dahaki kontrole gün verecekler galiba.bizim kızlar artık son haftalara girdiler valla.o söylenen bizimkiler için geçerli değil

Ya bu işte natural biberon ben yanlış almışım internetten ne bileyim yavaş akan yenidoğan diye aldım ama öyle bir şey de yazmıyor.
canım ben Nuk almıştım ama benimkide 0-6 ay.biberonlarin 0+ olanları yavaş akışkanlı oluyor.yani bebek cekmedikce akmıyormus.uygun olanda buymuş.eger bende biberon kullanmak zorunda olursam başligindan sipariş etcem.

Hemen al hemen. Hiç vakit kaybetme derim canım. Ve sakın o biberonu verme

Yani ihtimal ihtimaldir doğumun yakın hemen al koy at çantaya ... Piyasa çok yanıltıyor nerden bilelim kaç kez çocuk doğurdum da bileyim yavaş akış ne demek... Gerçekten ben piyasanin mağduru oldum. Ve onlarca YouTube kanalinda hic buna dair bir bilgi yoktu... Anca göğüs pedlerinden bahsediyorlardi gerizekallarr :///

Doğrusu bu yeni buldum..e bebekte yok. Geçmiş olsun... Mama piyasasının tuzağına düştüm resmen. Bilerek yapıyorlar mama satmak için ben buna eminim. Sonra da birileri ilk 6 anne sütü diyor. Ben su an gece uyandığımda biberon mu yikayim sicak su mu yapayim sagdigim sütü mu vereyim elim ayağıma karışıyor. Hatta dün uyku sersemine sağdığim sütü döktüm. Ve ağlamaktan helak oldum. Neyse yine sağdım verdim ama istediğim biberon başlığı hala elime ulaşmadı.. bu arada yeğenim bir biberon yollamis hanymish diye bir marka o daha yavas yenidoğana uygun. Kizima onu verdim aldi ama uzun sürdüğü icin akli karıştı yarim yamalak beslenip uyudu sonra geri uyandı...

Eklentiler

• Screenshot_20201003-141227_Hepsiburada.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 14
canim hepimiz aynı hataya düştük.sonucta hepimiz acemiyiz bu konuda.ben almadan önce çok araştırdım çok yorum okudum mesela bende 0-6 ay almışım dediğin gibi hemen alıp koyayım bende cantaya.benim yeğenim hem biberon aldı hemde annesini emdi mesela.bide ablam öyle marka biberon falanda almamisti.marketten cam bı tane biberon almıştı.her çocuk farklı işte.bakalim biz nasıl olacağız

Nst ye girdiğinde hiç öyle kaskatı oldu mu acaba sancı mi o ? Anne karnında ne kadar uzun kalırsa okadar iyi aslında biraz daha kilo alırlar napalm doğunca biraz ele avuca gelsinler şehir hastanesinden herkes çok memnun canım inşallah sende memnun kalırsın

bir iki kere nst de oldu ama sancı çıkmadı hiç şimdiye kadar.aynen bende diyorum duracağını durdu zaten biraz daha dursun da kontrole kadar ,hem günümüz belli olur hemde biraz daha tombikleşir diyorum aynen çoğu kişi memmun.tek sıkıntı refakatçi almamaları.

Kızlar süt sağıp veren ve emzirenler. Nasıl besleniyorsunuz?? Ablam nohut ve mercimek pişirdi gitti. Çok saçma degil mi? Ne yediğimi pek bilmiyorum. İlaçlarımı zor akıl edip alıyorum.
Canım onları yeme gaz yapar bebeğe geçer ben kuru bakliyat ile hiç beslenmedim daha ya protein ya da sebze olmalı ki hem süt yapsın hem gaz yapmasın

Mama sıcakken akıyor ılık ise akmıyor yoğun yapıyorum biraz
Bende kendi sütümü koyunca akmıyo avent eşim mama yapmış getirmiş baktık damlatıyo.

Kafalar oldu çorba, lohusa kafası yaşıyoruz.

Avent al mutlaka koy anne göğsüne yakın olandan. Sütün geç geliyor genelde sezeryanda. Normal biberonla verince alışıyolar lıkır lıkır içmeye.

Benim şuan kızım meme reddi yapıyor bende ne yapacağımı şaşırdım oğlumda hiç sorun yok ama kız öyle değil memeye gelince uyuyor kalkıyor geri meme veriyorum gene uyuyor denemek için biberon veriyorum onu hemen içmeye başlıyor bende vermeyeceğim bir kaç öğün biberon sadece meme ile devam edeceğim Yoksa almayacak memeyi tekrar

Benimki uyaniyo sukur mamadan mamaya. Eve her 3 gune bir ebe kadin geliyor bakmaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…