2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim geçen annesi kırıldı diye fotoğraflarını atıyor sürekli oğlanın. Hiç cvp vermemiş eşime eşimde niye cvp vermiyorsun ters bişey mi oldu yazmış, direkt mama yiyomu diye sormuş eşimde yok süt veriyor annesi demiş, meme versin demiş hemen, eşimde tutmuyo memeyi demiş. Hazıra alıştırdınız tutmaz artık demiş kv eşim hazır değil annesinin sütü demiş, o da hazır kime söylesem tutmaz artık diyo yazmış. Eşimde biz kendimiz karar veririz ne yapacağımıza demiş, çok biliyorsunuz siz yazmış hala daha. Eşimde cvp bile vermemiş bu annem akıllanmaz ne desen hakediyo dedi.

Ay senin şu kaynanan beni öldürecek ya ona ne arkadaş kime söylese tutmaz diyormuş Söylemesin ona fikir al diyen mi olmuş git anlat diyen mi olmuş almazsa almaz ona ne ya. Bizimki de her gün burda sözde valla ben çok azarladım ters de davrandım hala da öyle davranıyorum çok umrumda değil o da eskisi gibi değil aramıyor sormuyor sadece geliyor Torun seviyor tabi zamanında yapmadı hiç birşey şimdi sevmek kolay Burda benim bi yerlerimde lokum pişerken yoktu şimdi bakarım ben gelirim ben hala daha altınlarını takmadı çocukların 40 uçurmaya gittiğimizde takacak amaç ne biliyor musun tekrar hediye almamak böyle de cimri ama sorsan çok seviyor ölüyor sevgisinden

Of ne çok biliyo kayınvaliden beni bile çıldırttı burda. Tutmazsa tutmaz dünyanın sonu değil. Ben de ilk çocuğumda çok uğraşmıştım pes etmedim sonunda tuttu 14 ay da gayet güzel memeden emdi. Hiç cannı sıkma bu zamanlar geçici, çok yoruluyosun ama hediyelerin en güzeli senin yanında unutma

Kızlar 30 saatin sonunda yeterince açılık sağlanmayınca sezaryen olmak durumda kaldım. Sağ salim kızımı kucağıma aldım çok şükür. Beklemediğimize değdi ama tabi normal doğum çok istemiştim nasip değilmiş. Bende bebeğim de iyiyiz çok şükür. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı uzunlar ömürler versin inşallah

canımm hadi gözünüz aydın çok şükür Allah'ım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almışsın ya önemli olan o.sonunda kavustunuz darısı başımıza

Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok şükür canım önemli olan sizin sağlığınız nasıl doğum olduğu hiç önemli değil olsun varsın sezeryan olsun siz iyi olun
Kızlar dua edin bende yarın doğuma giriyorum hayırlısıyla çıkmak nasip olsun acısız ağrısız hemencecik uyanayim toparlaniyim
Canım hayırlısıyla bebeğini kucağına Alırısn inşallah bir avazda kurtul arkadaşım

Gozun aydin canim rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin anali babali insaallah

Uyandır tabi canım. Bana uyusa bile uyandır doyur dediler. 2 saatte 1 uyandırıyorum ben uyusada.

Canim cok yemis benimkisi. Fazla kacirmis yani.. biberon değiştigi icin agzina bir sey arıyor surekli. 15 cc anne sütü artı 60cc.mama yedi.... O yüzden uyandirmadim. Uyandirdim da normalde 3 saatte bir uyandıririm. Mama tok tutuyor. 4.5 saat iyi uyumuş bizimki dün.

Aynı. Guclu çekiyor ama cok gelmeyince sinirleniyor

Canım benimd e kan aldılar çocuklardan 18 e oğlanın 14 e kızın yükselince o akşam yoğun bakıma aldılar fototerapi için Işın yani ertesi gün biraz düşmüştü ama doktorumuz isterseniz taburcu ederim kalsın derseniz bir gece daha kalsın tamamen kurtulun demişti ben kalmalarını istemiştim 2 gece kaldılar çok şükür bir daha da geçti gitti 2 saatte bir beslemeye dikkat et pasiflik uyku hali olmasın varsa eğer uyandır mutlaka

Hangi marka??? ,Ben aventinkini aldim ama daha kargo gelmedi yarin gelir. Lansinoh da vardi amanaventre kucuk buyuk boy var
Ben mamajo almıştım canım aventin en küçüğü bile benim çocukların ağzına büyük gelmişti bi tane avent aldım baktım olmuyor geri eşimi gönderip mamajo aldırmıştım en küçüğü baya küçük onunla alıştılar

Çok 4 saati buldurma canım sarılık yükselebilir

Açken sinirli oluyordur çok sinirli olunca da tutmuyorlar canım ondan tutmuyordur bence

Evet canım çok asabi oluyo, keyfi yerinde olunca deniyorum ara ara.

Allah bildiği gibi yapsın bunları ne deyim ki başka. Ben kucağına vermek bile istemiyorum Allah biliyor.

Ben hamileliğin başından beri kendisinden bi destek göremedim ama başımıza ebe kesildi, kendi kaybeder. Dediğin gibi ben deniyorum tutmazsa tutmaz napalım.

Canım gözün aydın. Çabucak toparlanırsın merak etme.

Kızlar dua edin bende yarın doğuma giriyorum hayırlısıyla çıkmak nasip olsun acısız ağrısız hemencecik uyanayim toparlaniyim

Toparlanırsın kendine güven çok abartma gözünde geçiyor hepsi.

Benim oğlanda içiyor habire bilmiyorum nolcak, ama saatinde uyanıyor hep.

Aynı. Guclu çekiyor ama cok gelmeyince sinirleniyor

Sakinken deniycem gündüzleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…