2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buralara gelmek içinde çok uğraş verdik çok emek verdik kolay şeyler değildi.bunuda atlatırız.hepiniz üstesinden geldiniz çok şükür sağlıkla yavrularınızı kucakladiniz.darisi bana ve kalan diğer arkadaşlarıma sizler şu an tecrübe kazandınız tabiki buraya yazıp size danışırım herşeyi beni en iyi siz anlarsınız.iyi ki varsınız

Hilal senle haftamız aynı galiba sen iki gün oncesin benim doktorum Çarşamba ya gün verdi 38+2 de alacak madem sezeryan olacaksın seni niye okadar bekletiyor anlamadım ben

Hilal senle haftamız aynı galiba sen iki gün oncesin benim doktorum Çarşamba ya gün verdi 38+2 de alacak madem sezeryan olacaksın seni niye okadar bekletiyor anlamadım ben
aynen haftalarimiz aynı canım seninle.yaa işte benimki devlet hastanesi ya bı değişik prosedürleri var.dün ki nts de sancım çıksa gün verecekti.cikmadigi için bir sonraki kontrole kaldı tabiki o zamana kadar benim bebiş gelmeye kalkmazsa.

Canım tabi ki ağrın oluyor sonuçta bi ameliyat sezeryan bi kesik yerin dikişin var ama bu işin en büyük sırrı yürümek yani doğumdan geldin kendine gelince bol bol yürü yürüdükçe acın geçiyor emin ol. Sağ Salim kavuşacaksın bebeğine inşallah

Bende ilk gece yürürken aldım kucağıma gezdim. Biz onların olma ihtimali için savaş verdik gözümüzün önünde olsunlar herşey gelir geçer.

İnşallah sende görürsün canım. Az kaldı annesi son günler. Emin ol bakacaksın.

Evet. Yavaş akışlı diyecek o şekilde söyle.

Öyle almış çok iş gördü.

Bende öyle istedim canım ama anesteziye göründüm bel kemiğim uygun görülmedi çok sık arası dedi o yüzden genel olacağım

Kısa uyuturlar zaten annesi kısmet böyleymiş üzülme.

Kv geldi bugün. Başladı bana süt muhabbetine. Sen emzir mama verme diyo, 2 gündür süt sağıyorum açsa bi ölçek mama veriyorum mama verme diyo meme emsin biberon verme diyo, dedim emmiyo tutmuyo aç kalsın o zaman alışır aç kalınca diyo dedim sarılık mı olsun aç kalıp sarılık olmaz artık geçti diyo, bebek daha 3 günlük neresi geçti dedim. Ben biliyorum ki söylüyorum diyo bana doktorlar bilmiyor sen mi biliyosun dedim. Süt sağmaya gidicem meme ver almazsa sağarsın diyo, sağdım getirdim bu süt bu çocuğa fazla hepsini verme ağır gelir diyo en son aldım kucağıma geçtim içeri odaya ben nasıl istersem öyle yaparım alışırsa alışsın dedim. Çıktı gitti.

el kadar bebeği aç birakarak mı memeye alıştırcakmıssın zaten tutabilse memeyi alabilse alır o çocuk.sanki 2,3 yaşına geldide yemek yememek için direniyor,o zaman dersinki biraz aç kalsın gelir kendi ister yemek.bebek o ya daha.ayni benim kv gibi cahil cahil biliyor gibi konuşuyor.birde zaten ne kadar ölçüde süt ve mama verileceğini sen zaten bilirsin.tutupta onun midesine fazla gelecek şekilde vercecek değilsin ya.konusmak için konuşuyor işte.

Gittiği daha iyi olmuş boşver canını sıkacak kim varsa aynısını yap çok bilmişlik yapacak sana memede tutar mama da içer kime ne bundan benim eşimde yok yanımda görevde sırf bunları yaşamamak adına oraya gitmeyeceğim

Hastanede sütü içsin üstüne mama ver dediler ben sütle doyarsa mama vermiyorum. Aç kalıp terbiye olacak yaşta değil ki 3 günlük bebek. Acıkınca kaskatı kesiliyor ağlıyor napayım ağlatıp meme tutana kadar bekleyim mi.. Eşim demiş üstelik süt konusunu kapat diye. Bana tembellik yapma emzir dedi, 2 saatte 1 süt sağıyorum yarım saat boyunca. Çoktan haketmişti. Ben süt sağarken uyuyan çocuğu zorla uyandırıp hoplatmış çocuk kustu ilk kez. Deli etti yedi lafları gitti.

Ben kötü anneyim biberona alıştırıyorum dedim, gitme valla deli ederler adamı.

Kizlar emzik konusunda ne dusunuyoesunuz verecek misiniz?çevrem cok baski yapiyor ver diye.bir de benim ikizler canima okuyorlar cok agliyorlar gece gunduz uyku yok.ikiz doguranlar sutunuz yetiyor mu? ben mama da veriyorum yetmiyor sütüm

tövbe yarabbim yaa.lohusa insanı niye boyle gerer anlamıyorum anlamakta istemiyorum valla.sen zaten karnı doysun diye kendini hirpalayip elinden geleni yapıyorsun.tembellikmiymis bu.bosver lafını yemiş gitmiş iyi olmus.oyuncak gibi çocukla oynamaya geliyormuş zaten

Canım nasıl oldun ? Bebiş nasıl Corona geçti mi sağlığın iyidir umarım. Taburcu olmuşsunuzdur artık
Sali gun geldim eve. Korona gecti herhalde bi test daha yaptirmam lazim.
Bebis sukur iyi. Sutumu sagiyorum ne kadar verdigimi bileyim diye. Herhalde emerken bukadar ememiyordu surekli uyaniyordu. Simdi cekip vereli surekli uyuyor acaba onceden yeterince doymuormuydu die dusunuorum

Kizlar emzik konusunda ne dusunuyoesunuz verecek misiniz?çevrem cok baski yapiyor ver diye.bir de benim ikizler canima okuyorlar cok agliyorlar gece gunduz uyku yok.ikiz doguranlar sutunuz yetiyor mu? ben mama da veriyorum yetmiyor sütüm
Ben vericem canım ya çünkü emzik emen çocuklara ayrı empatim var sırf bundan dolayı bile vericem aldım Philips avent

Canım dikkat et sarılık olmasın ondan da sürekli uyur pasif hali olur ölçtürme şansın varsa git ölçtür istersen.
Ben vericem canım ya çünkü emzik emen çocuklara ayrı empatim var sırf bundan dolayı bile vericem aldım Philips avent
Bende aynı söylüyordum ah Bu çocuklar... kilo kaybına sebep oluyormus canım ve hiç vermedim içimde kaldı resmen zaten ikiz oldukları icin kücük doğduklarından kilo kaybederler dedi doktor efor harcıyorlar emerken ve kendilerini tok sanıyorlar mide dolu dolu oluyor mama ya da emme işini daha az yapıyorlar dedi hiç vermedim bugğn denedim kızda hatta kusacak oldu Almadı emziği

Çocuk uyuyo uyanmıyor çenesine bastırıyor ki uyansın, yapma anne dedim güzellikle, bacaklarını çekiyor ayaklarını sıkıyor, sese sıçrıyo kısık sesle konuşuyoruz sese uyanıyor mu dedi evet dedim bilerek yüksek sesle konuşuyor, 3 saat filan durdu patladım artık sonra eşimde bu çocuk bizim o da annesi ne istiyorsa yapar kimse karışmasın dedi. Herşeye sustum en iyi sizler biliyorsunuz ama evladım konu olunca susamam.

Aslında doğru diyor doktorlar ve almadıkları daha iyi senin içinde bilmiyom ya ayrı empatim olurdu hepte hayalimdi ama emin ol çok istiyorum ya tutmayacak ama olsun hayalimi gerçekleştirdim aldım

Koca bir su
Canım hala beklemedeyim. Sancılar sıklaştı koca bir serum poşeti suni sancı yedim. Suyum geldi. Suyum gelince iyice sancılar çoğaldı. 6 cm oldu açılmam. Dayanılmayacak sancılar yaşamıyorum ama epidüral takalım dedi hemşire ama iyiyim sancılar dayanamıcağım gibi değil dedi. Hemşirelerde şokta rahatlığıma ah biz ne acılar çektik bu hiç bişi diyesim var gerçekten hepimiz çok güçlüyüz bu yoldan geçen anneler olarak bunu bir kez daha anladım. Yani kısaca daha doğuramadım cnm geceyi bekliyoruz

Sabaha kalmaz doğar inşallah canım. Biz güçlüyüz. Üstesinden gelirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…