2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benimkide uyuyor sürekli yiyor yatıyor toplasan günde 3 4 saat uyanık değildir galiba. 2 saatte 1 60 70 ml süt sağıp veriyorum.
Normalde yenidoğan bebekler çok uyanık kalmazlarmış zaten canım ama pasiflik işte sürekli uyku hali uyandıramama gibi şeyler sarılık belirtisi yaşadığım için biliyorum 🤭 sağdığın süt miktarı yenidoğan bebeğe göre çok çok i
😃 Aslında doğru diyor doktorlar ve almadıkları daha iyi senin içinde bilmiyom ya ayrı empatim olurdu hepte hayalimdi ama emin ol çok istiyorum ya tutmayacak ama olsun hayalimi gerçekleştirdim aldım 😃
Evet doğru diyorlar Ama işte benimde hayalimdi aynı sen gibi onlar emmese de çantam da taşıyorum 😂
Koca bir su

Canım hala beklemedeyim. Sancılar sıklaştı koca bir serum poşeti suni sancı yedim. Suyum geldi. Suyum gelince iyice sancılar çoğaldı. 6 cm oldu açılmam. Dayanılmayacak sancılar yaşamıyorum ama epidüral takalım dedi hemşire ama iyiyim sancılar dayanamıcağım gibi değil dedi. Hemşirelerde şokta rahatlığıma😌 ah biz ne acılar çektik bu hiç bişi diyesim var 😊 gerçekten hepimiz çok güçlüyüz bu yoldan geçen anneler olarak bunu bir kez daha anladım. Yani kısaca daha doğuramadım cnm geceyi bekliyoruz
Canım sabaha kalmadan bence de doğum olacak senin inşallah sağ Salim bebeğine kavuş bir avazda kurtul ❤️🙏🏻 Ama epidural düşünebilirsin normal doğumda da kullanıyorlar baya konforlu oluyormus

Çocuk uyuyo uyanmıyor çenesine bastırıyor ki uyansın, yapma anne dedim güzellikle, bacaklarını çekiyor ayaklarını sıkıyor, sese sıçrıyo kısık sesle konuşuyoruz sese uyanıyor mu dedi evet dedim bilerek yüksek sesle konuşuyor, 3 saat filan durdu patladım artık sonra eşimde bu çocuk bizim o da annesi ne istiyorsa yapar kimse karışmasın dedi. Herşeye sustum en iyi sizler biliyorsunuz ama evladım konu olunca susamam.
yok yok normal değil o kadın.benim cocugumada öyle yapsalar bende kudururum.okurken bile afakanlar basıyor inan.hic sabır gostermene gerek yok.herkesin seni idare edip sana sabır göstermesi gerekiyor zaten.esininde sana destek çıkması güzel.oglundanda yüz bulursa hiç iflah olmaz o kadin
Koca bir su

Canım hala beklemedeyim. Sancılar sıklaştı koca bir serum poşeti suni sancı yedim. Suyum geldi. Suyum gelince iyice sancılar çoğaldı. 6 cm oldu açılmam. Dayanılmayacak sancılar yaşamıyorum ama epidüral takalım dedi hemşire ama iyiyim sancılar dayanamıcağım gibi değil dedi. Hemşirelerde şokta rahatlığıma😌 ah biz ne acılar çektik bu hiç bişi diyesim var 😊 gerçekten hepimiz çok güçlüyüz bu yoldan geçen anneler olarak bunu bir kez daha anladım. Yani kısaca daha doğuramadım cnm geceyi bekliyoruz
ayyy tabiki bizler çok güçlüyüz 💪☺️ her anne evladı için güçlüdür tabiki ama bizler bir tık daha güçlüyüz çünkü hiç kolay bulmadık yavrularımızı.bu gece gelir miniğin o zaman.saglikla kavuşun inşallah canım 🙏 sabah uyanır uyanmaz buraya bakcam güzel haberin için ☺️😉🥰

Sali gun geldim eve. Korona gecti herhalde bi test daha yaptirmam lazim.
Bebis sukur iyi. Sutumu sagiyorum ne kadar verdigimi bileyim diye. Herhalde emerken bukadar ememiyordu surekli uyaniyordu. Simdi cekip vereli surekli uyuyor acaba onceden yeterince doymuormuydu die dusunuorum
Canım dikkat et sürekli uyumasi sarılık belirtisi de olabilir bende ne güzel uyuyor diye sevindim meğerse kan şekeri düştüğü için uyuyormuş sarılık oldu bol bol ver sütünden

Kızlar bende de şiddetli bel ağrısı başladı akşam 7 gibi gittik burdaki devlet Hastanesi'ne nst de sancı çıkmadı ama nstyi beğenmedim dedi ebe hareketleri çok az seni ambulansla Ankara'ya göndereyim dedi yok dedim bende kendimiz gideriz dedim dusumu aldım hazirlandim hastanemize gittik nst bağlandı sancı çıkmadı hareketi de iyi dedi doktorumu aradılar oda isterlerse gelip alayım ama kendini iyi hissediyorsa randevu gününe kadar dursun nst de sorun yok demiş bende geri eve geldim ne kadar dursa kar diye iyimi yaptım bilmiyorum al deseydim şimdi doğum yapmıştım 🤔

Kızlar bende de şiddetli bel ağrısı başladı akşam 7 gibi gittik burdaki devlet Hastanesi'ne nst de sancı çıkmadı ama nstyi beğenmedim dedi ebe hareketleri çok az seni ambulansla Ankara'ya göndereyim dedi yok dedim bende kendimiz gideriz dedim dusumu aldım hazirlandim hastanemize gittik nst bağlandı sancı çıkmadı hareketi de iyi dedi doktorumu aradılar oda isterlerse gelip alayım ama kendini iyi hissediyorsa randevu gününe kadar dursun nst de sorun yok demiş bende geri eve geldim ne kadar dursa kar diye iyimi yaptım bilmiyorum al deseydim şimdi doğum yapmıştım 🤔
canım hayırlısı olsun.doktorunda zaten sorun görmemiş.bi sıkıntı gorseydi yatışını yaptırırdı.sende kendini iyi hissediyorsan bişey olmaz içini ferah tut.bugun benimde belim sırtım çok ağrıyor ama ben ayakta fazla durdum.is falan yaptım yordum kendimi

Normalde yenidoğan bebekler çok uyanık kalmazlarmış zaten canım ama pasiflik işte sürekli uyku hali uyandıramama gibi şeyler sarılık belirtisi yaşadığım için biliyorum 🤭 sağdığın süt miktarı yenidoğan bebeğe göre çok çok i

Makina olmasa asla çıkmazdı bu süt benden. Mucize gibi Allah razı olsun icat edenden. Oğlan zaten 4 kilo yenidoğan gibi beslemeye kalkarsan sarılık olur dediler.
yok yok normal değil o kadın.benim cocugumada öyle yapsalar bende kudururum.okurken bile afakanlar basıyor inan.hic sabır gostermene gerek yok.herkesin seni idare edip sana sabır göstermesi gerekiyor zaten.esininde sana destek çıkması güzel.oglundanda yüz bulursa hiç iflah olmaz o kadin
Deli ediyor insanı inşallah gelmez tekrar. Çok biliyor herşeyi. Çocuk doymuyor napıyım mama verme sütün hepsini verme doktor kesildi başıma.

Bende ilk gece yürürken aldım kucağıma gezdim. Biz onların olma ihtimali için savaş verdik gözümüzün önünde olsunlar herşey gelir geçer.

İnşallah sende görürsün canım. Az kaldı annesi son günler. Emin ol bakacaksın.

Öyle almış çok iş gördü.

Kısa uyuturlar zaten annesi kısmet böyleymiş üzülme.

Canım hangi marka biberon almış ayrıntı yazar mısın model marka?? Avent mi?? Bizimki o aventte 60cc resmen sömürüyor mamayı yani anne sütü sağıp veriyorum o zaman da 50cc içiyor. 10 günlük oluyor bebeğim sarılık olmadık ama emmedik de ... Ben ümit etmiyorum artık tutmaz diyorum ama yılmadan devam...

Sali gun geldim eve. Korona gecti herhalde bi test daha yaptirmam lazim.
Bebis sukur iyi. Sutumu sagiyorum ne kadar verdigimi bileyim diye. Herhalde emerken bukadar ememiyordu surekli uyaniyordu. Simdi cekip vereli surekli uyuyor acaba onceden yeterince doymuormuydu die dusunuorum

Ne kadar çıkıyor sağınca?

Canım hangi marka biberon almış ayrıntı yazar mısın model marka?? Avent mi?? Bizimki o aventte 60cc resmen sömürüyor mamayı yani anne sütü sağıp veriyorum o zaman da 50cc içiyor. 10 günlük oluyor bebeğim sarılık olmadık ama emmedik de ... Ben ümit etmiyorum artık tutmaz diyorum ama yılmadan devam...
Avent almış canım 0+ olandan. Kendi çekmeden akmıyo. Benimkide 60-70 bana mısın demiyo bitiriyor. Mama vermedim bugün hiç sütüm yetecek kadar geldi çok şükür. Gece en son sağımda 100 ccye yakın çekti, gel gelelim oğlan gene meme emmiyo bugün tutturdum emmeyi seviyor aslında ama istediği kadar süt gelmediği için basıyor yaygarayı. Dediğin gibi yılmadan devam..

Avent almış canım 0+ olandan. Kendi çekmeden akmıyo. Benimkide 60-70 bana mısın demiyo bitiriyor. Mama vermedim bugün hiç sütüm yetecek kadar geldi çok şükür. Gece en son sağımda 100 ccye yakın çekti, gel gelelim oğlan gene meme emmiyo bugün tutturdum emmeyi seviyor aslında ama istediği kadar süt gelmediği için basıyor yaygarayı. Dediğin gibi yılmadan devam..

senin sütün bayağı çokmuş ya ben sağıyorum ama daha sarı süt geliyor 10 CC falan oluyor yani fazla bir gelen süt yok tutsa bile bu çocuk zaten bunu ancak Tok karna şeker niyetine alır

Bendeki de

Bendeki de Avent 0 artı diye değil 0-6 aymış benimkisi galiba ama Yenidoğan diye aldım yani emzik başlığı yenidoğan'a uygun gibisinden biberon 0-6 ay gibisinden anladım. Bazen akıyor bazen akmıyor benimki kendiliğinden değişiyor yani.

Yaygaracı işte bizimki de sinirleniyor bunlar iştahlı çocuklar çabuk büyürler. Önce anne sütü sonra yetmezse mama şeklinde tutturmaya çalışarak gitcez. Sen eve geçtin mi hastaneee misin

senin sütün bayağı çokmuş ya ben sağıyorum ama daha sarı süt geliyor 10 CC falan oluyor yani fazla bir gelen süt yok tutsa bile bu çocuk zaten bunu ancak Tok karna şeker niyetine alır
Canım o sarı süt öyle değerli ki onun bir damlası eşittir bir büyük bardak süt. 10 cc me demek hazine gibi aynı. Bir damla diyorum düşün ☺️ Sakın sakın öyle düşünme az gelmiyor şeker niyetine alır diye o süt çok kıymetli

Canım o sarı süt öyle değerli ki onun bir damlası eşittir bir büyük bardak süt. 10 cc me demek hazine gibi aynı. Bir damla diyorum düşün ☺ Sakın sakın öyle düşünme az gelmiyor şeker niyetine alır diye o süt çok kıymetli

Yaaa ... Bu arada yavaş akan biberon da var. Sinirlendirmeden ona geçiş yapsam diyorum. O zaman beslem süreleri artacak ama şimdi 10 dk da 60cc midede. Öteki turlu yorulcak. Meme alsa zaten yorulur. Biraz çaba göstersin istiyorum

Benimde daha sarı süt bu normal beyaz süt değil. Gelen miktarı kullandığım pompala alakalı canım bence. Hastane tipi pompa kullanıyorum.

Bendeki de

Bendeki de Avent 0 artı diye değil 0-6 aymış benimkisi galiba ama Yenidoğan diye aldım yani emzik başlığı yenidoğan'a uygun gibisinden biberon 0-6 ay gibisinden anladım. Bazen akıyor bazen akmıyor benimki kendiliğinden değişiyor yani.

Akmıyor eşimin aldığı bebek çekmedikçe.

Yaygaracı işte bizimki de sinirleniyor bunlar iştahlı çocuklar çabuk büyürler. Önce anne sütü sonra yetmezse mama şeklinde tutturmaya çalışarak gitcez. Sen eve geçtin mi hastaneee misin

Evdeyim canım, ben çarşamba günü geçtim eve. Evet çok iştahlılar maşallah.

canım hayırlısı olsun.doktorunda zaten sorun görmemiş.bi sıkıntı gorseydi yatışını yaptırırdı.sende kendini iyi hissediyorsan bişey olmaz içini ferah tut.bugun benimde belim sırtım çok ağrıyor ama ben ayakta fazla durdum.is falan yaptım yordum kendimi
Sabaha kadar hareketini takip ettim kipirdadi mi diye .bende hiç durmuyorum ki canım iş yapıyorum kızın peşinde koşuyorum derken bende yorulmuş olabilirim bir de önceki gün asansör bozuktu 5 kat merdiven çıktım oda yaptı galiba bugün İyiyim çok şükür . hayırlısıyla bizde kucağımıza bir alsaydık

Yaaa ... Bu arada yavaş akan biberon da var. Sinirlendirmeden ona geçiş yapsam diyorum. O zaman beslem süreleri artacak ama şimdi 10 dk da 60cc midede. Öteki turlu yorulcak. Meme alsa zaten yorulur. Biraz çaba göstersin istiyorum

Canım bu yavaş akan dediğin avent 0 mı başka mı? Benimki 70 80 cc sütü 10dkda bitiriyor meme tutması hayal olacak neredeyse..

Sabaha kadar hareketini takip ettim kipirdadi mi diye .bende hiç durmuyorum ki canım iş yapıyorum kızın peşinde koşuyorum derken bende yorulmuş olabilirim bir de önceki gün asansör bozuktu 5 kat merdiven çıktım oda yaptı galiba bugün İyiyim çok şükür . hayırlısıyla bizde kucağımıza bir alsaydık
muhtemelen seninde yorgunluktan olmuş olabilir canim.ama sen ilk kizindada bel ağrısı şikayetiyle gittiğinde sancın çıkmıştı galiba senin yanlış mı hatırlıyorum.ondan dolayı gitmende iyi olmuş bı açıdan.ne olur ne olmaz.benim genelde yorulunca oluyor.hem sırtım belim ağrıyor hemde karnım kaskatı oluyor baya bir süre normale dönmüyor .aynen canım hayırlısıyla bizde kucağımıza alırız insallah.yagmur da doğurmuştur belki ondan sonra ikimiz kaldık sadece galiba

Canım dikkat et sarılık olmasın ondan da sürekli uyur pasif hali olur ölçtürme şansın varsa git ölçtür istersen.

Bende aynı söylüyordum ah Bu çocuklar... kilo kaybına sebep oluyormus canım ve hiç vermedim içimde kaldı resmen 😀 zaten ikiz oldukları icin kücük doğduklarından kilo kaybederler dedi doktor efor harcıyorlar emerken ve kendilerini tok sanıyorlar mide dolu dolu oluyor mama ya da emme işini daha az yapıyorlar dedi hiç vermedim bugğn denedim kızda hatta kusacak oldu Almadı emziği 😀
Az var kendiliginden gecer dediler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X