- 14 Mart 2008
- 6.024
- 5.130
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.541
Normalde yenidoğan bebekler çok uyanık kalmazlarmış zaten canım ama pasiflik işte sürekli uyku hali uyandıramama gibi şeyler sarılık belirtisi yaşadığım için biliyorum sağdığın süt miktarı yenidoğan bebeğe göre çok çok iCanım benimkide uyuyor sürekli yiyor yatıyor toplasan günde 3 4 saat uyanık değildir galiba. 2 saatte 1 60 70 ml süt sağıp veriyorum.
Evet doğru diyorlar Ama işte benimde hayalimdi aynı sen gibi onlar emmese de çantam da taşıyorumAslında doğru diyor doktorlar ve almadıkları daha iyi senin içinde bilmiyom ya ayrı empatim olurdu hepte hayalimdi ama emin ol çok istiyorum ya tutmayacak ama olsun hayalimi gerçekleştirdim aldım
Canım sabaha kalmadan bence de doğum olacak senin inşallah sağ Salim bebeğine kavuş bir avazda kurtul Ama epidural düşünebilirsin normal doğumda da kullanıyorlar baya konforlu oluyormusKoca bir su
Canım hala beklemedeyim. Sancılar sıklaştı koca bir serum poşeti suni sancı yedim. Suyum geldi. Suyum gelince iyice sancılar çoğaldı. 6 cm oldu açılmam. Dayanılmayacak sancılar yaşamıyorum ama epidüral takalım dedi hemşire ama iyiyim sancılar dayanamıcağım gibi değil dedi. Hemşirelerde şokta rahatlığıma ah biz ne acılar çektik bu hiç bişi diyesim var gerçekten hepimiz çok güçlüyüz bu yoldan geçen anneler olarak bunu bir kez daha anladım. Yani kısaca daha doğuramadım cnm geceyi bekliyoruz