2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim şuan kızım meme reddi yapıyor bende ne yapacağımı şaşırdım oğlumda hiç sorun yok ama kız öyle değil memeye gelince uyuyor kalkıyor geri meme veriyorum gene uyuyor denemek için biberon veriyorum onu hemen içmeye başlıyor bende vermeyeceğim bir kaç öğün biberon sadece meme ile devam edeceğim Yoksa almayacak memeyi tekrar :KK43:
Benimki az önce aç denedim hemen, teki yara zaten göğüs ucumun yara olmayanı veriyorum. Ters kucak deniyoruz bi öyle alıyor alırsa onuda 5 dk içinde çekip bırakıyor, başlıyor ağlamaya sağım saati yeni geldi.. Eşim mama verdi onu içti. Aslında emerken güçlü çekiyor ama yoğun gelsin istiyor.

Canım kaç cc süt çıkıyor senden yazdıysanda görmedim. Deli olcam sağarken çok canım yanıyo benim.

Az cikiyor cunki hic iyi beslenmiyorum ondan herhlde. Cok uykusuz kaldim. Ben arada mamada veriyorum yoksa sutum yetmio. Su falanda icmiyorum hic.. dikkat etmem lazim😔
Basta sutum coktu mastit olunca acidan cekemedim azaldi

Benimki az önce aç denedim hemen, teki yara zaten göğüs ucumun yara olmayanı veriyorum. Ters kucak deniyoruz bi öyle alıyor alırsa onuda 5 dk içinde çekip bırakıyor, başlıyor ağlamaya sağım saati yeni geldi.. Eşim mama verdi onu içti. Aslında emerken güçlü çekiyor ama yoğun gelsin istiyor.
Bende açken denedim az önce aldı yarım saat kadar da kaldı meme de ama nasıl alışacak geri bilmiyorum 🤷‍♀️

Az cikiyor cunki hic iyi beslenmiyorum ondan herhlde. Cok uykusuz kaldim. Ben arada mamada veriyorum yoksa sutum yetmio. Su falanda icmiyorum hic.. dikkat etmem lazim😔
Basta sutum coktu mastit olunca acidan cekemedim azaldi

Damla almıştı eşim o işe yaradı galiba bende. Birde makina çok güçlü manuel olsa çekmez bu kadar.

Bende açken denedim az önce aldı yarım saat kadar da kaldı meme de ama nasıl alışacak geri bilmiyorum 🤷‍♀️

Benimki mümkün değil durmuyor ki.. Çok üzülüyorum.

Damla almıştı eşim o işe yaradı galiba bende. Birde makina çok güçlü manuel olsa çekmez bu kadar.

Benimki mümkün değil durmuyor ki.. Çok üzülüyorum.
Pes etmeden devam edeceğiz canım mama vermedenn olmuyor yetmiyor ikisine verince işte kızım böyle oldu bende üzülüyorum ama sütümüz etkilenir pes etmek yok

Kızlar benimki 4.5 saattir uyuyor. Uyandırayım mı? En son biberon ucunu değiştirdik artık az akıtan ile besliyorum.. çekiyor çekiyor yoruluyordiğer biberon gibi değil onu hemen mideye indirip mayışıp uyuyordu bu sefer uyumadı huysuzlandı. Ama illa bir şey emmek istiyor emzik almıyor meme cok az.. serçe parmağımı emiyor cok cok anlamadım değişik.

Kızlar benimki 4.5 saattir uyuyor. Uyandırayım mı? En son biberon ucunu değiştirdik artık az akıtan ile besliyorum.. çekiyor çekiyor yoruluyordiğer biberon gibi değil onu hemen mideye indirip mayışıp uyuyordu bu sefer uyumadı huysuzlandı. Ama illa bir şey emmek istiyor emzik almıyor meme cok az.. serçe parmağımı emiyor cok cok anlamadım değişik.

Uyandır tabi canım. Bana uyusa bile uyandır doyur dediler. 2 saatte 1 uyandırıyorum ben uyusada.

Kızlar kullanan varsa humana stil tea e bebekte 25 TL düşmüş ben şimdi sipariş verdim size de haber vermek istedim normal de özdilekten 40 TL alıyordum fiyatı baya düşük geldi bana

Merhaba arkadaşlar idrarda transferin 11. Günü negatif olup kanda daha sonra pozitif olan var mı yarın test günüm Begüm kanda negatif çıktı

E saate bi 90 versen daha iyi degilmi. Ztn saat basi 30 vermis oluyosun bisey degismiyor cnm. Senin icin diyorum az uyumuş olursun. Hem bebek kendiliginden uyanir. Tabi doktorun 2 saat dediyse onu dinle
2 saatte 1 süt sağmaya kalkıyorum o sürüyo yarım saat, oğlanı doyuruyorum altını değiştiriyorum o da sürüyo yarım saate yakın. 1saat 10 dk 15 dk anca uyuyorum o da her zaman değil. Bilmiyorum nolcak böyle. Şimdi 1.30 saatim vardı doyurdum yattım uyumadı eşimde durmadı kucağımda uyuyo ama ben uyuyamadım.. 🤷🏼‍♀️

Kızlar merhaba instgramdan ..... takip ederseniz çok sevinirim üstelik pierre cardin ve kanz bebek arabalarında burdan gelenlere özel çok çok iyi indirim yapıyoruz ❤😍 sağlıkla bebişelerinizi kucağınıza alın 😘

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X