2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı göğüs acısını bende yaşadım yeni yeni düzeliyor bana hiç bir krem fayda etmedi ne duyduysak aldık birtek hindistan cevizi yağı yumuşattı önceye göre daha az acıyor

Çok sabırlısın arkadaşım valla . Ben olsam dünya laf söylemiştim iyi dayanıyorsun.
lohusalığa vur uzaklaştır şu kadını benyaptım yapıyorum da hala.

Canım onu bende yaşadım ağrısı çok kötüydü lahana bulabilirsen haşlayıp ılık ılık göğsüne koyunca rahatlatıyor bir de sagmaya çalış canım bir şey falan mı istedi ben rüyamda bir şey gördüm ve göğsüm aynı seninki gibi oldu sıcak suyun altında masaj yap sağ lahana köy baya faydası oldu bana ama gördüğümü yiyince geçti

Geldi çocuğa oğlum oğlum diye bende sen babaannesisin benim oğlum dedim, hepimizin oğlu diyor babasıyla benim oğlum dedim dalgaya alıyor kötü kadın de şu annene diyor aklınca. Kıskanç de diyor evet kıskancım çünkü tek başıma çok emek verdim dedim. Paylaşmayı öğren diyo öğrenemem dedim, bunların üstüne hala dibimde çocuğu alıcam ben alayım diyor, altına yapıyor fırsat vermiyor değiştirmeye özledim ben dedim çektim aldım kucağıma emzirme danışmanı geldi oğlan emmiyor, emsin diye uğraşıyoruz başımda mememi sıkıyo, kadın bile bi müsaade edin dedi, emmesi için uyandırıcam ben uyandırayım diyor. Eve gelecekti gelme dedim, yarın gelirim diyor..

Ona ne oluyor meme sıkıyor onun haddine mi anlamıyorum ben bu kasını sürekli tersle sen bunu hakediyor

ya Allah aşkına gelip göğsünü sıkmak ne ya.anammısın bacımmısın. insan yeri geliyor kendi annesinden bile çekinir.kayınvalidesin sen ya biraz ağır ol yerini bil.valla sen yazdıkca ben kendi kayınvalidemle yaşacaklarımın fragmanını görüyor gibiyim.şimdiye kadar köyde olduğu için bi sorun yaşamadık ama benimkide çok ve boş konuşur.vede bilgisi olmadığı şeylerde bile sanki bilgi sahibiymiş gibi akıl verir.bakalım benimki neler zırvalayacak

Ona ne oluyor meme sıkıyor onun haddine mi anlamıyorum ben bu kasını sürekli tersle sen bunu hakediyor

Bilmiyorum ben kızlar. Yarın yine gelecek dibimizde, zaten sütüm çok az geliyor ve sadece tek göğsümün ucu var. Onuda tutmuyor silikon aparat aldık lansiloh yine banamısın demiyor. Kaskatı kesilip ağlıyor meme vermek istedikçe. Canım burnumda ne acımı bildim ne sancımı ama çocuk böyle yapınca çok üzülüyorum. Gelecek başıma emzir emzir diye. Zaten 2 gündür sabrımı haddinden fazla zorladı.

Yok cnm gogus ucu dgl. O olsa dayanirim.. benimki mastit
Canim ben lansinoh kremle kremleyip buzdolabi poseti kesip koymustum o yumusatmisti.
Aynı göğüs acısını bende yaşadım yeni yeni düzeliyor bana hiç bir krem fayda etmedi ne duyduysak aldık birtek hindistan cevizi yağı yumuşattı önceye göre daha az acıyor
Göğüs ucu yarası ayrı mastit ayrı mastit de süt kanalı tikanıyor o ağrı yapıyor seninki hangisi acaba

Kizlar ben basta benim sut az sandim. Mama verdim. Mama verince 2 sefer benim gogus kafam kadar şisti icinde taş var gibiydi . Cok sancidi goguslerim.
Bugun eve ebe kadin geldi. O birsuru onerilerde bulundu. Ve sukur suan cok iyim.
Anti enflamatuar ilac ictim . Su kaynatim, icine 2 bebek bezi bandırdım. Su torbası işlevi gordu.
Memelerin ustune sarmaladim. Sut sagdim elimle yumusayinca . Buyuk kisimda o an agri gitti sut cikinca.
E elttr arkadasin dedigi gibi lahana koydum sutyenin icine. Ama haşlamadan yikayip sogukca. Tam bir mucize...akmayan gogsum akmaya başladi. Suan cok daha iyim. Aman kizlar mastite dikkat edin.

Kizlar ben de sağıyorum cok az emiyor zaten mamaya alıştı göğüslerim dolu baya sağdım doğum yapmayanlar lütfen biberon vermeyin şırınga ile devam edin

Kizlar ben de sağıyorum cok az emiyor zaten mamaya alıştı göğüslerim dolu baya sağdım doğum yapmayanlar lütfen biberon vermeyin şırınga ile devam edin
Canım bir yerden sonra mecbur veriliyor bende kücük kadehlerle besliyordum biberon vermiyordum kızım boğulma tehlikesi atlattı allahtan ki eşim yediriyordu ters çevirdi hemen atlattık ama töbe ettim biberon veriyorum ne olursa olsun dedim öyle korktum ki aklım basımdan gitti sandım şırınga da aynı ama biberon olsa risk daha az boşver biberonla besle korkusu yok en azından

Bende gece biberon verdim artık duramadım. Hem iştahlı hem memeyi tutmuyor şırıngayla mama veriyordum, dün en son eliyle şırıngayı itiverdi ağzına. Alışırsa alışsın canından önemli değil ya dedik verdik. Eşim hastane tipi pompa kiralayacak bugün gidip. Süt gidecek emmeye emmeye.

En iyisi canım benim kız da birden çekti boğazına kaçmıştı korktuk aynı sizin gibi canından değerli mi dedik verdik hala da hem emziriyorum hem biberonla besliyorum önce meme sonra biberon

En iyisi canım benim kız da birden çekti boğazına kaçmıştı korktuk aynı sizin gibi canından değerli mi dedik verdik hala da hem emziriyorum hem biberonla besliyorum önce meme sonra biberon
Almıyo benimki memeyi ucu mu küçük geliyo süt az diye mi almıyo bilmiyorum. Silikon uç aldık onla güç bela tutuyo ama kaskatı oluyor sıkıldığı için. Bugün sağım yapıcam çoğalır inşallah süt, ucuda çıksın gün içinde hep deniycem emzirmeyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…