2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sezeryan olan arkadaşlarım spinal mi oldunuz epidural mi? Bana spinal yapıcaz epidurali hastanemiz tercih etmiyor dedi anestezi uzmanı. Neden diye sordum, daha kalın bi iğne olduğu için beyin omurilik sıvısına zarar verilme ihtimali var o da kalıcı baş ağrısı yapar dedi.

Canım hadi hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Evet doktorun bu dediği doğru canım ben spinal oldum ne bel ne baş ağrısı yaşamadım

Herkeste doğurdu neredeyse, meşgul haliyle ama anlatmazsam olmaz. Bugün kv'ye gittik sonuçları beklerken. Benim oğlanla ilgili konuşmaya başladı gene tabi. Bana şakayla karışık öyle kolay yoldan anne olmak yok bide babaannesi var onun benim yanımada göndereceksin oğlumu benimlede kalacak dedi bende oğlunu göndereyim kalsın senle dedim eşimi gösterdim, herkesin oğlu kendisiyle kalsın istersen dedim benimde oğlum diyo kv yoo en çok benim oğlum dedim gülerek, zaten öyle kolay yoldan filan anne olmadım çok emekler verdim hala veriyorum dedim. Sen böyle de o beni nasıl sevecek biliyomusun diyo, ben sevmesin demiyorum zaten babaannesisin sever illa ki ama benden ayrı bi yerde kalamaz küçükken, büyüyünce canı isterse gelir yanına kendisi dedim. Bi rahatladım, bi rahatladım kii.

Hayır bide en çok ona sinir oldun ya bu hamilelikte en çok ona benzermiş ayyy bende görümceme çok gıcık gittim hala daha gidiyorum doğursam yine bu sinir gitmicek o ayrı da benim kızda halasına benzicek bu gidişle senin oğlan da babaanneye bide en çok onları severlermiş

Çok şükür canım bende bugün 37ye girdim 3200;dedi gününü beklesem ne olurdu bilmem bakalım pazartesi devam ederse ağrı alacaklar artik
Maşallah senin miniğede cnm maşallah kiloları iyi çok şükür doğsalarda Allah’ın izniyle bi sorun yaşamayız inşallah bir an önce doğsun istiyorum valla çevremdekiler de bırak dursun duracağı kadar karnındaki günlerini çok özliceksin diye ama işte insan sabırsızlanıyor heyecanlanıyor

Zaten ultrason fotoğraflarında babasına çok benziyor, işin kötüsü eşim annesine benziyor.
Allahımm diyorum içimi biliyorsun. Ben tam sakinleşecek oluyorum yeni bişey deyip başa sarıyoruz. Konuşmasa iyi kadın aslında.
Bugün burç yorumunu okuyor bebeğin diyorki bak bu huyu bana çekmiş.
Sus sende deme öyle kız halaya oğlan dayıya benzer derler.

kolay yoldan anne olmak mı heralde bunu söylerken aklı başında değildi.cok doğru çok kolay oldu bizimkiler.cocuk yapalım dedik yaptık hemen oldu çünkü

Bizim kaçarımız yok çocuklar benzicek benzesin benzesin de inşallah huyları benzemesin

valla iki inatçı kız kaldı hayırlısı olsun ya bizimkilerde gelir inşallah keyifleri gelince.ben artık sezaryen olacaksam 39.haftayi göreyim diyorum.tabi gene minik belirleyecek kendi gününü

Evet yaaa benim kız abla oldu artık ... En fırlama benimkiymiş

kolay yoldan anne olmak mı heralde bunu söylerken aklı başında değildi.cok doğru çok kolay oldu bizimkiler.cocuk yapalım dedik yaptık hemen oldu çünkü

Hemen yapıştırdım zaten cevabı hiç kolay yoldan olmadım çok isterdim kolay yoldan olmayı diye. Şimdiden aba altından sopa gösteriyor aklınca. Biraz aklı erince göndericekmişim onda kalacakmış. Biraz aklı erince dediği 6-7 yaşı. Her yaz onda kalsaymış bilmem neymiş. Ben ayrılamam ben olmadan bi yerde kalamaz dedim bende.

Bizim kaçarımız yok çocuklar benzicek benzesin benzesin de inşallah huyları benzemesin

Ay valla ya. Babaannesi gibi çok bilmiş olursa hiç hoş olmaz.

doğmamış bebeğe don biçmek deyiminin en güzel örneği senin kv. hele bı doğsun o yaşlarada gelsinde annesini bırakıp gidiyormu o yavru.benim yeğenimi ablam çalıştığı için annem kiz kardeşim büyüttü şimdi 4 e gidiyor.annesi oğlum hafta sonu sen burda kal bende evde işlerimi yapayim geleyim der kesinlikle kabul etmez annesi yanında olmazsa kalmaz yani.

Ne dediğini bilmiyor işte. Saçma sapan konuşuyor. Çocuk annesi olmadan duramaz zaten durmakta istemez. Benim kardeşim teyzemi çok severdi orada kalalım diye tuttururdu. Ben büyüktüm ama o küçüktü. Gece uyanır anne diye ağlardı. O saatte gelir alırlardı durmadığı için. Aklı sıra her an hayatınıza müdahil olucam diyor bana alttan alttan.

Bunların bu küçük beyinleriyle yaptığı hesaplar beni yoruyor ya bizimki de burda kalıyor tamam yardımcı oluyor da saçma sapan konuşması hiç eksik değil hep tersledim valla kusura bakmasın zamanında yaptıklarına saysın hee kalmak istemiyorsa da kalmasın kimse ona gel kal demiyor zaten kendisi torunları için gelip kalıyo zamanında niye gelmedi hamileyken benimle alakası yok kalmasının ona benzemesini bende istemiyorum ama benim çocuklar benzemiyorlar çok şükür hatta kızım falan ona gidince iyice ağlıyor susmuyor haha aferin çocuğum diyorum içimden

kız ama bu çocuklar da bı değişik oluyor.ablam yeğenimi bırakıp ise gittiginde 2 aylıktı daha.ozel sektör olunca yasal izni o kadardı.annem de kiz kardesimde nasıl baktılar el bebek gül bebek.hele annem.torunu için akan sular durur.kocaman çocuk oldu,o yemek yerken annem ohhh der o yedikçe.sana ne oluyor deriz.o yedikçe benim karnım doyuyor der ama gel gör ki bizim nankör velet soran oldumu babaannemi seviyorum der haa babaannesi kötü biri değil.kadin hasta,annemdende yaşlı baya.sevmesinde sıkıntı yok sevsin tabiki de.sipa bari ikisinide seviyorum de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…