- 14 Mart 2008
- 6.024
- 5.130
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.141
Bende ikizlerime doğum yaptım çatlaklarım aşırı fazlaydı ne yaptıysam ne sürdüysem olmadı çatlayacaksa engel olunmuyor yaniTecrübeli gebeler size bişey danışmak istiyorum.İkizlere hamileyim karnım kaşınmaya başladı ne tavsiye edersiniz kullanmam için.Bi arkadaşım vazelin sürmüş hep bolca.Vazelinin de sakıncası varmı bilemedim.
Hepinize sağlıklı doğum diliyorum...
Önlemimizi alalımda en azından kaşıntıyı keser belki kremler.Tek sağlıkla kucağıma alayım da baska bişey istemez insan.Gözün aydın sağlıkla büyüt yavrularını darısı bana inşallah.Bende ikizlerime doğum yaptım çatlaklarım aşırı fazlaydı ne yaptıysam ne sürdüysem olmadı çatlayacaksa engel olunmuyor yani
İnşallah sağlıkla rabbim nasip etsin.Önlemimizi alalımda en azından kaşıntıyı keser belki kremler.Tek sağlıkla kucağıma alayım da baska bişey istemez insan.Gözün aydın sağlıkla büyüt yavrularını darısı bana inşallah.
Canım ne yaptın ben göründüm nst girdim ağrı çıktı bugün 37 hafta olmuştum doktor çocuk baskı yapıyor 3 güne bir gel dedi pazartesi tekrar gideceğim belki alabilirim de böyle devam ederse dedi sana ne söylediYa o ağrı bendede var dünden beridir geçmiyor. Sağ tarafım da kramp gibi bişi sanki anlayamıyorum da. Kafasının olduğu yerde bide. Bugün kontrolüm var gittiğim de sorucam sana da söylerim cnm
Amin canım sagolasin.İnşallah sağlıkla rabbim nasip etsin.Teşekkür ederim ❤
ama benim ne kaşıntımı kesti Ne de çatlaklarımı engelledi Mustela krem kullandm zeytin yağı sürdüm babe krem kullandım licerac krem kullandım yok yani çatladı çatladı kaşındıbu biraz vücutla alakalıymış doktorum öyle demişti kimi vücut esnek yapılı oluyormus kimisi benim ki gibi
Banada çatıya baskı yapıyor kafası ondan ağrı oluyor dedi kanala girmiş kafası beş gün sonra bida gidicez. Benim bu sefer sancım çıkmadı cnm ilk defaCanım ne yaptın ben göründüm nst girdim ağrı çıktı bugün 37 hafta olmuştum doktor çocuk baskı yapıyor 3 güne bir gel dedi pazartesi tekrar gideceğim belki alabilirim de böyle devam ederse dedi sana ne söyledi
Demek ki baskıdan dolayiymis canım ağrılarımiz tek taraflı olunca ben kafaya takmıştım ama Ağrı'da çıktı deyince pazartesi tekrar çağırdı biraz erkenci böcük bizimkiler galiba kilosu falan nasıldı iyidir inşallahBanada çatıya baskı yapıyor kafası ondan ağrı oluyor dedi kanala girmiş kafası beş gün sonra bida gidicez. Benim bu sefer sancım çıkmadı cnm ilk defa
magnetlerimiz hazırlanmış bugün kargoya verilecek.cok beğendim sizde görün istedim
Eki Görüntüle 2696439
Banada çatıya baskı yapıyor kafası ondan ağrı oluyor dedi kanala girmiş kafası beş gün sonra bida gidicez. Benim bu sefer sancım çıkmadı cnm ilk defa
Hadi hayırlı olsun cnmKızlar salı günü kısmetse doğumum var Allahın izniyle. Kanlarımı verdim, enfeksiyon değeri biraz yüksek çıkmış covid testi de yapıldı. Önden gittiği ve suyu biraz fazla olduğu için iki güne 1 kontrol edelim dedi doktorum. Yarın ve pazartesi yine nstye giricem, salıya kadar kendi gelmek isteserde acil sezeryana gidicez.
İyi cnm çok şükür 3350 olmuşuz. Keyfini bekliyoruz bakalım ne zaman gelecekseDemek ki baskıdan dolayiymis canım ağrılarımiz tek taraflı olunca ben kafaya takmıştım ama Ağrı'da çıktı deyince pazartesi tekrar çağırdı biraz erkenci böcük bizimkiler galiba kilosu falan nasıldı iyidir inşallah
Valla dün gece feci bel ağrım oldu uykudan uyandım. Dedim geliyo galiba.
hadi hayırlısı olsun canım.en azından şu belirsizlik ortadan kalkmış oldu.hayirlisiyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzuKızlar salı günü kısmetse doğumum var Allahın izniyle. Kanlarımı verdim, enfeksiyon değeri biraz yüksek çıkmış covid testi de yapıldı. Önden gittiği ve suyu biraz fazla olduğu için iki güne 1 kontrol edelim dedi doktorum. Yarın ve pazartesi yine nstye giricem, salıya kadar kendi gelmek isteserde acil sezeryana gidicez.
Ben de her ağrıyı sızıyı doğuma yoruyorum ama fake atıyorlar bizeValla dün gece feci bel ağrım oldu uykudan uyandım. Dedim geliyo galiba.Sağlıkla gelsin hepside.
valla iki inatçı kız kaldı
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar salı günü kısmetse doğumum var Allahın izniyle. Kanlarımı verdim, enfeksiyon değeri biraz yüksek çıkmış covid testi de yapıldı. Önden gittiği ve suyu biraz fazla olduğu için iki güne 1 kontrol edelim dedi doktorum. Yarın ve pazartesi yine nstye giricem, salıya kadar kendi gelmek isteserde acil sezeryana gidicez.
Keyfi ne zaman isterse o zaman gelsin ben artık pes ettimvalla iki inatçı kız kaldıhayırlısı olsun ya bizimkilerde gelir inşallah keyifleri gelince.ben artık sezaryen olacaksam 39.haftayi göreyim diyorum.tabi gene minik belirleyecek kendi gününü
hadi hayırlısı olsun canım.en azından şu belirsizlik ortadan kalkmış oldu.hayirlisiyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu
Ben de her ağrıyı sızıyı doğuma yoruyorum ama fake atıyorlar bize
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahbizim oğlanlar aynı gün gelicek desene