2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoldayim. Hic hazirligimda yok seseryan 7si dediler. Evden cikarken aklima gelmedi doguma alirlarmi beni demek sancimda yok aslnda
canım sen bı hastaneye git bakalım ne diyecekler.bazen sancı biz hissetmesekte nts de çıkarmış.sanada bakarlar zaten.doguma alacak olurlarsa da cantan falan bir şekilde getirilir hastaneye sen onları düşünme simdi

Yoldayim. Hic hazirligimda yok seseryan 7si dediler. Evden cikarken aklima gelmedi doguma alirlarmi beni demek sancimda yok aslnda
Canım hazirligi düşünme sen o halledilir bize de yaz burdan merak ederiz belki vardır sancin sen hissetmiyorsundur benim ilk dogumumda öyle olmuştu bel ağrısı ile gittim doğuma aldılar

kız ama bu çocuklar da bı değişik oluyor.ablam yeğenimi bırakıp ise gittiginde 2 aylıktı daha.ozel sektör olunca yasal izni o kadardı.annem de kiz kardesimde nasıl baktılar el bebek gül bebek.hele annem.torunu için akan sular durur.kocaman çocuk oldu,o yemek yerken annem ohhh der o yedikçe.sana ne oluyor deriz.o yedikçe benim karnım doyuyor der 😂 ama gel gör ki bizim nankör velet soran oldumu babaannemi seviyorum der 😅😅 haa babaannesi kötü biri değil.kadin hasta,annemdende yaşlı baya.sevmesinde sıkıntı yok sevsin tabiki de.sipa bari ikisinide seviyorum de 😂
Ya işte öyle oluyorlar benim de samimi bir arkadaşım var kayınvalidesi ile küs konuşmuyor görüşmüyor çocuk da fazla görmüyor ama senim dediğin gibi sor babaannesini çok seviyor halbuki anneannesi bakıyor arkadaşım çalıştığı için ne dersek diyelim maalesef kan çekiyor Kızlar.
Sabah cocuk sag tarafima tum toplandi. Hareketi cok azaldi
Canım geçmiş olsun git bakalım hemen doğum olabilir tabi senin haftan baya ileride artık inşallah covidden dolayı sorun çıkmaz da alırsın kucağına evladını. Bize de haber ver 🙏🏻

Canım hazirligi düşünme sen o halledilir bize de yaz burdan merak ederiz belki vardır sancin sen hissetmiyorsundur benim ilk dogumumda öyle olmuştu bel ağrısı ile gittim doğuma aldılar
yaa benimde iki gündür özellikle geceleri felaket bel ağrım oluyor.agrisindan uyuyamıyorum o derece.sabahta aynı ağrıyla uyanıyorum.ama kalkıp hareket edince gün içinde hafifliyor

Ya işte öyle oluyorlar benim de samimi bir arkadaşım var kayınvalidesi ile küs konuşmuyor görüşmüyor çocuk da fazla görmüyor ama senim dediğin gibi sor babaannesini çok seviyor halbuki anneannesi bakıyor arkadaşım çalıştığı için ne dersek diyelim maalesef kan çekiyor Kızlar.

Canım geçmiş olsun git bakalım hemen doğum olabilir tabi senin haftan baya ileride artık inşallah covidden dolayı sorun çıkmaz da alırsın kucağına evladını. Bize de haber ver 🙏🏻
canım sen bı hastaneye git bakalım ne diyecekler.bazen sancı biz hissetmesekte nts de çıkarmış.sanada bakarlar zaten.doguma alacak olurlarsa da cantan falan bir şekilde getirilir hastaneye sen onları düşünme simdi
Sagolun kizlar iyiki varsiniz 🥰
Vallah saka gibi. 1 ay once bile 70lerr dayanan. Suan sanci en fazla 40a cikiyor.. nasil iş bu anlamadim.
Aciklik varmi diye eliyle bakti ondan beri kasigimda sanci var

Bunların bu küçük beyinleriyle yaptığı hesaplar beni yoruyor ya bizimki de burda kalıyor tamam yardımcı oluyor da saçma sapan konuşması hiç eksik değil hep tersledim valla kusura bakmasın zamanında yaptıklarına saysın hee kalmak istemiyorsa da kalmasın kimse ona gel kal demiyor zaten kendisi torunları için gelip kalıyo zamanında niye gelmedi hamileyken benimle alakası yok kalmasının ona benzemesini bende istemiyorum ama benim çocuklar benzemiyorlar çok şükür hatta kızım falan ona gidince iyice ağlıyor susmuyor 😂 haha aferin çocuğum diyorum içimden 😀

Benimkide dün orda hiç kıpırdamadı, ordan çıktık coştu 😂

Sagolun kizlar iyiki varsiniz 🥰
Vallah saka gibi. 1 ay once bile 70lerr dayanan. Suan sanci en fazla 40a cikiyor.. nasil iş bu anlamadim.
Aciklik varmi diye eliyle bakti ondan beri kasigimda sanci var
canım kontrol ederken istemsiz kendini kastiysan belki ondan da ağrın olmuştur.en azindan iyisiniz bebişte henüz gelmiyor rahatla sende 😉

yaa benimde iki gündür özellikle geceleri felaket bel ağrım oluyor.agrisindan uyuyamıyorum o derece.sabahta aynı ağrıyla uyanıyorum.ama kalkıp hareket edince gün içinde hafifliyor
Canım benim belimde de ağrı oluyor ama o geçmeyen bir agriydi

benimki yataktan çıktıktan sonra o kadar şiddetli ağrimiyor.her gece acaba sancım mı tutacak diye yatıyorum bı bakmisim sabah olmuş ☺
Bende her gece acaba bu geceyi çıkarıcakmıyız yoksa bi sürpriz mi olacak diye yatıyorum bi bakmışım uyanmışım😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X