2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı ağrıyı yaşıyorum bende. Bu arada ben pazartesi tam 39 oluyorum, belki pazartesi gitsem hemen sezeryan yapalım diyecekler şehir hastanesinde. Bugün hoca ölçünce dedi çünkü normal doğum olmaz diye.
muhtemelen derlerdi canım,normal doğum olmaz demişler zaten.siz tamamen refakatçi alınmadığı için mi özele yoneldiniz

muhtemelen derlerdi canım,normal doğum olmaz demişler zaten.siz tamamen refakatçi alınmadığı için mi özele yoneldiniz

Eşim tek bırakmak istemiyorum dedi, birde normal doğum deneriz önce demişlerdi geçen bugün hoca olmaz dedi, eşim normal doğum denenmesini istemiyorum demişti. Covidin çok artması korkuttu ikimizide. Özelde ki doktor beklemeyin daha fazla dedi ama illede bana gelin demedi, hatta devlette tüp bebek olduğu için sezeryanla alır bu bebeği bi görüşün dedi. Sonra bana bugün seni yatıralım dediler 4 5 gün. Eşim onuda istemedi, bende istemedim açıkçası. Şimdi diyorum pazartesi gitsem zaten gün verme ihtimalleri var, eşime bişey de demedim tabi sürekli fikir mi değişir diyecek diye..

ya ama banada deseler 4-5 gün yatacaksin benimde içime sinmezdi bu ortamda.eger durumunuz varsa hiç daha fikrini değiştirme özelde yap doğumunu.hem yanında da birileri olur.bizim şu an durumunuz yok açıkçası .benim işten ayrilmamda biraz etkiledi.ha bi şekilde verilir ama sonra bebek gelince daha çok sıkıştırır diye yapamıyorum.yoksa özelde olması şu dönemde çok daha iyi .

hadi hayırlısı olsun canım.saglicakla al yavrunu inşallah kucağına
Hadi hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin inşallah

Evet o benim dediğimde canım iyi yapmışsın bende onu kullandım.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin inşallah.
Sağolun kızlaar amin inşallah

Kızlar ben doğumumu yaptım çok şükür iyiyiz hem bebek hem ben maşallah oğlum 3390 doğdu benim biraz ağrılarım var ama yürümeye çalışıyorum sütüm de hemen geldi emiyor çok şükür dualarınızı bekliyoruz çok güzel bir duygu darısı sizlere olsun inşallah

Bana vurdular canım saat akşam 10 da en son bi gün önce bırakmıştım

Ben gebeliğim süresince kullanmadım şimdi vermiş doktor. hemen geldi mi sütün ne güzel şanslısın kilosu da çok iyi ..benim sütüm gelmedi ucu cok ufak zaten bebek de 2600 çenesi zayif ... Mücadele halindeyiz hem o hem ben. Mecbur mama başlandı ama silikon göğüs ucu ile en azindan meme emdigini saniyor ben de emzirdiğimi... Minik şırınga ile ağzın kenarından mama veriyoruz o da silikon ucu emerek göğüs ucunu uyarıyor... Böylece emme refleksi gelişiyor. Öteki türlü şırınga ile mama yiyordu ilk gün.

Maşallah canım kilosu çok yerinde sütün de me güzel gelmiş sağlıkla kavuştunuz gözün Aydın tebrik ederim Ağırlar bi süre daha devam ediyor maalesef benim hala Tam olarak geçmiş değil yarın 10’gün olacak
Kızlar sabah Doğuma gideceğim heyecandan uyku tutmuyor dualarınızı bekliyorum
Canım rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla kurtul inşallah sağ Salim kavuşun kendine gelince bize haber vermeyi unutma

canım gözün aydın maşallah sanada bebeğine de Allah'ım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Allah yardımcınız olsun canım.saglikla kucağına al inşallah yavrunu,güzel haberlerini bekliyoruz

O parayı oraya vermesek iyi mi olurdu çok iyi olurdu. Ama durumlar malum işte, pandemi aldı başını gitti, açıkçası yalnız kalmak düşüncesi sezeryan olacaksam benide endişelendirmişti. Eşim olacak sadece zaten tek gece kalıcaz bi aksilik olmazsa ama daha rahat ederim tabiki. Dün yatış yaptıralım dediler otoparka indim eşim ağlamış. Belli gözleri kızarmış. Napalım sağlık olsun. Senin için inşallah çabuk karar verip yaptırırlar doğumunu. Bu aksilikler olmasa şu döneme denk gelmese gerçekten çok güzel bi hastane. Bende gitmezdim başka bi yere.

Maşallah canım.

Sağ salim kavuşun inşallah.

oyy kıyamam ben ona ya ikinizde çabucak toparlanirsiniz inşallah canım.hem kilosu düşük bebisler sonradan çok güzel toparlaniyorlar sütünde gelir zamanla.hem gelmese ne olur bebişin sağlıklı olsun,ikimizde iyi olunda bir şekilde karni doyup büyüyorlar sonuçta

ikimiz içinde hayırlısı olsun canim.saglikla kucağımıza alıp burdan güzel haberlerimizi vermek en kısa zamanda bizede nasip olsun inşallah

Tecrübeli gebeler size bişey danışmak istiyorum.İkizlere hamileyim karnım kaşınmaya başladı ne tavsiye edersiniz kullanmam için.Bi arkadaşım vazelin sürmüş hep bolca.Vazelinin de sakıncası varmı bilemedim.
Hepinize sağlıklı doğum diliyorum...

Kızlar günaydın sağ tarafimda geçmeyen bir ağrı var nedendir ki bugün 37 hafta oldum
Ya o ağrı bendede var dünden beridir geçmiyor. Sağ tarafım da kramp gibi bişi sanki anlayamıyorum da. Kafasının olduğu yerde bide. Bugün kontrolüm var gittiğim de sorucam sana da söylerim cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…