- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.201
ee ne güzel bir haber bu canım.cok sevindim senin adına çok iyi olmuş vallaKizlar ben şoooookkk.
Cocuk dönmuş...
Ve ben normal doguma girecemmm. Sabaha anca dogurrurumm
Bunların bu küçük beyinleriyle yaptığı hesaplar beni yoruyor ya bizimki de burda kalıyor tamam yardımcı oluyor da saçma sapan konuşması hiç eksik değil hep tersledim valla kusura bakmasın zamanında yaptıklarına saysın hee kalmak istemiyorsa da kalmasın kimse ona gel kal demiyor zaten kendisi torunları için gelip kalıyo zamanında niye gelmedi hamileyken benimle alakası yok kalmasının ona benzemesini bende istemiyorum ama benim çocuklar benzemiyorlar çok şükür hatta kızım falan ona gidince iyice ağlıyor susmuyorhaha aferin çocuğum diyorum içimden
kız ama bu çocuklar da bı değişik oluyor.ablam yeğenimi bırakıp ise gittiginde 2 aylıktı daha.ozel sektör olunca yasal izni o kadardı.annem de kiz kardesimde nasıl baktılar el bebek gül bebek.hele annem.torunu için akan sular durur.kocaman çocuk oldu,o yemek yerken annem ohhh der o yedikçe.sana ne oluyor deriz.o yedikçe benim karnım doyuyor derama gel gör ki bizim nankör velet soran oldumu babaannemi seviyorum der haa babaannesi kötü biri değil.kadin hasta,annemdende yaşlı baya.sevmesinde sıkıntı yok sevsin tabiki de.sipa bari ikisinide seviyorum de
yaa benimde iki gündür özellikle geceleri felaket bel ağrım oluyor.agrisindan uyuyamıyorum o derece.sabahta aynı ağrıyla uyanıyorum.ama kalkıp hareket edince gün içinde hafifliyor
Bende her gece acaba bu geceyi çıkarıcakmıyız yoksa bi sürpriz mi olacak diye yatıyorum bi bakmışım uyanmışım
Kizlar ben şoooookkk.
Cocuk dönmuş...
Ve ben normal doguma girecemmm. Sabaha anca dogurrurumm
Abileri ablaları doğdu bizimkilerin keyfi yerindeaynen yaa bende öyleyim.topiğin en ufakları bizim bıdıklar olcak galiba☺
Biz ne kadar bekliyorsak onlarda bi o kadar inat ediyor vallahiBenimde covid sonucu çıktı. Negatif çok şükür zaten bende hiç endişe duymamıştım. Nstde güzel dedi doktorum, pazartesi yine gidicez nstye. O zamana kadar suyun filan gelirse hastaneye geçeriz hemen dedi. Benim oğlan hem tosun, hem tembel. Hiç sanmıyorum bişey olacağını.
bel ağrısı bir kaç gündür geceleri baya fazla oluyor.dun birde bunu ayak ağrısı eklendi.tabanlarim zaten ağrıyordu ama bu gece ağrısı sanki diz kapaklarima kadar kemiklerime vuruyordu.baya zor uyudum.Yanında kalınca bi işe yarıyor mu peki, benimki bugün beni aradı anneanneme gitmiştim bi daha gidemem diye. Anneanneme diyor ki torun sana emanet ben çok gidip gelemem.Seninki bilmişlik yapıp seni gereceğine tık ağzına lafı o gerisin.
Benimki dün orda hiç oynamadı, doktorun yanına geçecektik sonuçlar çıkınca o zamana kadar minicik bi kaç kez hareket etti. Eşimle konuşurken duydu oynamıyo mu diye geldi karnıma elliyo, oğlum bak babaannenin eli değdi hadi oyna diyo, çocuk tamamen durdu. Çıktık hocayla konuşmaya gittik başladı kıpır kıpır oynamaya.
Bende çok kötüyüm. Gece kalkıp oturuyorum yatağın içinde.
Bende gece bel ağrım bastırınca doğuma gidicez galiba diyorum bakıyorum sabah olmuş geçmiş.
Allah gönlüne göre verdi canım. Sağlıkla gelsin inşallah.
ya valla benim için eğer sezeryan düşünüyorlarsa bari 39uncu haftayı gorelimde gün versinler,elimiz ayagimiza dolaşmadan belirsizlik olmadan kafamız rahat çıkıp doğuma gidelim diyorum.simdi gelse sezeryan mi normal doğum mu muallakta gitcez.ameliyat evraklarına bakacaklar da ona göre karar vereceklerAbileri ablaları doğdu bizimkilerin keyfi yerinde
İşe yaramıyor aslında bebeklere bakmak dışında evi b.k götürüyor o geldiğinden beri öyle dağınık öyle pis ki.. topladım sanıyor iyiCE dağıttı her yeri tarhana yapmaya kalktı döndü turşu yaptı ev aldı basını gitti.Yanında kalınca bi işe yarıyor mu peki, benimki bugün beni aradı anneanneme gitmiştim bi daha gidemem diye. Anneanneme diyor ki torun sana emanet ben çok gidip gelemem.Seninki bilmişlik yapıp seni gereceğine tık ağzına lafı o gerisin.
Benimki dün orda hiç oynamadı, doktorun yanına geçecektik sonuçlar çıkınca o zamana kadar minicik bi kaç kez hareket etti. Eşimle konuşurken duydu oynamıyo mu diye geldi karnıma elliyo, oğlum bak babaannenin eli değdi hadi oyna diyo, çocuk tamamen durdu. Çıktık hocayla konuşmaya gittik başladı kıpır kıpır oynamaya.
Bende çok kötüyüm. Gece kalkıp oturuyorum yatağın içinde.
Bende gece bel ağrım bastırınca doğuma gidicez galiba diyorum bakıyorum sabah olmuş geçmiş.
Allah gönlüne göre verdi canım. Sağlıkla gelsin inşallah.
Aaa o neden suni sancı verilmiyor mu orada canımAlt yanima balon koyup sisireceklermis acilma olsun diye
ay o kargaşanın içinde tarhananın turşunun zamanimiymis.gitsin evinde yapsın getirsin illa yapacaksa.İşe yaramıyor aslında bebeklere bakmak dışında evi b.k götürüyor o geldiğinden beri öyle dağınık öyle pis ki.. topladım sanıyor iyiCE dağıttı her yeri tarhana yapmaya kalktı döndü turşu yaptı ev aldı basını gitti.
Çocuklara gece bakarken yardımÇ ı oluyor elinden gelse bana vermeyecek altı değişecek ver diyo neden dedim bende değiştirim ben sana yardımcı olman gereken zaman yRdım isterim sağol dedim
Aaa o neden suni sancı verilmiyor mu orada canım
Biz ne kadar bekliyorsak onlarda bi o kadar inat ediyor vallahison haftalar geçmez demişti doktorum ne kadar haklıymış bir gün resmen bir hafta gibi geliyor.
bel ağrısı bir kaç gündür geceleri baya fazla oluyor.dun birde bunu ayak ağrısı eklendi.tabanlarim zaten ağrıyordu ama bu gece ağrısı sanki diz kapaklarima kadar kemiklerime vuruyordu.baya zor uyudum.
çocuk iyi enerji almıyor demekki ne yapsınbide o elini koydugunda oynasa var ya senin kv hiç susmaz
ya valla benim için eğer sezeryan düşünüyorlarsa bari 39uncu haftayı gorelimde gün versinler,elimiz ayagimiza dolaşmadan belirsizlik olmadan kafamız rahat çıkıp doğuma gidelim diyorum.simdi gelse sezeryan mi normal doğum mu muallakta gitcez.ameliyat evraklarına bakacaklar da ona göre karar vereceklerhayırlısı bakalım
İşe yaramıyor aslında bebeklere bakmak dışında evi b.k götürüyor o geldiğinden beri öyle dağınık öyle pis ki.. topladım sanıyor iyiCE dağıttı her yeri tarhana yapmaya kalktı döndü turşu yaptı ev aldı basını gitti.
Çocuklara gece bakarken yardımÇ ı oluyor elinden gelse bana vermeyecek altı değişecek ver diyo neden dedim bende değiştirim ben sana yardımcı olman gereken zaman yRdım isterim sağol dedim
Aaa o neden suni sancı verilmiyor mu orada canım
Biz yaptık ya annemle aynısını yapacak illa ben kendimin işini neden erkenden bitirdim doğumdan sonrasına kalmasın diye hayır ben bitiriyorum karnım burnumda bu yapmıyor evinde yattı yattı şimdi ortalık almış basını gitmiş turşu tarhana yapıyor şaka gibiay o kargaşanın içinde tarhananın turşunun zamanimiymis.gitsin evinde yapsın getirsin illa yapacaksa.
Hep aynı cümle alayımmmı ben değiştireyim mi ver ben yapayım doğur o zaman bi tane canın çok çekiyorsaValla dün gece bile zor uyudum ben bakalım pazartesi nasıl uyuycam..
Benim heryerim ağrıyor valla. Ama son günler artık.
Ay tabi beni seviyor der durur. Kendi kendine diyoki o beni nasıl sevecek sen biliyormusun..
Zaten onların o boş boş bekletmeleri beni ordan kaçırdı. Sana 39 dolunca gün verirler mecbur. Son ana kadar bekletmeleri çok saçma.
Ay ne saçma iş öyle. Tarhananın turşunun zamanımıymış.. İyi demişsin altı değişecekse sende değiştirirsin o niye yapacak.. Bizimki 2 güne 1 bi kaç saatliğine gelir ondada beni gerecek bişey yapmaz inşallah.
aynen valla bekleyeceğiz bari bebiste 39.haftayi beklesin diyorum artık.yoksa onların net bişey deyip gün verecekleri yokValla dün gece bile zor uyudum ben bakalım pazartesi nasıl uyuycam..
Benim heryerim ağrıyor valla. Ama son günler artık.
Ay tabi beni seviyor der durur. Kendi kendine diyoki o beni nasıl sevecek sen biliyormusun..
Zaten onların o boş boş bekletmeleri beni ordan kaçırdı. Sana 39 dolunca gün verirler mecbur. Son ana kadar bekletmeleri çok saçma.
Ay ne saçma iş öyle. Tarhananın turşunun zamanımıymış.. İyi demişsin altı değişecekse sende değiştirirsin o niye yapacak.. Bizimki 2 güne 1 bi kaç saatliğine gelir ondada beni gerecek bişey yapmaz inşallah.
aman affedersinde sidik yaristirmasida hiç bitmiyor.dedigin gibi koca yaz boş boş yatmasaydi yapsaydı.ha yapacaksa da o kalabalıkta niye yapıyor gitsin evinde yapsın yani.isguzarlik başka bişey degilBiz yaptık ya annemle aynısını yapacak illa ben kendimin işini neden erkenden bitirdim doğumdan sonrasına kalmasın diye hayır ben bitiriyorum karnım burnumda bu yapmıyor evinde yattı yattı şimdi ortalık almış basını gitmiş turşu tarhana yapıyor şaka gibi
Hep aynı cümle alayımmmı ben değiştireyim mi ver ben yapayım doğur o zaman bi tane canın çok çekiyorsa
Biz yaptık ya annemle aynısını yapacak illa ben kendimin işini neden erkenden bitirdim doğumdan sonrasına kalmasın diye hayır ben bitiriyorum karnım burnumda bu yapmıyor evinde yattı yattı şimdi ortalık almış basını gitmiş turşu tarhana yapıyor şaka gibi
Hep aynı cümle alayımmmı ben değiştireyim mi ver ben yapayım doğur o zaman bi tane canın çok çekiyorsa
aynen valla bekleyeceğiz bari bebiste 39.haftayi beklesin diyorum artık.yoksa onların net bişey deyip gün verecekleri yok
Ay bitmiyor dediğin gibi canım. Az önce gelmiş kızı emzirdim mama veriyorum gazı mı var ki dedi almadı mamayı çünkü bilmem deneyelim dedim kucağımdan sarıldı ver bana diye baktım şöyle bi napıyorsun ben çıkarırım dedim olsun ver bana diyo aldı kucağımdan çocuğu ben bunu özlerim diyo özlersin de bu şekilde anlamadım ben ne yaptığını dedim ne salak kadın allahım sabırlar ver bana yaaman affedersinde sidik yaristirmasida hiç bitmiyor.dedigin gibi koca yaz boş boş yatmasaydi yapsaydı.ha yapacaksa da o kalabalıkta niye yapıyor gitsin evinde yapsın yani.isguzarlik başka bişey degil
Evlat sahibi olmanın kolay ya da zor olduğunu ondan öğrenecek değilsin paylaşma ben çok tersledim sende tersleBenimkide kolay yoldan anne olmak tek başına evlat sahibi olmak yok bilmem ne bişeyler dedi ya işte. Kaç kişiyle evlat sahibi olacaksam. Paylaşalım istiyor aklınca.
Hayırlısı olsun canım inşallah.
vallahi Allah sabırlar versin sana.bakalim benimkiyle biz ne yapcaz.umarim sabrımı zorlamaz yoksa hic görmediği yüzümü görür..öyle çekip kucağından almak nedir ya.ben belki kendim yapmak istiyorum.o kadar beklemişim bu zamanları yaşamayı birakta evladimla kendim ilgileneyim.yardima ihtiyacın olsa zaten söyler yardım istersin.Ay bitmiyor dediğin gibi canım. Az önce gelmiş kızı emzirdim mama veriyorum gazı mı var ki dedi almadı mamayı çünkü bilmem deneyelim dedim kucağımdan sarıldı ver bana diye baktım şöyle bi napıyorsun ben çıkarırım dedim olsun ver bana diyo aldı kucağımdan çocuğu ben bunu özlerim diyo özlersin de bu şekilde anlamadım ben ne yaptığını dedim ne salak kadın allahım sabırlar ver bana ya
Evlat sahibi olmanın kolay ya da zor olduğunu ondan öğrenecek değilsin paylaşma ben çok tersledim sende tersle
Evlat sahibi olmanın kolay ya da zor olduğunu ondan öğrenecek değilsin paylaşma ben çok tersledim sende tersle