2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzme kendini inşallah hayırlısıyla atlatıcaksın bu da senin sınavın olsun allah başka dert vermesin. Hayırlısıyla iyileş inşallah bebişte iki hafta bekler
@CeReN_with E gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
T Translokasyon1521 canım çok geçmiş olsun nasıl hissediyosun kendini
Hadi ya canım yapma çok üzüldüm ya ne olacak şimdi inşallah kolay çabuk atlatırsın
Cok sagolun kizlar .. okadar şaşkinimki.. normalde bgn yavrumu kucagima alaacaktim..
Sezeryani 2 hafta erteleyelim dediler. Eger simdi dogum olursa onada gecme ihtimali var senden dediler. 2 hafta sonra bulastiramiyormusum artik.
Suan hepsi gecti. Baş agrim var ve tat koku alamiyorum. Bu ikisini yasiyorum. Sukurki kolay atlatiyorum

Merhabalar embriyo transferi sonrası 5. Gün dondurulmuş 10.gun kan değerim 78 12. Gün 131 doktor tekrarlamami söyledi 2. Tam iki katına çıkmamış böyle olup hamileliligi devam eden varmı çok korkuyorum 3. Kani bu akşam vericem

Artış az olmus ama genel olarak %60 yeterli deniliyo aslında daha yeni tutunma olmuş olabilir.Bundan sonraki değerleriniz önemli.

Little girl here doğdu... 2600 minik anne vr minik kız
Gözün aydın ALLAH UZUN ÖMÜRLER versin bebeğine...Darısı bizlere inşallah.Tüp bebek anne adayı olmak zor hep korku sizler bizim gibilere şuan umutsunuz...Sağlıkla büyütün hepiniz evlatlarınızı.

Canım ne yaptın? Doktorlar ne dedi
Özelde doktor ölçtü detaylı inceledi, oğlan tam bir tosun 3.350 demişlerdi geçen hafta dedim 3.350 değil 4000 dedi kilosuna. Zaten tüp bebek çok uğraştığın bi gebelik iri bebek olmasa da ben riske atma sezeryan yaptır derdim dedi. Normal doğumda birsürü dikişler hasarla olunca çokta normal olmuyo dedi. Diğer randevumun saati daha gelmedi. Konuşucam durumu sezeryan istiyorum diycem kabul etmezlerse koruya gidicez.

Ooo maşallah cnm kilosuna. Bence de sen hiç riske atma normal doğum olmayabilir bebek cidden iri. Normal doğumu bekleyene kadar kaç kilo olacak bide o var yani. Arkadaşım geçen gün doğum yaptı onun da 4 kilo olunca hemen sezaryene almış doktoru normali bekleyemeyiz demiş

maşallah canım oğluşuna zaten bu kiloda normal doğum nasıl olacakki.olsa bile senin açından da zor olur.bakalim şehir hastanesi ne diyecek.bende yeni geldim hastaneden.o ameliyat kağıtlarını isteyen doktora almıştım.gosterdim evrakları.yanindaki doktora dönüp normal doğum planlanamaz bu gebeye dedi.risklimi hocam dedim.degerlendirecegiz dedi.bu kağıtları yanından ayırma.olurda acil doğuma gelirsen bunlari göster o an duruma göre hangisi uygun görülürse öyle doğumun olur dedi benimkide muallak yani.

E normal doğum planlanamaz diyip niye gün vermedi ki hay allah bide bunun üstüne olur da gece suyun gelir bişi olur o paniği çekmeye değer mi hiç. Keşke ben sezaryen istiyorum diyip gününü alsaydın cnm

E normal doğum planlanamaz diyip niye gün vermedi ki hay allah bide bunun üstüne olur da gece suyun gelir bişi olur o paniği çekmeye değer mi hiç. Keşke ben sezaryen istiyorum diyip gününü alsaydın cnm
canım devlet hastanesi olunca öyle birşey diyemiyoruz ki iste ne diyecekler diye ağızlarının içine bakıyoruz.1 hafta sonra tekrar çağırdı.bebisim haftaya kadar dururda aynı hocaya randevu alirsam bı söylerim.eger riski varsa ben bebeğimi riske atmak istemiyorum sezaryan olmasını istiyorum diyeceğim

Kızlar ya hastane çantanız için neler koydunuz kendiniz için bebek olan hazır benim ama kendim için kaldı
canım ben bir tane altlı üstlü pijama,bir tane boydan gecelik,3 tane külot,2 tane sütyen,6,7 tane mesane pedi, göğüs pedi ve gümüş göğüs kalkanı, çorap,dış fırçası,dış macunu,1 tane yüz havlusu, kağıt havlu,süt sağma makinesi,1 tane terlik sonradan üşürsem diye hırka koyacağım.hastane çıkışı giysisi koymadım kendime.utuleyip hazırladım doğuma giderken giyerim, çıkarkende onu giyerim gene diye düşündüm.aklima gelenler bunlar

Canım tavsiye için yaZıyorum tabiki tercih senin ama benim sezeryan olmasına rağmen bir paket canped lohusa pedi bitti olmaz kanama demiştim hatta buraya yazmıştım ama öyle olmuyormuş imkan varsa canped al derim çok güzel hastane verdi bana 1 paket bitti ikinciye geçmiştim eve geldiğim de

Özeldeki doktor zaten daha kilo alma ihtimalde var hiç riske atma dedi.

Valla onlara kalsa 39 haftayı geçirmesi lazımmış, refakatçi asla kabul edilmezmiş, riskli gebelik dediler. Senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah.

canım benim aldığımda canpedin mesane pedi.kalincada bişey.gene burdan biri tavsiye etmişti bende o yüzden onu aldım.is görür gibi

amin canım hayirlisi olsun hepimiz icinde bende sana onu yazacaktım ablamla konuştum da orda çalışan tanıdık kizla konuşmuşlar ciddi bi durum olmadığı sürece refakatçi almiyorlarmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…