- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.101
hadi hayırlısı olsun canım.riske atmaya gerek yok bencede.bebek zaten kilolu bide riskli gebelik diyorlar daha niye bekletiyorlar anlamiyorum.Kızlar eşimle karar verdik, yarın anestezi onayı için koruya gidiyoruz sezeryan için gün alıcaz. Önümüzdeki hafta sezeryan yapılacak.
Hadi hayırlısı olsun cnm. Çok doğru bi karar vermişsiniz benceKızlar eşimle karar verdik, yarın anestezi onayı için koruya gidiyoruz sezeryan için gün alıcaz. Önümüzdeki hafta sezeryan yapılacak.
hadi hayırlısı olsun canım.saglicakla al yavrunu inşallah kucağınaKızlaar ben de salıya sezaryen günü aldımcovid testi antikor testi sezaryen için gerekli testler hepsini yaptılar. Bebiş erken gelmek istemezse salı günü doğum var inşallah
Hadi hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin inşallahKızlar eşimle karar verdik, yarın anestezi onayı için koruya gidiyoruz sezeryan için gün alıcaz. Önümüzdeki hafta sezeryan yapılacak.
Evet o benim dediğimde canım iyi yapmışsın bende onu kullandım.canım benim aldığımda canpedin mesane pedi.kalincada bişey.gene burdan biri tavsiye etmişti bende o yüzden onu aldım.is görür gibi
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlaar ben de salıya sezaryen günü aldımcovid testi antikor testi sezaryen için gerekli testler hepsini yaptılar. Bebiş erken gelmek istemezse salı günü doğum var inşallah
amin canım hayirlisi olsun hepimiz icindebende sana onu yazacaktım ablamla konuştum da orda çalışan tanıdık kizla konuşmuşlar ciddi bi durum olmadığı sürece refakatçi almiyorlarmis
hadi hayırlısı olsun canım.riske atmaya gerek yok bencede.bebek zaten kilolu bide riskli gebelik diyorlar daha niye bekletiyorlar anlamiyorum.
Hadi hayırlısı olsun cnm. Çok doğru bi karar vermişsiniz bence
Hadi hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin inşallah.Kızlaar ben de salıya sezaryen günü aldımcovid testi antikor testi sezaryen için gerekli testler hepsini yaptılar. Bebiş erken gelmek istemezse salı günü doğum var inşallah
Yalnız normal doğuran olmayacak galiba içimizde
iyi bari aynı ürün olmasina sevindimHadi hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin inşallah
Evet o benim dediğimde canım iyi yapmışsın bende onu kullandım.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
ben internette biraz baktım da özellikle tüp bebek sezeryanlarda 39 haftayı doldurması beklenirmis.ozellerde durum böyle değil ama devlette prosedür bu demekki.banada normal doğum planlaması yapılamaz dediler ama muhtemelen 39 bekleyip öyle gün vereceklerDoktora sordum ben özellikle, çok net bi şekilde kabul etmiyoruz dedi. Eşimde orda yalnız olmaz dedi.
Bana bugün yatış yapalım yarın sezeryanla alalım dese tmm diycem. Ama 39 haftayı bekliycez, riskli gebelik zaten tüp bebek riskli gebelik grubuna girer diyor ama hala bekletiyor.
Evet canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Nelere ne harcamalar yaptık, önemli olan Allahın izniyle sağ salim kavuşmak.
Amin canım inşallah.
Sen de tosunu bu kadar beslemeseydin annesi çocuk napsın ama yaniValla benim yiğidim aslanım şimdi gelmek istese yine sezeryan yapılacak. Oğlum bu gece suyun filan gelebilir babanı masraftan kurtarabilirsin diye dalga geçiyorum artık.
Bu belirsizlik insanı çok yoruyorben internette biraz baktım da özellikle tüp bebek sezeryanlarda 39 haftayı doldurması beklenirmis.ozellerde durum böyle değil ama devlette prosedür bu demekki.banada normal doğum planlaması yapılamaz dediler ama muhtemelen 39 bekleyip öyle gün verecekler
aynen bide artık ha geldi ha gelecek stresi basladi.ruyamda ha bire erkek doğurduğumu görüyorumBu belirsizlik insanı çok yoruyoray şu 10 günde o kadar büyüdü ki karnım taşıyamıyorum kendimi yarın kontrol var kapıdan girer girmez doktora ben artık doğurmak istiyorum diye haykırmak istiyorum
ben internette biraz baktım da özellikle tüp bebek sezeryanlarda 39 haftayı doldurması beklenirmis.ozellerde durum böyle değil ama devlette prosedür bu demekki.banada normal doğum planlaması yapılamaz dediler ama muhtemelen 39 bekleyip öyle gün verecekler
Sen de tosunu bu kadar beslemeseydin annesi çocuk napsın ama yani
Bu belirsizlik insanı çok yoruyoray şu 10 günde o kadar büyüdü ki karnım taşıyamıyorum kendimi yarın kontrol var kapıdan girer girmez doktora ben artık doğurmak istiyorum diye haykırmak istiyorum
Benim doktorda direk dedi birden nasıl çıktı karnın bu kadar diyeBenimde riskli demeselerdi önden gitmeseydi devam edip bekleyecektim canım. 39 dolsun gün verirler dediğin gibi.
Eşim diyo ki ne yediysen ona gitmiş.
Aynı bende öyleyim vallahi. Artık çatı kemiklerim ağrıyor ayağa kalkınca. Yatmak kalkmak büyük mesele oldu. Karnım çok büyüdü oğlan çok büyüdüğü için bugün hoca göbeğin ne kadar büyümüş diyor.2 ay önce gitmiştim oraya en son, o zaman 1 kilo filandı daha.
aynen bide artık ha geldi ha gelecek stresi basladi.ruyamda ha bire erkek doğurduğumu görüyorumyaa tamam erkek olsunda herseyini pembe aldım ben nasıl giydireyim onları diye rüyada strese giriyorum bide.bende karnımı zor götürüyorum vallahi.agrilarimda cabası.resmen şeyim dışarı fırlayacakmış gibi ağrıyor
Benim kasılmalarım çok fazla yoksa öyle bi tarafım pek ağrımıyor. Senin kız kaç haftalık oldu bu aradaaynen bide artık ha geldi ha gelecek stresi basladi.ruyamda ha bire erkek doğurduğumu görüyorumyaa tamam erkek olsunda herseyini pembe aldım ben nasıl giydireyim onları diye rüyada strese giriyorum bide.bende karnımı zor götürüyorum vallahi.agrilarimda cabası.resmen şeyim dışarı fırlayacakmış gibi ağrıyor
Benim doktorda direk dedi birden nasıl çıktı karnın bu kadar diyeNormalde bu haftaya kadar baya iyi geldik. Valla hiç birimiz burda bile birbirimize oramız ağrıdı aman bu oldu şu oldu bile demedik maşallah hepimize tüp bebek anneleri nazlanmıyor galiba
benim kasılmalarımda gece çok oluyor ama ağrısız sancısız kasılmalar.ama alt tarafımda ağrı çok.yurumek, oturup kalkmak yatakda dönmek zor oluyor.benim minik 2 gün sonra 37 yi bitirip 38.haftaya girecekBenim kasılmalarım çok fazla yoksa öyle bi tarafım pek ağrımıyor. Senin kız kaç haftalık oldu bu arada