2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar eşimle karar verdik, yarın anestezi onayı için koruya gidiyoruz sezeryan için gün alıcaz. Önümüzdeki hafta sezeryan yapılacak.
hadi hayırlısı olsun canım.riske atmaya gerek yok bencede.bebek zaten kilolu bide riskli gebelik diyorlar daha niye bekletiyorlar anlamiyorum.

Kızlar eşimle karar verdik, yarın anestezi onayı için koruya gidiyoruz sezeryan için gün alıcaz. Önümüzdeki hafta sezeryan yapılacak.
Hadi hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin inşallah
canım benim aldığımda canpedin mesane pedi.kalincada bişey.gene burdan biri tavsiye etmişti bende o yüzden onu aldım.is görür gibi
Evet o benim dediğimde canım iyi yapmışsın bende onu kullandım.
Kızlaar ben de salıya sezaryen günü aldım covid testi antikor testi sezaryen için gerekli testler hepsini yaptılar. Bebiş erken gelmek istemezse salı günü doğum var inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

amin canım hayirlisi olsun hepimiz icinde bende sana onu yazacaktım ablamla konuştum da orda çalışan tanıdık kizla konuşmuşlar ciddi bi durum olmadığı sürece refakatçi almiyorlarmis

Doktora sordum ben özellikle, çok net bi şekilde kabul etmiyoruz dedi. Eşimde orda yalnız olmaz dedi.

hadi hayırlısı olsun canım.riske atmaya gerek yok bencede.bebek zaten kilolu bide riskli gebelik diyorlar daha niye bekletiyorlar anlamiyorum.

Bana bugün yatış yapalım yarın sezeryanla alalım dese tmm diycem. Ama 39 haftayı bekliycez, riskli gebelik zaten tüp bebek riskli gebelik grubuna girer diyor ama hala bekletiyor.

Hadi hayırlısı olsun cnm. Çok doğru bi karar vermişsiniz bence

Evet canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Nelere ne harcamalar yaptık, önemli olan Allahın izniyle sağ salim kavuşmak.

Amin canım inşallah.

Evet o benim dediğimde canım iyi yapmışsın bende onu kullandım.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
iyi bari aynı ürün olmasina sevindim işe yarar bişey demekki.depend kulotlardanmi alsam diye kafama takılıyordu

ben internette biraz baktım da özellikle tüp bebek sezeryanlarda 39 haftayı doldurması beklenirmis.ozellerde durum böyle değil ama devlette prosedür bu demekki.banada normal doğum planlaması yapılamaz dediler ama muhtemelen 39 bekleyip öyle gün verecekler

Valla benim yiğidim aslanım şimdi gelmek istese yine sezeryan yapılacak. Oğlum bu gece suyun filan gelebilir babanı masraftan kurtarabilirsin diye dalga geçiyorum artık.
Sen de tosunu bu kadar beslemeseydin annesi çocuk napsın ama yani

Bu belirsizlik insanı çok yoruyor ay şu 10 günde o kadar büyüdü ki karnım taşıyamıyorum kendimi yarın kontrol var kapıdan girer girmez doktora ben artık doğurmak istiyorum diye haykırmak istiyorum

Bu belirsizlik insanı çok yoruyor ay şu 10 günde o kadar büyüdü ki karnım taşıyamıyorum kendimi yarın kontrol var kapıdan girer girmez doktora ben artık doğurmak istiyorum diye haykırmak istiyorum
aynen bide artık ha geldi ha gelecek stresi basladi.ruyamda ha bire erkek doğurduğumu görüyorum yaa tamam erkek olsunda herseyini pembe aldım ben nasıl giydireyim onları diye rüyada strese giriyorum bide.bende karnımı zor götürüyorum vallahi.agrilarimda cabası.resmen şeyim dışarı fırlayacakmış gibi ağrıyor

Benimde riskli demeselerdi önden gitmeseydi devam edip bekleyecektim canım. 39 dolsun gün verirler dediğin gibi.

Sen de tosunu bu kadar beslemeseydin annesi çocuk napsın ama yani

Eşim diyo ki ne yediysen ona gitmiş.

Aynı bende öyleyim vallahi. Artık çatı kemiklerim ağrıyor ayağa kalkınca. Yatmak kalkmak büyük mesele oldu. Karnım çok büyüdü oğlan çok büyüdüğü için bugün hoca göbeğin ne kadar büyümüş diyor. 2 ay önce gitmiştim oraya en son, o zaman 1 kilo filandı daha.

Benim doktorda direk dedi birden nasıl çıktı karnın bu kadar diye Normalde bu haftaya kadar baya iyi geldik. Valla hiç birimiz burda bile birbirimize oramız ağrıdı aman bu oldu şu oldu bile demedik maşallah hepimize tüp bebek anneleri nazlanmıyor galiba

Aynı ağrıyı yaşıyorum bende. Bu arada ben pazartesi tam 39 oluyorum, belki pazartesi gitsem hemen sezeryan yapalım diyecekler şehir hastanesinde. Bugün hoca ölçünce dedi çünkü normal doğum olmaz diye.

Benim kasılmalarım çok fazla yoksa öyle bi tarafım pek ağrımıyor. Senin kız kaç haftalık oldu bu arada

Ben son günlere kadar iyiydim canım. Her işimi kendim yaptım hep. Ama işte son hafta çok zorladı beni, yatmak kalkmak zor ağrım çok oluyor. Tabiki çok şükür bugüne gelmek için neler yaptık bizler.

Benim kasılmalarım çok fazla yoksa öyle bi tarafım pek ağrımıyor. Senin kız kaç haftalık oldu bu arada
benim kasılmalarımda gece çok oluyor ama ağrısız sancısız kasılmalar.ama alt tarafımda ağrı çok.yurumek, oturup kalkmak yatakda dönmek zor oluyor.benim minik 2 gün sonra 37 yi bitirip 38.haftaya girecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…