2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanıdıklarım gelemedi ablam akşam 6'da burada olacak doğumdan sonra ne yapacaksın bakalım şu anda tek hissettiğim aşırı derecede açım arkadaşlar karnım aç

Spinal olacağım büyük ihtimalle zaten halim yok tansiyonum o kadar düşük ki serum verdiler bir de antibiyotik verdiler sürekli sıvı geliyor 1 hafta önce pembe nişan gelmişti demek ki buradaki bir arkadaşın dediği gibi tam bir hafta sonra bebek geliyor

hadi hayırlısı olsun canım.minik prensesle kavusmana çok az kaldı ablaminda aynı olmustu.demekki benden gelen o kahve akıntı nişan değilmiş.benim 1 haftayı geçti.

Kızlar iki gün önce değerim 747 çıkmıştı bugü. 550 ye düşmüş benim gibi olan var mı ?bütün heveslerim kursağımda kaldı

Bakalım ben ilk kez gidicem ona muayeneye. Zaten 2 gündür iyi hissetmiyorum kendimi.
iyi bir hocaydi inşallah senin muayenene kendiside girer kafandaki sorularda cvp bulursun.kuzum seninde doğum yakın ya ondandır öyle hissetmen.benimde ağrılarım çok fazlalaştı bide sabah kalkar kalkmaz affedersin büyük abdeste cikiyorum ve gün içinde 2- 3 oluyor

Bakalım canım inşallah netleşiriz yarın ne yapacağımız hakkında. Dünde kasılmam önceki günlere göre çoktu ama bugün uyandım uyanalı çok bel ağrım var, akşam çatı kemiklerim ağrıyordu. Midem bozulmuş gibi, canım hiç bişey istemiyor. Çok halsizim keyifsizim. Bitik vaziyetteyim şu an. Ben 39 haftaya girdim oğlan 40a girdi. O yüzden normal karşılıyorum.

Canım gözün Aydın şuan bebeğine kavuşmuş olmalısın Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.Sen nasılsın kendine geldiğinde bize de haber ver lütfen

aynen canım senin artık çok normal.son haftadasin.yarin artık biseyler kesinleşir diye düşünüyorum bende senin için.hayirlisi olsun.yarin ola hayrola bakalım

aynen canım senin artık çok normal.son haftadasin.yarin artık biseyler kesinleşir diye düşünüyorum bende senin için.hayirlisi olsun.yarin ola hayrola bakalım
Bakalım iki doktorlada konuşucam. Kim ne diyecek merak ediyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Oturdum bacaklarımı alıyorum

Kızlar ya üç gündür deli gibi kasiniyorum kollarım bacaklarım değişik bir şey yemedim sadece kan ilacı vegeferon kullanıyordum piyasada yok diye ferrumla değiştirdik o mu yaptı bilmiyorum ama bugün içmedim cuma kontrolüm var cumaya kadar icmesem sizce bir şey olur mu?

kolay gelsin canım ☺ bende iki günde bir duşa girip jiletle ha bire temizlik yapıyorum.aslinda çıkmıyor bişey ama rahat edemiyorum.

Ben artık jiletle alabileceğimi sanmıyorum. Bacaklarımı alamadım makinayla alıyordum hep eğilemedim inan ki kasılmam çok fazla. Kardeşim halletti. Tüy dökücü kullanıcam doktor kullan dedi, belki bi daha kullanmam gerekmez doğuma giderim diye düşünüyorum. Sende iyi yapıyorsun, ne olacağımız belli değil artık bu haftalarda.

Kızlar 12 de doğuma giriyorum 12'ye çeyrek kala doğuma giriyorum hatta

Canım şu an kavuştunuz muhtemelen. Kendine gelince bizede yaz. Gözün aydın, darısı başımıza.

Kızlar iki gün önce değerim 747 çıkmıştı bugü. 550 ye düşmüş benim gibi olan var mı ?bütün heveslerim kursağımda kaldı

İlk değer kaçtı, hep ikiye mi katlamıştı, çift embriyo transferi mi yapıldı?

yaa inanirmisin benimde bir kaç gündür ellerim kaşınıyor niye bilmiyorum.bazen kollarımda kaşınıyor ama en çok ellerimin üzeri kaşınıyor.

bende egilemiyorum tabureye oturunca daha rahat alıyorum bacaklarımı.Allahtan bacaklarım çok çıkmıyor.asil mesele alt taraf orayida olduğu kadar temizliyorum valla.yani bı taraftan göbek bı taraftan pandemi olayı derken elimizden bu kadar geliyor ne yapalım.

Canım şu an kavuştunuz muhtemelen. Kendine gelince bizede yaz. Gözün aydın, darısı başımıza. ❤

İlk değer kaçtı, hep ikiye mi katlamıştı, çift embriyo transferi mi yapıldı?
Çift embriyo yapıldı .İki gün önce test yaptırdığımız yere gittik orda da 1700 çıktı kafayı yedim ya ağlamaktan bir hal oldum .hangisine inanayım ben şimdi .yarın doktora gitsem ultrasonda bir şey görünür mü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…