2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama normal artık az hareket etmeleri hiç takma kafana. İyi bari o gün en azından iki ayrı doktorun görüşünü alınca baya bi rahatlar için hadi güzel haberlere inşallah

Ama normal artık az hareket etmeleri hiç takma kafana. İyi bari o gün en azından iki ayrı doktorun görüşünü alınca baya bi rahatlar için hadi güzel haberlere inşallah
Bi yanım normal diyor, bi yanım çok takıyor. Ben yarın 38+1 oluyorum, bebek 39+1 oluyor. İnşallah güzel geçer kontroller.

Ay hadi yaaaaaa..... 24 eylül mü birer ikişer geliyor bebekler.. çok heyecanlı sen de mi Eskişehirdeydin. Peki su an nasıl hissediyorsun? Kaç hafta kaç günlüksün su an?
Ben Kayseri’deyim canım Aynen artık hepimiz doğuruyoruz bala çok heyecanlı ve stresliyim bakalım nasıl olcak biraz da korkuyorum inşallah güzel geçer şuan 37+1 im doğduğunda 37+4 olcam inşallah canım

Selam kızlar ben de bugün kontroldeydim 3.200 olmuş kilosu çok şükür 24 Eylülde sezeryanla doğuruyorum inşallah dualarınızı bekliyorum
Ya canım hayırla sağlıkla al kucağına inşaallah Benim de 25 Eylül bakalım hayırla gelsin kuzular . Kaç haftalıksın canım

Benim de Doğum günü 38+2 olacak bu bile erken geldi bana da. Sağlıkla gelsin minikler
Ya bana da öyle geldi aslında ama haftaya zaten almak zorundayım dedi 38 oldular mı alıyorlar sezeryanda sanırım genelde kilosu 3200 durumu da iyi dedi alabiliriz dedi peki dedim kaç kilo olmuş seninki canım

E benimkini 39 da alıyorlar. Neye göre acaba kiloya göre mi? Yoksa senin de ikiz miydi? Erken kavuşuyorsun. Ne güzel.

E benimkini 39 da alıyorlar. Neye göre acaba kiloya göre mi? Yoksa senin de ikiz miydi? Erken kavuşuyorsun. Ne güzel.
Yok canım ikiz değil haftaya zaten almak zorundayım dedi nedense bi de benim bağsur çıktı ya o da sorun yarattı seni sıkıntıya sokmasın alalım dedi evet biraz erken kavuşuyoruz Kilosu 3.200 dü bugün seninki kaç oldu ?

Valla benim şu an yarın 37 bitiyor. Patlamak üzereyim.

"Normal koşullarda bebeklerin çoğu 38-41 hafta arasında dünyaya geliyor. Çünkü bu haftalarda, bebeğin sağlığı ve gelişimini tamamlaması için gereken şartlar, tamamlamış oluyor. ABD Kadın Doğum Uzmanları Derneği mümkünse bebeklerin anne karnında 39 haftaya kadar tutulmasını öneriyor."

Senin basur evet ondan kaynaklı ama kilosu da baya iyi benimkinin kilosu haftasına göre normal o yüzden de 39 diyorlar galiba ama akciğerleri de bu hafta tmm oluyor sanırım.

Evet canım aslında dursa çok iyi ama Acıbadem’de yapan akrabalar falan var kime sorduysam 38 de almışlar benimki biraz daha erken oldu ama kilosu bi hafta önden gidiyordu artık öylelikle tamamlar inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…