- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.901
Ama normal artık az hareket etmeleri hiç takma kafana. İyi bari o gün en azından iki ayrı doktorun görüşünü alınca baya bi rahatlar için hadi güzel haberlere inşallahDoktor doğumu orada yaptırmıyor canım, koruda yaptırıyormuş. 3 ay takip etti bizi, doğum ücreti o zamanda sorduk, ortalama 4 5 bin ama şu an durum ne bilmiyorum filan demişti. 11e aldım randevumu, aynı gün ondan çıkınca devlete gidicem iki ultrasonu iki doktor yorumunu karşılaştırıp karar vericez. Gönlüm normal doğumdan yana, beni son 1 haftadır bebeğin az hareket etmesi korkuttu işin aslı.
Bi yanım normal diyor, bi yanım çok takıyor. Ben yarın 38+1 oluyorum, bebek 39+1 oluyor. İnşallah güzel geçer kontroller.Ama normal artık az hareket etmeleri hiç takma kafana. İyi bari o gün en azından iki ayrı doktorun görüşünü alınca baya bi rahatlar için hadi güzel haberlere inşallah
İnşallah canımstres yapma Allah’ın izniyle doğurup evinize gelirsiniz
Ben Kayseri’deyim canımAy hadi yaaaaaa..... 24 eylül mübirer ikişer geliyor bebekler.. çok heyecanlı sen de mi Eskişehirdeydin. Peki su an nasıl hissediyorsun? Kaç hafta kaç günlüksün su an?
Ya canım hayırla sağlıkla al kucağına inşaallahSelam kızlar ben de bugün kontroldeydim 3.200 olmuş kilosu çok şükür24 Eylülde sezeryanla doğuruyorum inşallah dualarınızı bekliyorum
İnşallah canım sen de sağlıkla al kucağına bebeğiniYa canım hayırla sağlıkla al kucağına inşaallah❤ Benim de 25 Eylül bakalım hayırla gelsin kuzular . Kaç haftalıksın canım
Benim de Doğum günü 38+2 olacak bu bile erken geldi bana da. Sağlıkla gelsin miniklerİnşallah canım sen de sağlıkla al kucağına bebeğini❤ Şuan 37+1 canım ❤
Ya bana da öyle geldi aslında ama haftaya zaten almak zorundayım dedi 38 oldular mı alıyorlar sezeryanda sanırım geneldeBenim de Doğum günü 38+2 olacak bu bile erken geldi bana da. Sağlıkla gelsin minikler
Ben Kayseri’deyim canım ☺ Aynen artık hepimiz doğuruyoruz balaçok heyecanlı ve stresliyim bakalım nasıl olcak biraz da korkuyorum inşallah güzel geçer şuan 37+1 im doğduğunda 37+4 olcam inşallah canım
Yok canım ikiz değil haftaya zaten almak zorundayım dedi nedense bi de benim bağsur çıktı ya o da sorun yarattı seni sıkıntıya sokmasın alalım dedi evet biraz erken kavuşuyoruzE benimkini 39 da alıyorlar. Neye göre acaba kiloya göre mi? Yoksa senin de ikiz miydi? Erken kavuşuyorsun. Ne güzel.
Benimki de geçen aynıydı seninkile canım seninki de 3 ü geçmiştir bnmki bi hafta önden gidiyordu hep zatenBenim kızın geçen hafta kilosu için 2800 den fazla dediler. Bu Perşembe yine gitcez bakalım.
Ayni gunSelam kızlar ben de bugün kontroldeydim 3.200 olmuş kilosu çok şükür24 Eylülde sezeryanla doğuruyorum inşallah dualarınızı bekliyorum
Yok canım ikiz değil haftaya zaten almak zorundayım dedi nedense bi de benim bağsur çıktı ya o da sorun yarattı seni sıkıntıya sokmasın alalım dedi evet biraz erken kavuşuyoruz ☺ Kilosu 3.200 dü bugün seninki kaç oldu ?
Hadi hayırlısıyla alalım kucaklarımıza saat kaçta canım seninkiAyni gun25ydi 1 gun onceye aldilar
Evet canım aslında dursa çok iyi ama Acıbadem’de yapan akrabalar falan var kime sorduysam 38 de almışlar benimki biraz daha erken oldu ama kilosu bi hafta önden gidiyordu artık öylelikle tamamlar inşallahValla benim şu an yarın 37 bitiyor. Patlamak üzereyim.
"Normal koşullarda bebeklerin çoğu 38-41 hafta arasında dünyaya geliyor. Çünkü bu haftalarda, bebeğin sağlığı ve gelişimini tamamlaması için gereken şartlar, tamamlamış oluyor. ABD Kadın Doğum Uzmanları Derneği mümkünse bebeklerin anne karnında 39 haftaya kadar tutulmasını öneriyor."
Senin basur evet ondan kaynaklı ama kilosu da baya iyi benimkinin kilosu haftasına göre normal o yüzden de 39 diyorlar galiba ama akciğerleri de bu hafta tmm oluyor sanırım.
7bucukta yatış yapacam. Acil bi durum olmasa 9bucukta yapariz dediler. Saglikla kavusalim insaallahHadi hayırlısıyla alalım kucaklarımıza saat kaçta canım seninki❤
Hadi inşallah nasıl hissediyorsun ben çok heyecanlıyım sabahtan beri7bucukta yatış yapacam. Acil bi durum olmasa 9bucukta yapariz dediler. Saglikla kavusalim insaallah
Cooook heycanliyim sen gibi. Ayni zamanda korkuorum arada sancim oluyor cunki.Hadi inşallah nasıl hissediyorsun ben çok heyecanlıyım sabahtan beri☺ Bana da 10 buçukta burda olun dediler