- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.541
bende senin gibiyim çok sabırsız biriyimdir .kafama bir şey koyduysam o illa olacak.birde aldığım birşeyin gelmesini beklerken de bir gün geciksin bende derde düşerim hemen firmayı ararım kargoyu ararim.esim kızar. ya gelir niye onun peşine düşüyorsun diyeBen de antalya'da bir arkadaşım var yine tüp bebek annesi ona sordum. Onun da kızı tam 39'da gelmiş.. Çok merak ediyorum gerçekten ne zaman gelecek. Bu arada bende sadece reflü yatağı var yani gelmese de bir şekilde bir yerde yatar ama gelsin yaa. Gelsin ben onu hazırlamış olayım istiyorum. Eşim gelir merak etme diyor ben tipik sabırsız koç burcu gelmiyor diye her gün dertleniyorum
Bir de bende arkadaşımın verdiği bandigonun ev tipi ana kucağı var ama o da yeni doğan bebeğe uygun bir ürün değil kaygan kumaş ve tek pozisyonlu acaba dedim ondan mı alsam da içim rahat etse, şöyle hem yatak gibi olanlarından... Kararsızım valla.. Yatak gelirse onu kullanmayabilirim boşuna bir alışveriş yapmış olur muyum?? 2 çocuğu olan arkadaşıma sordum iki kızı olan. 4 aydan sonra oturuyor daha sonraları ise hoppala istiyor zaten yüzüne bakmıyor sen bilirsin dedi. Kız bebekler daha erken hoppalaya binebiliyormuş... Kızsan daha erken hoplayabiliyorsun en güzel kız olmanın iyi bir tarafını buldum
ben ev tipi Ana kucağı hiç almayı düşünmedim.annemlerin binadaki bı komşumuzun arkadaşında varmış oda benim için almış kullanırım diye.komple yatıyor,yarım yada tam da kalkıyor sırt tarafı.ben onun yerine gündüzleri salonda yanımda yatsin diye babynest almıştın.artik hangisi daha kullanışlı olur bilemiyorum