2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de antalya'da bir arkadaşım var yine tüp bebek annesi ona sordum. Onun da kızı tam 39'da gelmiş.. Çok merak ediyorum gerçekten ne zaman gelecek. Bu arada bende sadece reflü yatağı var yani gelmese de bir şekilde bir yerde yatar ama gelsin yaa. Gelsin ben onu hazırlamış olayım istiyorum. Eşim gelir merak etme diyor ben tipik sabırsız koç burcu gelmiyor diye her gün dertleniyorum 🤣😂

Bir de bende arkadaşımın verdiği bandigonun ev tipi ana kucağı var ama o da yeni doğan bebeğe uygun bir ürün değil kaygan kumaş ve tek pozisyonlu acaba dedim ondan mı alsam da içim rahat etse, şöyle hem yatak gibi olanlarından... Kararsızım valla.. Yatak gelirse onu kullanmayabilirim boşuna bir alışveriş yapmış olur muyum?? 2 çocuğu olan arkadaşıma sordum iki kızı olan. 4 aydan sonra oturuyor daha sonraları ise hoppala istiyor zaten yüzüne bakmıyor sen bilirsin dedi. Kız bebekler daha erken hoppalaya binebiliyormuş... Kızsan daha erken hoplayabiliyorsun en güzel🤣🤣 kız olmanın iyi bir tarafını buldum 😂
bende senin gibiyim çok sabırsız biriyimdir .kafama bir şey koyduysam o illa olacak.birde aldığım birşeyin gelmesini beklerken de bir gün geciksin bende derde düşerim hemen firmayı ararım kargoyu ararim.esim kızar. ya gelir niye onun peşine düşüyorsun diye 😂
ben ev tipi Ana kucağı hiç almayı düşünmedim.annemlerin binadaki bı komşumuzun arkadaşında varmış oda benim için almış kullanırım diye.komple yatıyor,yarım yada tam da kalkıyor sırt tarafı.ben onun yerine gündüzleri salonda yanımda yatsin diye babynest almıştın.artik hangisi daha kullanışlı olur bilemiyorum

Kızlar sezeryan diye tutturuyordum ne olacak diye ama siz siz olun mümkünse normal doğum yapın gözünüzü korkutmak istemiyorum ama gerçekten çok zor oluyor ayağa kalkmak sancı ağrı inanın benim acı eşiğim yüksektir ben bile ağladım kararsız kalanlar varsa aramızda mümkünatı olduğu sürece tercih etmeyin derim. Benden size tavsiye.

Canım benim arkadaşımda sezeryan istedi ve sezeryan oldu, sonra o da inşallah sen normal doğum yaparsın dedi. Geçecek elbet ama ilk günler zor diye herkes söylüyor.. 😔

Evet cnm o yuzden ben cok korkuyordum. Avrupada öcü gibi anlatiliyo😞
Canım korkma inan kork diye söylemiyorum yanlış anlama beni ama zor oluyor yanında birisi olsun bak ilk gece beni dinle sen kalkmak çok büyük mesele oluyor başkasıyla olacak gibi değil eşimin gücü ancak Yetti
Ya canım çok şükür kavuştun kuzulara rabbim sana bağışlasın inşaallah 🤲🏻 Bu arada gözümü korkuttun ya 😩 keske normal olabilse ya
Çok şükür bin şükür Canım. Korkmayın ama imkan varsa diye diyorum benim iki tane diye böyledir belki
Korkma 🤭 bebeğini görünce geçiyor çok şükür sabaha göre daha iyiyim ama bi ara resmen pik yapıyor o ara çok zor geçiyor
Canım benim arkadaşımda sezeryan istedi ve sezeryan oldu, sonra o da inşallah sen normal doğum yaparsın dedi. Geçecek elbet ama ilk günler zor diye herkes söylüyor.. 😔
Evet canım inşallah normaL olur Geçecek tabi ki ama zorluğu beni yordu bugün

ya işte doğum yaklaşınca da son ayda bağırsaklar coşuyormuş 😉 belki bizimki ondandir.benimde cumartesi 36 bitecek.bu persembede ben kontrole gideceğim.benimkide son 3 kontroldur hep baş geliş.nst de şimdiye kadar sancım çıkmadı hiç.alt tarafim o kadar ağrıdı ki 5.aydan beri.yoksa bende kuaföre sir ağda ya giderdim.jiletle cok zor oluyor ama artık böyle idare edeceğim.biz plan yaparken veletler de içerde kendi planını yapıyor valla ☺ inşallah seninki anne sözü dinler 😉🥰
Ah inşallah dinlesin teyzesi🥰 diyip bu akşam doğuma gidiomuşum😂
Kızlar çok şanslısınız. Ben normal hayatımda da kabızlık çeken birisiyim yani. Ve muhtemelen bu haşimato troiti ve hipotroiti hastası olmamdan kaynaklı. ya da bilmiyorum ben ona yoruyorum yani... Hamilelikte peak yaptı resmen haftada 3 gün gidiyorsam seviniyorum yani.. Her gün mü o da ney??? o ancak aç karna kahve içip çok düzenli uyuduğum ve bol bol brokoli yediğim dönemlerde oluyordu... Ama artık brokoli de yiyemiyorum haşimatodan ötürü.
Kabızlık da zor bir durum ben tiroid hastası olduğumu öğrenmeden önce çok çektim kabızlıktan sonra teşhis konulunca rahata kavuştum

Canım korkma inan kork diye söylemiyorum yanlış anlama beni ama zor oluyor yanında birisi olsun bak ilk gece beni dinle sen kalkmak çok büyük mesele oluyor başkasıyla olacak gibi değil eşimin gücü ancak Yetti

Çok şükür bin şükür Canım. Korkmayın ama imkan varsa diye diyorum benim iki tane diye böyledir belki

Korkma 🤭 bebeğini görünce geçiyor çok şükür sabaha göre daha iyiyim ama bi ara resmen pik yapıyor o ara çok zor geçiyor

Evet canım inşallah normaL olur Geçecek tabi ki ama zorluğu beni yordu bugün
Bebişler napıyor 😌 çok merak ediyorum çok güzeller demi 🧿 ilk karşılaşma nasıldı 🙈

Benimde gozumu korkutmuslardi. Inann evdekiler psikolojimi bozdu. Tüh tüh diye diye. O yuzden ben cok endiseleniodum
Ya zaten kim sorsa sezeryan deyince neden ne gerek var diyip daha da köstek oluyorlar. Bide sezeryan yapan insan yarım insan okur felan diyorlar. Bu yüzden artık hiç kimseye demiyorum

kelebekmkelebek kelebekmkelebek

Yaaa eşin mi kaldı sana refakatçi olarak, eşimin gücü ancak yetti demişsin de.. yoksa anneni de aldılar mı içeri. sadece bir tane refaketçiye izin veriyorlar benim bildiğim pandemiden ötürü.. şimdilik o da yani...bunlar iyi günlerimiz mi diyeyim bilmiyorum valla pandemide çocuk yaptık resmen.

kelebekmkelebek kelebekmkelebek

Yaaa eşin mi kaldı sana refakatçi olarak, eşimin gücü ancak yetti demişsin de.. yoksa anneni de aldılar mı içeri. sadece bir tane refaketçiye izin veriyorlar benim bildiğim pandemiden ötürü.. şimdilik o da yani...bunlar iyi günlerimiz mi diyeyim bilmiyorum valla pandemide çocuk yaptık resmen.
Yok canım eşim kalmadı az önce gitti eve annem refakatçi eşime de gelip gitmesine birşey demediler hep yanımdaydı acı biraz fazla olunca kalkmak zor oluyor eşimden daha rahat destek aldım ben . Pandemi de yaptık doğurduk hakkaten 😀 zor oldu ama becerdik. Bi de şu gazımı çıkarsam

Yok canım eşim kalmadı az önce gitti eve annem refakatçi eşime de gelip gitmesine birşey demediler hep yanımdaydı acı biraz fazla olunca kalkmak zor oluyor eşimden daha rahat destek aldım ben . Pandemi de yaptık doğurduk hakkaten 😀 zor oldu ama becerdik. Bi de şu gazımı çıkarsam

Canım minikler nasıl? Kaç kilo doğdular? Ne güzel bi histir.. 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X