2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yastık kılıfı bende alsam mı kararsızım. Hastane temiz ama bilemiyorum alıcam sanırım. Alt açma örtüsüde koyucam ben onları sonradan aldım yıkanmadığı için koymadım daha.
Alt açma almadım ben ya ihtiyaç olur mu ki?? Evde kullanmak için aldım ama hastaneye götürmelik almadım

Ben iki tane almıştım ama hemen kirlenme ihtimalini düşünmemiştim. E bebeğe bi gidip bakarım olmadı süt saklama poşetide almadım ben onuda alayım diyorum.
Alt açma almadım ben ya ihtiyaç olur mu ki?? Evde kullanmak için aldım ama hastaneye götürmelik almadım

Ben 2 tane almıştım hastane içinde kullan at alabilirim. İlk kez alt değiştiricem sonuçta acemilik.

Bana da arkadaşım önermişti kurtarıcın olacak al koy dedi gerçekten düşünüyorum da öyle olur benc ede 13 TL gibi birşey sanırım 10Lu canım süt saklama poşeti bende almadım görümcem gönderdi 2 tane lansinohun bi de ben cam küçücük kavanozlar aldım onlarda saklarım diye düşündüm ama Cam olması daha iyi gibi geldi

@canimmkendimm bak canım fotosunu ekledim sana bundan aldım ben uygun fiyatı bence iki paket bile alınabilir stok

Eklentiler

• 1C59769D-FEDD-4402-BE23-D2F03D46100C.png
    469,3 KB · Görüntüleme: 17
  • FF75DAAD-C5C0-4B71-8EBE-5DDC9FB6C656.png
    431,7 KB · Görüntüleme: 20

Alt açma örtüsü çok işe yarıyormuş zaten ben gerek görmemiştim birsürü battaniyesi var diye, eşimin kuzeni dedi batar hep altına geçer battaniyeden diye. Tecrübe önemli tabi. Cam kavanozda mantıklıymış canım. Süt durumuna göre bende kavanoz alabilirim.

@canimmkendimm bak canım fotosunu ekledim sana bundan aldım ben uygun fiyatı bence iki paket bile alınabilir stok

Bende e bebeğe gideyimde bakayım. Alt temizleme pamuğuda alıcam gitmişken ikisini bir alırım.

merhaba kızlar... sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın
bende ekim ayında erkek infertilitesinden dolayı tüp bebek tedavisine başlayacam ama pandemiden dolayı yollar felan kapanmazsa inşallah
önümde 1 ayım var... bu 1 ayda nasıl hazırlanmayalım.. neler yiyip içmeliyim yapmalıyım
önerileriniz nelerdir.. sağlıklı embriyo için

Evet bana da arkadaşım dedi çok kullanacaksın tek kullanımlık diye bende 2 paket aldım koydum şimdilik bakalım duruma göre devamını alırım temizleme pamuğu da aldım 6 paket falan o da kullanışlı oluyor hem de pişik yapmıyor. Kavanoz evet daha mantıklı geldi bana süt poşetine göre küçücükler var en küçükleri onlardan aldım canım 2 tane şimdilik süt poşetim de var ama önceliğim cam olduğu için kavanoz olabilir diye düşünüyorum.

Ben tedaviye başlarken yumurtalıkların gelişmesi için bol protein ile beslenmeye başlamıştım ve dışardan yemek yemeyi kesmiştim , bol su içmiştim ki hastane bana hayat su içmemi söylemişti pH oranı en yüksek olan suymuş bir kaç ay hep hayat su içtim , kafeinden tamamen uzaklaşmıştım kahve , çay vs gibi hiç içmedim onun yerine süt içtim mesela , sigara kullanıyordum onu bırakmıştım. Stres çok önemli stres yapacak insanları hayatınızdan çıkarın hatta bu sürede görüşmeyin bile derim :) yoğurt peynir yumurta ile beslenin kahvaltılarınız böyle olsun hep. Açıkçası sağlıklı beslenmeye başlamak çok önemli eşinizde sizde mesela tavuk yememeli eşiniz bu sürede tavuk kadnlık hormonu arttırıyor onun için bu sürede eşim hiç yememişti.
Yumurta organik olmalı ben köy yumurtası getirtmiştim transferden önce evde yoğurt mayalamıştım hep sonrasında pastörize olmalı.

çok teşekkür ederim hepsini not alıyorum
tavuğu hayatımızdan çıkarıyoruz an itibariyle

çok teşekkür ederim hepsini not alıyorum
tavuğu hayatımızdan çıkarıyoruz an itibariyle
Evet tavuk bir süre yemesin eşiniz sizin için problem yok da bana hastane öyle söylemişti kadınlık hormonunu artırıyor yani tabi ki aşırı derece değil ama spremlerin kaliteli olması için en azından

hiç su içmeyen biriyim normalde günde 1 lt çıkarabildim en azından
sigara kullanmıyorum
omega ve folikasit takviyesi alıyorum... çalıştığım için kahvaltı pek yapamıyorum ama sanırm erken uyanıp yumurta felan yesem iyi olacak

Zaten hastanede ıslak mendil getirmeyin diyorlar. Temizleme pamuğu alır onunla silerim. O minik kavanozları biliyorum bende bakayım.

Kizlar ne kadar cok sey aliyosunuz hastaneye. Burda hersey hastane karsiliyor.. pisik kremi, gogus pedjni, Bize buyuk pedleri, cope atilan alt acma beezlerini....
Birdr aranizda ozele giden var. Bunlar hastanede mevcut degilmi burda hastane ucretinin icinde hersey

Zaten hastanede ıslak mendil getirmeyin diyorlar. Temizleme pamuğu alır onunla silerim. O minik kavanozları biliyorum bende bakayım.
Evet istemiyorlar hastanede dediğin gibi al canım sen
Karşılıyor benim hastane hatta bez vs hiç birisini getirmeyin buradan karşılanacak dediler ama ben gene de tedbir amaçlı koyuyorum elimi sallayarak gidemem. Onun haricin de kocaman bir hediye çanta veriliyor içinde pişik kremi göğüs kremi çocuklara bez bana mesane pedi daha bir çok bakım ürünü veriliyor evde de lazım olsun

Kızlar günaydın. Dün akşam saatlerinden beri süren bir baş ağrım var. Burnum da tıkalı ve ayrıca ağrı mideme vurduğu için midem de bulanıyor. Çok korkuyorum ya korona olduysam diye nasıl stres yaptım anlatamam. Baş ağrısı haftalardır olmayan bir şey bende. İlk kez oluyor... Bu haftalarda yaşayan var mı?

Çok azzz günde 4 litre içiyorum ben hamilelikte su çok önemli alıştır kendini bence kahvaltısız da güne başlamamanı tavsiye ederim

Yok canım sanmam Geçmiş olsun ama ilk belirtiler arasında baş ağrısı yok. Burun tıkanıklığı bazen bende de oluyor o hamilelikten kaynaklı baş ağrısı da belki uykunu alamamışsındır

Kızlar ben bi tanede şal koydum, sabahlık yok benim takımlarımda. Hastane sıcak havada soğuk değil ama belki üşüme gelir.
Teşekkür ederim canım ben hayatımda böyle bi acı yaşamadım hala devam ediyor ne kadar sürecek bilmiyorum ama artık dayanılmaz hale geldi

Canım böyle bi acı yok bi de normal doğum düşünüyordum doğumlarımız da yaklaştı bu halde normal doğum yapılır mı bilmiyorum her yolu denedim doğal yolları da denedim geçmedi hala dışarda memeler ve şiş ve sert her lavaboda kanama oluyor Yani böyle olması normal mi daha önce yaşamamış biriyim bi de

Kızlar kollarım çok güçsüzleşti ya yemek yaparken doğrama işleminde kolum yoruluyor dinlenip dinlenip doğruyorum . Sizde de oluyor mu böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…