2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Valla ben mama bile alıp koyucam sütüm hemen gelmezse aç kalmasın diye. Bana sadece minik bi pişik kremi verdiler o kadar. Başka bişey verilmedi verileceğini sanmıyorum.

Kızlar kollarım çok güçsüzleşti ya yemek yaparken doğrama işleminde kolum yoruluyor dinlenip dinlenip doğruyorum . Sizde de oluyor mu böyle

Ben komple güçsüzüm. Herşey çok zor geliyor. Ellerim parmaklarım çok şiş kavrama kabiliyetim azaldı.

Bende delirmek üzereyim.. Kendimi kestim en son almaya çalışırken. Eşim ben yapayım diyor istemiyorum eşime yaptırmak. Kuaföre gitmezdim zaten onun için, bugün aklıma geldi gidip aldırsam diye pandemiden dolayı cesaret edemiyorum. Son çare tüy dökücü kullanayım 1-2 seferlik diye düşündüm.

Valla ben mama bile alıp koyucam sütüm hemen gelmezse aç kalmasın diye. Bana sadece minik bi pişik kremi verdiler o kadar. Başka bişey verilmedi verileceğini sanmıyorum.
Canim burada mamayida veriyorlar hemde istedigin markadan. Kapali kutuda getiriyorlar. Senin icin yeni kutu aciyorlar. Hersey hastaneden. Ben anca giyim makyaj goturecem .

Canim burada mamayida veriyorlar hemde istedigin markadan. Kapali kutuda getiriyorlar. Senin icin yeni kutu aciyorlar. Hersey hastaneden. Ben anca giyim makyaj goturecem .

Valla burada devlet hastanesinde temiz ve tek kişilik oda bulabildiğim için şanslı hissediyorum.

Valla bende düşündüm de doktorum kesinlikle kullanma deyince son vakit dedim içime sinmez şimdi yapmayayım aman kalırsa kalsın hamileyiz biz gördüğümüz kadar bende kaç kere kestim kendimi bi de kan sulandırıcı kullandığımız icin kan da dinmiyor

Sadece özel de verirler burda devlet de vermezler mama verseler bile ne marka olur bebek sever mi eve gidince değişmek zorunda kalırsan falan filan bence de götürmek mantıklı ama ben götürmeyeceğim götürsem de hastanede bebek hemşiresi olduğundan verdirmiyor zaten ama burda ki şehir hastanesi ve fakülteler de de öyle mama vermek falan yok .

Valla hiç sevmem öyle gezmeyi, şimdiye kadar iyi kötü aldım ama artık iyice imkansızlaştı. Dediğin gibi kesince kanda durmuyor, oradan mı geldi içeriden mi geldi kaosu yaşıyorum birde. Eşimle öyle bi konuma gelmek istemiyorum.. Bilmiyorum ne olacak..

Dogru diyosun pandemide en onemlisi o.
Vakalar cogaldi buradada. Esimin isyerinde kovid cikti karantinada adam

Ben Ankaradayım. Şu an çok fena durumda. Korkuyoruz bi yere giderken. Hoş bi yere gittiğimiz yok mecburi yerler dışında.. İnşallah eşinde yoktur bişey..

Sevmese mamayi degistiririz o sorun degil. Hastane sorun yapmiyor asla bu tur seyleri.

Biraz egzersiz yapabiliriz aslında hanımlar. Bugün gebe okulunda kol ve sırt hareketleri vardı ve oturduğun yerden..

Ben de kendimi kestim açıkçası .. Tüy dökücü kimyasal içeriyor bence zararlı.

Ben de kendimi kestim açıkçası .. Tüy dökücü kimyasal içeriyor bence zararlı.

Zaten kesmemek imkansız gibi geliyor. Araştırıyorum işte çok sık olmamak kaydıyla kullanılabilir diyen doktorlar varmış.. Hiç kullanmadım daha, eminim ki kullanan vardır. Bilmiyorum artık şaşırdım iyice.

Aynen kesmeyen yok :))) ben de kesmiştim yazlıkta yaptığımda ama eve dönünce daha geniş alanım vaktim vardı kesmedim bu sefer.

Sevmese mamayi degistiririz o sorun degil. Hastane sorun yapmiyor asla bu tur seyleri.
Burda devlet hastanesinde öyle kaliteli verilmez yani baya sorun, sorun değil diyemiyoruz. Ama özel de aptamil veriyorlar zaten onu kullanmayı düşünüyorum ben. Tabi umarım hiç birimizin gerek kalmaz da kalırsa da sağlık olsun yesinler napalım

Aynı şeyleri yaşıyoruz Bu sefer telaş yapıyorum dediğin gibi görmeye çalışıyorum kestiğim yeri göremeyince ter basıyor falan offf ne yapacağız bilmiyorum ya şu doğum geçseydi hayırlısıyla İki seçenek var ya görür görmez alacağız son gün ya da eşimiz
Ben Ankaradayım. Şu an çok fena durumda. Korkuyoruz bi yere giderken. Hoş bi yere gittiğimiz yok mecburi yerler dışında.. İnşallah eşinde yoktur bişey..
Ankara baya kötü durumdaymış evet gerçi heryer öyle ama orası Daha bir çoğunlukta sanırım çok dikkat etmemiz lazım

Sukur o yonden sansliyim. Bende aptamil verecem sutum gelmezse. Ilk kizimda onu kulandim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…