2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bir çok kişi de olabiliyormuş . Hamilelikte en büyük sorunlardan biriymiş. Bende olmadı ama çevremde olan çok duydum

Sanırım normal canım kanama bende olmuyor ama o memeler içeriye girmiyormuş bir daha kolay kolay ameliyatla ancak falan yazıyor internette duyduğum kim var sa öyle kalıyor diyor normal doğuma engel değil diye biliyorum sadece acır yani engel olacak bir durumu yok benim arkadaşımda vardı normal doğumunu yaptı ebe üzülmüş haline görünce :) ay sende hemoroid de var demiş ama arkadaşım diyor ki sancıdan onun acısı aklıma bile gelmedi

Canım bir çok kişi de olabiliyormuş . Hamilelikte en büyük sorunlardan biriymiş. Bende olmadı ama çevremde olan çok duydum
Genel cerrah da yatsın dolaşması bebeğin başı damarlara değiyor artık ondan kanıyor demiş yatıyorum da ama hiç bir şeyin faydasını görmedim sanki şuan acı biber alıp oraya sürüyormuşum gibi bi yanma ve acı var

Ya kardeşim yıllardır kabızdır o çıkar girer dedi tamam yıllardır çekiyor onunki artık normal de ama bnm ilk mahvoldum sanırım hamilelikten oldu hayatımda bi kez bile kabız olmadım VAla acırsınız halimi görseliniz Allah a yalvardım artık geçsin mahvetti beni

Doğrudur senin ki çok acıtıyor sanırım iyice kötü olmuş benim annemin arkadaşının kızı sırf bu hemoroid yüzünden dayanamadı 36. Haftada Sezeryanla doğum istedi Ağlıyordu artık o da çok canım yanıyor daha fazla dayanamıyorum dedi 1 hafta küvöz de kaldı hatta bebeği doğumdan sonra geçtiğini söyledi ama

Ben bunlari koymadim hicbirini dedigin gibi veriyorlar hastanede ona ragmen valiz doldu taştı

Ya kızlar ben artık göremiyorum ve temizliğimi yapamıyorum doğum evet sezeryan ama orası da tertemiz olsun istiyorum kuaföre de gitmek istemiyorum malum vakalar çok arttı nasıl alcaz bana bi fikir verin sinirlerim bozuldu

Zaten o bölgenin tamamen traşlanması önerilmiyor mikrop kapmaması için bir miktar olması lazım . Ben aynadan bakarak az bucuk azalttım makas ve jiletle... Kuaföre ben de gitmek istiyorum hatta hamile çekimim var açık havada ama bu baş ağrısı ve geceleri hava sıcaklığının 13 dereceye inmesi ile tam hasta olunacak mevsimlere geldik bence.. Şu andan sonra aniden havalar soğuyadabilir. Benim de kafam karışık ..

Kızlar baş ağrınız oluyormu benim son 3 4 gündür başım çok ağrıyor tansiyonuma bakıyorum sürekli oda normal sizlerin nasıl sanki bir ağırlık var başımın üstünde

Valla canım ben gidicem kuaföre kendimi hiç bir şekilde göremiyorum . Geçen bir yerde okudum da sezeryan öncesi genital bölge ve sezeryan olacak yerin tüylerinin alınıp temiz olması enfeksiyon riskini düşürüyormuş . Bende Doğum tarihinden 3 4 gün önce kuaföre gideceğim yapacak bir şey yok maskemi takıp dikkat edeceğim

Kızlar baş ağrınız oluyormu benim son 3 4 gündür başım çok ağrıyor tansiyonuma bakıyorum sürekli oda normal sizlerin nasıl sanki bir ağırlık var başımın üstünde
Benim baş ağrısı yok ama komple vücudum da bi ağırlık var kolumu kaldıramıyorum o kadar güçsüzleştim ki

Valla alıyorum jiletle ama ne gördüğüm var ne ettiğim var nerde ne kalıyor haberim yok Eşime desem diyorum sonra vazgeçiyorum ya da kalacak öyle napim ki
Ben doktoruma bir ay önce sormuştum canım ağda ve tüy dökücüyü ikisine de hayır dedi jiletle alabildiğini al risk arttırma dedi ben gidemem kuaför vaka dan dolayı da gitmem doktor hayır dediği için içime sinmez zaten bacaklarımı falan aldık annemle epilasyon aletiyle ama orası yok ne yaparsam hangi şekil durursam görünmüyor

Ben eşime dedim ama yapamadı korktu insan bu tip yerlerde en iyi kendi yapıyor hassas yer olduğu için çekindi ben de ayna karşısında yapmaya çalıştım.

Bence bu yanlış bir bilgi.. O bölgede hiç tüy olmaması kesinlike enfeksiyon riskini artırır. Tüyleri Rabbim korusun diye vermiş bize... Belli bir kısalıkta var olmaları en sağlıklısıdır.

Ben eşime dedim ama yapamadı korktu insan bu tip yerlerde en iyi kendi yapıyor hassas yer olduğu için çekindi ben de ayna karşısında yapmaya çalıştım.
Benim eşim yapar da ben çekiniyorum Bende yatak odamda dolabımda ayna var boy aynası bi de küçük ayna aldım elime yere de çarşaf serdim yatağıma dayanarak görmeye çalıştım gene göremedim kalan kalacak artık yapacak birşeyim yok

Bak sandalye var bizde büyük ofis sandalyesi geniş ben ona oturdum o şekilde ışığı da ayarla sandalyeye oturup oluyor yani.. Bildiğin venüs jilet bir de iyi kesen bir makas kullandım.. Hatta steril eldiven de biraz takıp yapmaya çalıştım dört bir koldan giriştim

Böyle devam ederse ben de böyle olcam sanırım sabretmeye çalışıyorum bakalım sabredebildiğim kadar inşallah

Ben de aynı durumdayım jiletle yapmaya çalıştım aynadan göremedim ne yaptıysam göremedim beyaz eldiven vardı onla çeke çeke aldım o biraz daha kolay oldu şaşırdım çok ağrımadı da ama tabi kalanlar oldu ben de doğum yaklaşınca eşime demeyi planlıyorum utansam da Napım böyle günler için varlar

Ay girişince de kesiyorum her yerimi sonra hadi bakalım kan geldi birşey mi oldu telaşe
Böyle devam ederse ben de böyle olcam sanırım sabretmeye çalışıyorum bakalım sabredebildiğim kadar inşallah
tabi sabredebildiğin kadar canım olmadığı yerde söyle doktoruna derim zor oluyormus ağrı olunca öyle anlattı o kadıncağız da
Evet ya görünmüyor kocaman oldu göbekler bende desem mi demesem mi kararsızım desem yapar hiç reddetmez de şimdi adam aylardır uzak benden zaten bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…