2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İç zıbın 3 tanede yedek koydum canım, pişik kremi de koydum.
İyi etmişsin canım bende yedek koydum çünkü Yenidoğan çorap koydum içlerine belki giydirmek gerekir diye sonuçta 37 derece den çıkacaklar içerden kendime öyle çok şey koymadım ben pazartesi günü kuaföre gidip fön çektireceğim saçım düzgün dursun Parfüm ayna bi göz kalemi koydum bi de tarak AA sahi bi de lohusa tacım:) Terlik koyabilirsin kendine çorap koy belki üşürsün lohusa kadının hali belli olmaz

Çorap bende koydum bebeğe, kendimede ruj rimel koydum. Parfüm bebeği rahatsız edebilir diye koymadım. Tarak koydum, ayna koyucam, kendime terlik koydum çorapta koyayım belki lazım olur. Lohusa tacı almadım denk gelirsem kırmızı kurdele alıcam.

Kızlar bi kaç gündür ishaldim dün lavaboda sürekli kan geliyor baktım yüreğim ağzıma geldi hemoroid oldum sürekli lavaboya çıkmaktan kan bi türlü durmadı tek başımaydım çok korktum doktoruma yazdım genel cerraha gt demiş o saatte bulamadık cerrah yani bi akrabamız vardı genel cerrah onu aradık bi fitil bi de krem söyledi aldık ama hala acıyor başına gelen var mı arkada meme dediklerinden çıkmış çok fena napcam bilmiyorum

mesane pedi bende daha önce kullanmadım canım kanama çok olursa falan diye onu koydum ben.aynen sancılar başladığı anda bile konabilir kıyafet.o çok sıkıntı değil.

Küçük boy valize koyalım tatile gitmiyoruz demişti eşim, valiz doldu daha içinde bez mama biberon göğüs pompası yok. Kahve kupa koyacaktım onlarda konulmadı daha.
valla sığmıyor.bende ne var bebek bakım çantasına sığar herşey diyordum sığmadı tabiki bende orta boy bi cantaya koydum.ancak sığdı

Yaaa canım beni de ekler misin listeye? Bu ay yeni başladım tedavinin 9. günündeyim. Akşam ovitrelle iğnemi olup perşembe sabahı opu için gidicem inşallah. Maslak acıbadem bületlnt tıraşla devam ediyorum.

mesane pedi bende daha önce kullanmadım canım kanama çok olursa falan diye onu koydum ben.aynen sancılar başladığı anda bile konabilir kıyafet.o çok sıkıntı değil.

Aynen canım, gittiğim kıyafetle dönerim belki sonuçta onu çıkarıp kaldırıcaz hastanede.

valla sığmıyor.bende ne var bebek bakım çantasına sığar herşey diyordum sığmadı tabiki bende orta boy bi cantaya koydum.ancak sığdı

Bende hem küçük boy valizi doldurdum hem bakım çantasına bişeyler koydum. Kahve koyucam mutlaka kupada koyarım kardeşime kendime.

Bende de 2.trimesterda çıktı ve hiç bişey kullanmadım, kanama olmadı ama çok acıyodu. Hoşafla çorbayla filan idare ettim geçti, geçmiş olsun canım.

Evet kırmızı kurdele de güzel olur ben lohusa sepetinden 15 TL taç aldım onda da var kurdele istersen bi bak çok güzel geldi. Çorap evet al gene de sen belli olmaz belki ayakların üşür
Canım hemoroid bende de var o meme denilen şey 3 tane çıktı bend ede son 2 haftadır sürekli oturmaktan oldu ben pamuğa zeytin yağı sürüyorum biraz koyuyorum faydası oluyor mu dersen hiç olmuyor ama şuan yapılacak başka birşey yok doktorum bana krem fitil kullanma dedi kullanmıyorum son bir hafta daha sabrediyorum bakalım sonra sıcak suya oturayım diyorum çok faydası oluyormus şimdi doğumu tetikliyor diye onu da yapamıyorum varsa Başka önerin bana da söyle lütfen

Bende de 2.trimesterda çıktı ve hiç bişey kullanmadım, kanama olmadı ama çok acıyodu. Hoşafla çorbayla filan idare ettim geçti, geçmiş olsun canım.
Bnmki kabızlıktan olmadı sorun orda ishal oldum ondan oldu cıvık olsa bi dert sert olsa bi dert anlaşılan çok kanamam oldu mecburen krem aldık fitil aldık

Çok sert naptıysam yumuşamadı hala dışarda oturamıyorum yatamıyorum çok kanamam oldu adetmişim gbi mahvetti VAla mecbur aldım kremi de fitili de sıcak suya da oturdum dayanılacak gbi değil çok ağrıo

Çok sert naptıysam yumuşamadı hala dışarda oturamıyorum yatamıyorum çok kanamam oldu adetmişim gbi mahvetti VAla mecbur aldım kremi de fitili de sıcak suya da oturdum dayanılacak gbi değil çok ağrıo
Hay Allah tüh senin baya kötü olmuş o zaman ben gene iyi kötü
Oturuyorum acıyor ama dayanıyorum kanamam olmadı ama 3 tane var küçük küçük meme baktım Çok oturmamaya çalış canım doğumu tetikliyor sıcak su. Benim de dışarda girmiyor zaten o ki kabız hiç olmadım Oturmaktan çıktı biliyorum benimki de

Mendile banada kan geliyor. Kabiz olmamaya calis. Acı yeme kahve cay icme. Yediklerine dikkat et. Insaallah hamilelikten sonra gecer. Ama benim gecmedi

Sicak su agrisina acisina cok iyi geliyor. Ama tedavi amacli soguk su iyi. Memenin iceri girmesini sagliyomus

Küçük boy valize koyalım tatile gitmiyoruz demişti eşim, valiz doldu daha içinde bez mama biberon göğüs pompası yok. Kahve kupa koyacaktım onlarda konulmadı daha.
Canım ben böyle liste yaptım. Yanıma aldıklarımında üzerini çizdim . Yazım biraz kötü ama idare eder işte

Eklentiler

• CCB63CAC-BA14-4941-8FE0-4F7CEC3DAD8D.jpeg
    169,7 KB · Görüntüleme: 38
Canım ben böyle liste yaptım. Yanıma aldıklarımında üzerini çizdim . Yazım biraz kötü ama idare eder işte

Yastık kılıfı bende alsam mı kararsızım. Hastane temiz ama bilemiyorum alıcam sanırım. Alt açma örtüsüde koyucam ben onları sonradan aldım yıkanmadığı için koymadım daha.

Yastık kılıfı bende alsam mı kararsızım. Hastane temiz ama bilemiyorum alıcam sanırım. Alt açma örtüsüde koyucam ben onları sonradan aldım yıkanmadığı için koymadım daha.
Alt açmayı evdekini götürme bence orda gene kirlenecek ben tek kullanımlık aldım e bebekte var bi tane de civil den sipariş ettim o da uni Babynin birer tane koydum. Normalde dışarı vs gidince de çantamıza koyarız diye düşündüm istersen bak canım sende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…