2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aslında babaannenin yapması gerekenleri yapıyor şuan ama ne diceksnki
Belki utanır görünce Kocaman kadın uğraşıyor yazık sağolsun.
Ben sağlık ocağına da gidemedim doğum tarihini bildirmek gerekiyor mu ona göre topuk kanına falan çağırıyorlar mı acaba aşılar için de çağıracaklar sanırım bebeklere bilgi verdiler mi
[/QUOTE]

Evet bildir dedi. 5 gün sonra topuk kanı dedi. hastanedeki ayrı burda da bakılacak dedi. ama pgt embriyo için gerek var mı sizce kızlar?

Evet bildir dedi. 5 gün sonra topuk kanı dedi. hastanedeki ayrı burda da bakılacak dedi. ama pgt embriyo için gerek var mı sizce kızlar?
Biz sadece hastanede verdik topuk kanını hastaneden çıkmadan önce aldılar hatta sonuçlar temiz çıkmadan yollamadılar bizi hastaneden. Aile hekimliğine de başka çocuk doktoruna götüreceğimi söyledim şimdi sadece aşı zamanları aşısını oldu mu diye arıyolar, boyunu kilosunu falan soruyolar.

Ben sağlık ocağına da gidemedim doğum tarihini bildirmek gerekiyor mu ona göre topuk kanına falan çağırıyorlar mı acaba aşılar için de çağıracaklar sanırım bebeklere bilgi verdiler mi

[/QUOTE]
Hastane bana alacağını söylemedi sadece ilk aşılaRı yapılacak dedi Sanırım ekstra ücret hastane de topuk kanı aldırmak, sağlık ocağı alması gerekiyor diye biliyorum bende zaten devletin bir uygulaması aşı gibi sanırım. Pgt olduğunu söylemişmiydin sağlık ocağına canım

Sende Acıbadem de yapmıştın doğumu değil mi canım ? Bana Acıbadem böyle bir bilgi vermedi sadece ilk aşılaRı burada olacak dedi hatta bildiğim kadarıyla ekstra ücret ödemek gerekiyormuş topuk kanı için 3500 TL gibi bir ücretten bahsettiler bir çocuk için sen ödeme yaptın mı. ?
Tabi ki böyle bir ücret ödeyemem iki çocuk 7000 TL bi doğum parası daha :)

[/QUOTE]
Canım benim de sağlık ocağım hastane ilk alımdan sonra 48 saat sonra bi daha alırsa buraya gelmene gerek yok. Ama almazsa haftasında gelirsin dedi. Zaten ben arayıp sorarım dedi. Bu arada Doğum tarihini belirtmek gerekiriyormuş hatta sistememe düşmeme ihtimaline karşı bizi Doğum sonrası arayın dedi.

Hastane bana alacağını söylemedi sadece ilk aşılaRı yapılacak dedi Sanırım ekstra ücret hastane de topuk kanı aldırmak, sağlık ocağı alması gerekiyor diye biliyorum bende zaten devletin bir uygulaması aşı gibi sanırım. Pgt olduğunu söylemişmiydin sağlık ocağına canım
[/QUOTE]
Canım ben de özel de Doğum yapacağım ama ilk aşılar ve ilk topuk kanı hastaneye ait

Canım benim de sağlık ocağım hastane ilk alımdan sonra 48 saat sonra bi daha alırsa buraya gelmene gerek yok. Ama almazsa haftasında gelirsin dedi. Zaten ben arayıp sorarım dedi. Bu arada Doğum tarihini belirtmek gerekiriyormuş hatta sistememe düşmeme ihtimaline karşı bizi Doğum sonrası arayın dedi.
[/QUOTE]
Ben yarın arayıp bilgi vereyim hemşireme o zaman telefonla hep görüştük bugüne kadar gidemediğim için telefonla bilgi alıp not etti doğum tarihimi söyleyeyim teşekkür ederim canım
Canım ben de özel de Doğum yapacağım ama ilk aşılar ve ilk topuk kanı hastaneye ait
[/QUOTE]
Bizim sadece ilk aşılar canım topuk kanı demediler bana çarşamba gideceğim tekrar sorayım bakalım ben demediler gibi hatırlıyorum ama hastaneye göre belki değişiyordur

Merhaba.. Sizin gibi ben de benzer iğneyi oldum. Siz sormussunuz bu defa da ben sorayım siz de bana bilgi verebilir misiniz?

[/QUOTE]

Hemşirenin konuşmasından araya giremedim...halim de yoktu... Emzirme konusunda konuştu hepsine tamam dedim ama ne dedi cok az hatırlıyorum.. kendine güven emzirecegine inan pes etme vs vs gibi seyler.

Hayır canım biz hiç ekstra para ödemedik hatta bi kaç gün sonra işitme testi için gittik ondan da para almadılar

[/QUOTE]

Utanmaz o utanmaz. Kapıdan kovsan bacadan girerim doğunca diyor birde.
Sağlık ocağından aradılar beni aslında kontrol zamanın geldi ama gelme vakalar arttı dediler. Doğumdan sonraki 5.gün bebeği getir topuk kanını alıcaz dediler.

Hemşirenin konuşmasından araya giremedim...halim de yoktu... Emzirme konusunda konuştu hepsine tamam dedim ama ne dedi cok az hatırlıyorum.. kendine güven emzirecegine inan pes etme vs vs gibi seyler.
[/QUOTE]
Anladım canım sen yine de götür. Alsınlar istersen.
Hayır canım biz hiç ekstra para ödemedik hatta bi kaç gün sonra işitme testi için gittik ondan da para almadılar
Aaa sahi evet işitme testi de paket içerisinde ama topuk kanını çarşamba gidince soracağım bakalım belki pakete dahildir o da dediğin gibi bilemedim kafam karıştı

Sağlık ocağından aradılar beni aslında kontrol zamanın geldi ama gelme vakalar arttı dediler. Doğumdan sonraki 5.gün bebeği getir topuk kanını alıcaz dediler.
[/QUOTE]
Gerçekten utanmaz bir kadın ya beni çok şaşırtıyor aman gelsin eksik kalmasın işe yarayacak sanki. Bende yarın arayıp konuşayım sağlık ocağıyla bakalım doğum tarihini bildireyim oraya da sorayım şu kan işini

kelebekmkelebek

Gerçekten utanmaz bir kadın ya beni çok şaşırtıyor aman gelsin eksik kalmasın işe yarayacak sanki. Bende yarın arayıp konuşayım sağlık ocağıyla bakalım doğum tarihini bildireyim oraya da sorayım şu kan işini

Gelip bebek mıncıklayacak aklı sıra. Sor canım tabi, onlarda alır çünkü bana ebe hastanede alınan topuk kanı ayrı bizim aldığımız ayrı dedi.

kızlar herkese selam.bu aralar çok yazamadım yaa ara ara girip yazılanları okudum.ev boyandı temizlendi bitti şükür.bi halılar kaldı.onlarda yıkamada.hastane çantasıda hazir.işi biraktigimdan beri daha hiç dinlenemedim.biraz iş yapıyorum kalçam belim bacaklarim her tarafim ağrıyor.topallamaya başlıyorum..bugünde kontrolüm vardi.cok şükür herşey yolunda.nts de de her hangi bir sorun çıkmadı kilosu tahmini 2.500 kadarmış.bide bu doktor çok ilgilendi ikili, dörtlü tarama sonuçlarını ve perde ameliyatımin evraklarını istedi.perde ameliyatından sonra normal doğum riskli olabilir,bi bakalım onlara dedi.diger doktorlarada hep söyledim ama onlar hiç bişey demedi.10 gün sonra tekrar çağırdı.bende de durumlar böyle

Masaallah cnm

Gelip bebek mıncıklayacak aklı sıra. Sor canım tabi, onlarda alır çünkü bana ebe hastanede alınan topuk kanı ayrı bizim aldığımız ayrı dedi.
Ya hiç birşey yapmayıp sonra torun sahibi oluyorlar ya ben bunu hazmedemiyorum işte ! Bende kışın ayrıca eşimin izini oluyor bir hafta o izin de Çocukları da alıp kaplıcaya gideceğim nasipse ikiniz bakabilecek misiniz diyor e bakamazdın çalışıyorum ben demiştin ne oldu ? Aklınca beni de alın diyor herhalde güvenip yaptığıma göre bakarım dedim bende.

Evet öyleymiş sanırım görümcemle konuştum şimdi sağlık ocağındaki sağlık bakanlığına bildiriyor oraya gitmelisin dedi o da.
ohh baya iş halletmişsin sen maşallah Ağırlaştık iyice canım bende bir hafta kaldı diye evin içinde dolanıyorum sadece iş yapmayı bırak Mutfağa gidip geliyorum Belime ağırlar giriyor umarım doğumdan sonra geçer korkuyorum valla yatağa bağımlı gibi

Eğer tehlikeliyse tabi ki sezeryan yapsın canım önemli bir durum demek ki iyi bir doktormuş maşallah küçüğede

ayy son 1hafta kaldı senin demi valla öyle böyle hayırlısıyla miniklerin yardımıyla da sona geldin sende maşallah tabi canım ben artık normal doğum ya da sezeryan hiç düşünmüyorum yeterki sağlıkla kucağıma alayım idrar vermiştim şimdi sonuca baktım lökosit baya yükselmiş ya bir öncekinde 19 falandı tek kullanimlik bir ilaç vermişlerdi.simdi 67 olmuş

Canım hangi doktora gittin?

Kapıdan kovsam bacadan girermiş. Sadece güldüm hiç bişey demedim. Kardeşin kalsın, kardeşin yardım etsin demeyi biliyor. Hala soruyor kıskançlıktan kardeşin gelince tepki veriyor mu diye, evet veriyor dedim onu hissediyor demekki benide hisseder mi diyor dedim seni hiç duymadı bilmiyor nasıl hissetsin, olsun o babaannesini hisseder diyor. Hala benim oğlum benim yavrum demeye devam ediyor. Seninki zaten ben bakamam demişti, hem bakamayacak olsanız gitmeyi düşünmezsiniz. Ne işi varmış sizinle..

Maşallah miniğine annesi, bende cuma günü gidicem. Artık biri bana doğumla ilgili bişey söylesin istiyorum çok sıkıldım belirsizlikten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…