- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.061
Senin fındığıda maşallah cnmMaşallah canım ben de hastaneden geldim 2700 olmuş benimki de35 haftalık tam ben de nst ye grdim hiç çıkmadı sancı bende. Bakalım bana da 38. Haftada karar veririz şimdilik normal dedi
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniklerimiz artık sona geldik gibiSenin fındığıda maşallah cnmben ilk 34 de girmek zorunda kaldım 70e kadar çıktı sancı dünde kontrol de bida girdim yine sancım çıktı bu sefer 90 gördük ama doktor önemsemiyorum dedi. Suyun gelirse, nişan gelirse, ya da kanama olursa haberleşelim dedi. Bu arada benim karnım da baya aşağı düştü
Ben hamileliğin başından beri hep alakasız saçma hiç aklıma gelmeyecek rüyalar görüyorum
Sorun oldumu kanamanız banada 9. Gğn 1,2 damla kanama olddudaBenim çok şükür ki transferin 9.günü olan lekelenme dışında bi problemim olmadı.
Hayır bi sorun olmadı tekrarıda olmadı çok şükür. Hastaneyi arayıp konuşmuştum taze ve yoğun kan gelmediği sürece sorun olmaz demişlerdi.Sorun oldumu kanamanız banada 9. Gğn 1,2 damla kanama oldduda
Beb bi tırstım bıde bısey sorucam ben 4 gundur test yapıyorum pozıtıf cıkuyo m kan verdıgımde 2,12 cıktıHayır bi sorun olmadı tekrarıda olmadı çok şükür. Hastaneyi arayıp konuşmuştum taze ve yoğun kan gelmediği sürece sorun olmaz demişlerdi.
Bence çok normal ne kaldı ki doğuma benim de oluyorKizlar ben her sabah uyandigimda. Karnima kasilma giriyor
Hep uykudan uyaniyorken oluyor. Baska zaman dglBence çok normal ne kaldı ki doğuma benim de oluyor
Belki öyle denk geliyordur :) ama bende geceleri çok uyandığım için gerçi uyuduğum da söylenemezde o zaman taş gibi oluyor ama artık çok da ciddiye almaya gerek yok bence olması gerekenler oluyor ben saldım hiç bu kadar rahat olmamıştım vakit az kaldı nasıl olsa diyeHep uykudan uyaniyorken oluyor. Baska zaman dglondan merak ettm
Bacaga nasil kasilma girer. Resmen karnima giriyorBelki öyle denk geliyordur :) ama bende geceleri çok uyandığım için gerçi uyuduğum da söylenemezde o zaman taş gibi oluyor ama artık çok da ciddiye almaya gerek yok bence olması gerekenler oluyor ben saldım hiç bu kadar rahat olmamıştım vakit az kaldı nasıl olsa diye
Magnezyum kullandın mı hiç ondan oluyor genelde diyorlar amaBacaga nasil kasilma girer. Resmen karnima giriyor
Beb bi tırstım bıde bısey sorucam ben 4 gundur test yapıyorum pozıtıf cıkuyo m kan verdıgımde 2,12 cıktı
Benim oğlanda her sabah karnımın üst kısmını taş gibi yapıyor, ayaklarının olduğu yeri.Kizlar ben her sabah uyandigimda. Karnima kasilma giriyor
7. Gun bugun tekrar verıcem bugun 10. GunumKaçıncı gün kan verdiniz?
Magnezyum kullandın mı hiç ondan oluyor genelde diyorlar ama
Az kaldi insaallahBenim oğlanda her sabah karnımın üst kısmını taş gibi yapıyor, ayaklarının olduğu yeri.
7. Gun bugun tekrar verıcem bugun 10. Gunum
Olmaz cnm affiyet olsunnnAylar sonra içinde maydonozlu birşeyler yedim Artık bişey olmaz herhalde