2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah canım ben de hastaneden geldim 2700 olmuş benimki de 35 haftalık tam ben de nst ye grdim hiç çıkmadı sancı bende. Bakalım bana da 38. Haftada karar veririz şimdilik normal dedi
Senin fındığıda maşallah cnm ben ilk 34 de girmek zorunda kaldım 70e kadar çıktı sancı dünde kontrol de bida girdim yine sancım çıktı bu sefer 90 gördük ama doktor önemsemiyorum dedi. Suyun gelirse, nişan gelirse, ya da kanama olursa haberleşelim dedi. Bu arada benim karnım da baya aşağı düştü

Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniklerimiz artık sona geldik gibi Bn de bol bol hurma yiyorum artık kolaylıkla gelsinler inşallah Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil’hayr bol bol okuyun arkadaşlar

Hep uykudan uyaniyorken oluyor. Baska zaman dgl ondan merak ettm
Belki öyle denk geliyordur :) ama bende geceleri çok uyandığım için gerçi uyuduğum da söylenemezde o zaman taş gibi oluyor ama artık çok da ciddiye almaya gerek yok bence olması gerekenler oluyor ben saldım hiç bu kadar rahat olmamıştım vakit az kaldı nasıl olsa diye

Bacaga nasil kasilma girer. Resmen karnima giriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…