- 14 Mart 2008
- 6.027
- 5.133
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.081
Sağol canımOlmaz cnm affiyet olsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımOlmaz cnm affiyet olsunnn
Aslında ben soracaktım bu gittiğimde unutmuşum bunu bende konuşacağım daha önce aynı hastanede doğum yapan görümceme yapıştırma yapıldı hiç dikişi olmadıKızlar merhaba, ben sezaryen düşünenlere bir şey soracağım. Acaba doktorunuzla ne türden bir dikiş atılacağını hiç konuştunuz mu? Bunun çeşitleri varmış da çünkü .. Lazer dikiş estetik dikiş vs bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Hangisi iyidir yani?
Aylar sonra içinde maydonozlu birşeyler yedim Artık bişey olmaz herhalde
Benim ilk doğumumda estetik dikişti 12 yaşında oğlum o zaman hiç duymadım lazer dikişi belkide yoktu şimdide sormadım doktoruma ama hiç bir sıkıntı yaşamadım o zamanlarKızlar merhaba, ben sezaryen düşünenlere bir şey soracağım. Acaba doktorunuzla ne türden bir dikiş atılacağını hiç konuştunuz mu? Bunun çeşitleri varmış da çünkü .. Lazer dikiş estetik dikiş vs bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Hangisi iyidir yani?
Ben de hiç konuşmadım ilkinde de bunda da. İlkinde yapıştırma yapmıştı bunda da muhtemelen öyle yaparKızlar merhaba, ben sezaryen düşünenlere bir şey soracağım. Acaba doktorunuzla ne türden bir dikiş atılacağını hiç konuştunuz mu? Bunun çeşitleri varmış da çünkü .. Lazer dikiş estetik dikiş vs bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Hangisi iyidir yani?
Evet bende düşünmüyorum artık.Yok canım nolcak. Ben artık hiç öyle şeyler düşünmüyorum.
Benimde ellerim çok fena sabah hareket ettiremeyecek kadar çok şişmiş oluyor canım o tansiyondan değil son zamanlarımız da ödem olduğu için ayaklarını yüksekte tutup oturmaya çalış çok faydası var benim o sayede hiçKızlar ayaklarım fena şişiyor, tansiyonumu ölçüyorum sürekli çok şükür normal, 11/7 çıktı mesela az öncede. Ama ayaklarım çok kötü durumda.
Evet bende düşünmüyorum artık.
Benimde ellerim çok fena sabah hareket ettiremeyecek kadar çok şişmiş oluyor canım o tansiyondan değil son zamanlarımız da ödem olduğu için ayaklarını yüksekte tutup oturmaya çalış çok faydası var benim o sayede hiç
Ayaklarım şişmedi ama ellerime çare bulamadım
Ayaklarının altına yastık koyup oturmayı dene canım yüksekte tutunca şişme az oluyor benim öyle oldu en azından. Doktora da sordum ben ne yaparsak yapalım ya elin ya ayağın ödem olacak ben kendime çare bulamadım hamileliğim de dedi Son zamanlar dayanmamız lazım dayan arkadaşımEllerim sabah benimde hareket ettiremeyecek gibi oluyor zor oynatıyorum parmaklarımı. Gün içinde fırsat buldukça ayaklarımı uzatıp oturuyorum ama altına yastık koymuyorum genelde. Parmak arası terliklerim bile zor oluyor artık.
Ayaklarının altına yastık koyup oturmayı dene canım yüksekte tutunca şişme az oluyor benim öyle oldu en azından. Doktora da sordum ben ne yaparsak yapalım ya elin ya ayağın ödem olacak ben kendime çare bulamadım hamileliğim de dedi Son zamanlar dayanmamız lazım dayan arkadaşım
Ayaklarının altına yastık koyup oturmayı dene canım yüksekte tutunca şişme az oluyor benim öyle oldu en azından. Doktora da sordum ben ne yaparsak yapalım ya elin ya ayağın ödem olacak ben kendime çare bulamadım hamileliğim de dedi Son zamanlar dayanmamız lazım dayan arkadaşım
Evet ama onda da hafifletse tabi... ama iyi dayandık son bi gayret:) eller tombik tombik benim her sabah tuzsuz yiyorum bol su içiyorum ama yüzüm kabak Gibi kocaman:/Ellerde uyuşma tam kapayamama ve ayaklarda şişlik hatta sabah kalktığımda şiş oluyor hayret yani... Bunlar bende de var... Artık bu haftadan itibaren araba da kullanamıyorum bu sebeplerden çünkü cisimleri kavrama ve refleks gücümüz de azaldı dolayisi ile kocalara bağımlı olduk:///// cok is düşüyor onlara... Son zamanlar zor zamanlar kizlar... Çaresi pek yok ama soğuk su ile yikama yukarda tutma bileklerden çevirme egzersizi ileri geri gaza bas cek hareketleri ile gun icerisinde kan dolaşımini artirarak hafifletme şansı var tabii....
Evet canım az kaldı bitmek üzere artık benim zaten dayanacak gücüm kalmadı gibi birşey annem cumartesi akşamları evine gidiyor eşim yanımda izinli diye pazar günü de gelmiyor nasıl olsa bir hafta kaldı diye kalktık biz ona gittik ne büyük değişiklik ama her zaman görüştüğümüz arkadaşlarımız var zaten eşlerimiz aynı yerde çalışıyor dönüşte de onlara gittik gezdim durdum valla aaaa yeterEvet az kaldı, bitti bitecek ama bizlerde bittik vallahi. Hele senin iki tane, rabbim yardımcımız olsun. ❤
Evet canım az kaldı bitmek üzere artık benim zaten dayanacak gücüm kalmadı gibi birşey annem cumartesi akşamları evine gidiyor eşim yanımda izinli diye pazar günü de gelmiyor nasıl olsa bir hafta kaldı diye kalktık biz ona gittik ne büyük değişiklik ama her zaman görüştüğümüz arkadaşlarımız var zaten eşlerimiz aynı yerde çalışıyor dönüşte de onlara gittik gezdim durdum valla aaaa yeter
Aynen öyle canım bence de dikkat eden insanlarla görüşmeyi kesmedim zaten ama ben sürekli yattığım için bana büyük değişiklik oldu çünkü hastane dışında ne kimseyi görüyordum ne bir yere gidiyordum arkadaşlarla muhabbet etmek yarım saat bi saat de olsa oturmak öyle iyi geldi kiBende anneanneme gidiyorum aynı mahallede oturuyoruz eşim arabayla bırakıp alıyor dönüşte, zaten evden çıkmıyor 65 yaşında olduğu için. Geçende eşimin amcasına gittik diğer amcaları eşleride geldi hepsi aynı yerde çalıştığı için birimizde varsa çoktan geçerdi hepimize. Biraz insan yüzü görmek iyi geliyor.
Aynen öyle canım bence de dikkat eden insanlarla görüşmeyi kesmedim zaten ama ben sürekli yattığım için bana büyük değişiklik oldu çünkü hastane dışında ne kimseyi görüyordum ne bir yere gidiyordum arkadaşlarla muhabbet etmek yarım saat bi saat de olsa oturmak öyle iyi geldi ki ❤
Benim 9 yumurtadan 7si döllenmişti, hepsi gitti 5.güne.Merhaba hanımlar 2.gün 6 embriyo varmış sizce nasıl 5.güne gider mi ilk deneme ve hiç gebelik olmadı
aslında babaannenin yapması gerekenleri yapıyor şuan ama ne diceksnkiBende ev hastane arasındayım hep. İnsan kafasında kuruyor evde durdukça. Yine geldim anneanneme oğlana yorgan döşek yastık dikiyoruz. Beşiğinin altına sünger alın demişlerdi içime sinmez kendimiz yapalım diye tutturdu anneannem bugün bitiyor onlarda. Nevresimde diktiriyomuş sağolsun hepsi bitmiş oluyor.
[/QUOTE]Ben de bugün hem B12 vurdurmaya gittim dönüşte de tuzsuz lor peyniri aldık.... Gerçekten tuzlu yemiycem artık ... Ama bugün eğitime katıldım zoom üzerinden 15 dk bir egzersiz ile başladılar bir iyi geldi bir iyi geldi sanki dünden iyiyim gibi... Çok hafif ve oturarak yaptım çoğunu.... ayakta bile durmadım pek.... Etlik zübeyde gerçekten çok köklü bir kurum önce başhekim konuştu sonra eğitimi veren doçent hoca konuştu. Sağlık ocağında da hemşirem bir sürü şey söyledi emzirme ile ilgili bugün doldum artık bu arada aile hekimim bir telefon görüşmesi yapıyordu ona tanık oldum bir hastası covid pozitifmiş ve soruyordu nasılsınız diye... kimisi gelmiş zatüre aşısı olmaya.. anlayacağınız sağlık ocağı karışıktı bugün.. ben de mecburen gittim çünkü kansızlık var ve B12 vurulmak zorundayım.