2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzlar acil yardım gebelik kanda 12.08 cikti be demek bu

Canım kandaki sonuç 12.08 cikmis nasil sence
Bildiğim kadarıyla kaç çıktığı değil önemli olan iki günde bir katlanması.bugün yaptırdıysanız yarın değil diğer gün tekrar aynı saatte aynı hastanede kan verin derim eğer iki katı yükselmişse o zaman sağlıklı gebelik diyor doktorlar. Doktorunuza sonucu gösterdiniz mi

Evet aynı s8zin gibi konuştu zaten saolun

Kızlar çok şükür ben artık bugün tam anlamıyla her şeyimizi hazır hale getirdim pusetimiz, çantamız, beşiğimiz, dolabımız hepsi tamam bi minnoşum eksik çok güzel heyecanlar çok güzel duygularmış bu günleri hayal ederken yaşıyor olmak rüya gibi rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah. Şimdi sırada bebişleri sağlıkla alıp eve gelmek kaldı hayırlısıyla inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bu arada ben her gece rüyalarım da doğuruyorum iki üç kez tuvalete kalkıyorum geri yatıyorum bida doğuruyorum

Güldürdün beni Allah emi bende dün gece rüyam da gördüm artık iyice bilinç altımıza yerleşti sanırım emzikleri beğenmiyordu benim sıpalar falan hemen başka alalım diyordum illa vericm

Güldürdün beni Allah emi bende dün gece rüyam da gördüm artık iyice bilinç altımıza yerleşti sanırım emzikleri beğenmiyordu benim sıpalar falan hemen başka alalım diyordum illa vericm
Ay bende emzik veriyorum rüyam da tutmuyor son çare eski usül bakkal emziği tutuyor kızıyorum diyorum o kadar süslü pahalı emzikler aldım bunu mu tuttun diye bende kafaya koymuşum illa o emzik alınacak

Eş alıyorlar mı onu da sor o zaman canım Türkiyede sezeryan da eş alınmıyor mesela ameliyat olduğu için mahremiyete giriyor Normal doğumda alıyorlar sadece burda. Belki orda alırlar
Burda da eşleri doğuma alıyolar epidural sezaryende canım. Benim eşim girmişti. Şuan koronadan dolayo almıyorlar ama alanları gördüm hastaneyle konuşucam biraz baskı yapıcam umarım alırlar yine

Burda da eşleri doğuma alıyolar epidural sezaryende canım. Benim eşim girmişti. Şuan koronadan dolayo almıyorlar ama alanları gördüm hastaneyle konuşucam biraz baskı yapıcam umarım alırlar yine
Bizim hastane kesinlikle kabul etmiyor mahremiyetten dolayı alamayız dediler. Bir tane daha özel hastane var arkadaşım da orda yaptı ona da aynısını söylediler almadılar eşini. Benim ki zaten girmezdi de ben şansımı deneyip sordum

Aaa acıbadem değil miydi ya senin hastane? Çok garip ilk defa duyuyorum perdenin arkasında kalıyo zaten eş bişey görmüyo ki bizim anestezi uzmanı eşime kalk kalk sen de bak demişti doğum anında

allahim kurtarsin bende senden 4 gun sonra

Aaa acıbadem değil miydi ya senin hastane? Çok garip ilk defa duyuyorum perdenin arkasında kalıyo zaten eş bişey görmüyo ki bizim anestezi uzmanı eşime kalk kalk sen de bak demişti doğum anında
Acıbadem canım ama kesinlikle kabul etmiyorlar 2 yıl önce görümcem doğum yaptı gene aynı hastanede onun eşini de almamışlardı hastane prosedürü bence ama zaten girmez benim eşim benden çok heyecan yapar orda

Hadi hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelsin tüm minikler evet birden belli olunca ki heyecanı biliyorum çok değişik belki sıcaklardandır evde kontrol etmeye devam et bence

Ya çok heyecanlı bana da 25 ine gün verdi Şafak sayar gibi sayıyorum ya. Hem heyecan hem stres hem korku hepsini aynı anda yaşıyorum

Yaa aynı korkuları heyecanı yaşıyoruz tek düşünmediğim kilo en büyük korkum bebeğime yetebilecek miyim bakabilecek miyim

Yaa aynı korkuları heyecanı yaşıyoruz tek düşünmediğim kilo en büyük korkum bebeğime yetebilecek miyim bakabilecek miyim
Evet valla nasıl bakacağım konusunda bende telaşlıyım ya hasta edersem üşütürsem beceremezsem öfff ne zormuş doktorum demişti geçen haftalar da karnındayken idare etmesi kolay çıkınca ne yapacaksın bakalım dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…