-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.941
Sagol gülüm allahim isteyen herkese nasip eder Insallah .. allahtan ümit kesilmez nasibimizde varsa olucak insallah. Gectigimiz sürec cok zor ama sonu cok güzel olucak .. herseyin hayirlisicanım hoşgeldin.tedaviniz hayırlı olsun.inşallah bu kadar emeğinizin karşılığı bir minik melek yada belli mi olur iki minik melek olsunAminnn Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bence direkt kan testi yapsin .. bazen gec cikiyormus ki benim ablamda öyleydi 1 hafta sonra gebelik testi positif gösterdikızlar bisey sorucam bi arkadas aşılama yaptırdı adetinden 3 gün geçmiş erken gebelik yapmış bisey çıkmamış sizce durum nedir
Hiç sorma sen bi de beni düşün rüyalarımda görüyorum günü de belli olunca yerimde duramaz oldum eve dama sığamıyorum her yer dar geliyorKizlar dogum yaklastikca bana korku geliyor. Cok ta heycanliyim ama cokta korkuyorum .
Sezeryan falan izledim su ara
Kiloyu hic onemsemiom sende takma onlari. Su dogum hayirlisiyla bi gecseydi. Kucaklasaydik sag saglim. Gerisini umursamiorum. Nede olsa sukur yardim edenlerimiz varHiç sorma sen bi de beni düşün rüyalarımda görüyorum günü de belli olunca yerimde duramaz oldum eve dama sığamıyorum her yer dar geliyorne olacak nasıl olacak belimden iğne vururken ne yapacağım sonra ağırlarım nasıl olacak yürümem lazım bebeklerimin bana ihtiyacı var kafam da deli sorular
göbeğim çok çatladı o sarkacak kilolar nasıl gidecek sütüm gelecek mi bebekler doyacak mı bakabilecek miyim öfff daraldım sabah sabah
Orası öyle çok şükür ama ben bu ara kafama takmaya başladım benim göbeğim inanılmaz derece de çatladı yani görsen benim yerime oturur sen üzülürsün ne yapacaksın diye. Öyle böyle değil.Kiloyu hic onemsemiom sende takma onlari. Su dogum hayirlisiyla bi gecseydi. Kucaklasaydik sag saglim. Gerisini umursamiorum. Nede olsa sukur yardim edenlerimiz var
Orasi oyle ama yinede kesilip bicilcegini bilmek. insanin icini bir hoş ediyor dur bakalim doktor ne dicek bana bugun.Orası öyle çok şükür ama ben bu ara kafama takmaya başladım benim göbeğim inanılmaz derece de çatladı yani görsen benim yerime oturur sen üzülürsün ne yapacaksın diye. Öyle böyle değil.
İster istemez baktıkça düşünüyorum ne olacak böyle diye tabi ki evlatlarımdan değerli hiç birşey yok onların iyi olması önemli olan Sağlıkla gelmeleri ama Şöyle düşüncez ilk sezeryan biz olmuyoruz sonda biz olmayacağız yapnlar nasıl yapıyor diyorum ben kendi kendime onlar yaptıysa bende kalkarım ayağa hemen diyorum
Normal doğumda olsa açılma olmayınca kesiliyorsun ki sonuçta öyle düşün kendini telkin et canım. Orada da spinal ya da epidural yapılıyorsa hem tamamen uyumadan bebeğini görebilirsin. İnşallah dönmüştür bize de haber et ne zaman gideceksinOrasi oyle ama yinede kesilip bicilcegini bilmek. insanin icini bir hoş ediyor dur bakalim doktor ne dicek bana bugun.
Tr saati 11de randevum. Vallah ilk kizimda jinekolog gerek olmadigi halde alt tarafimi kesti. Hic acimadi sonradan. Baslarda idrar yaparken yandi 1- 2 gun gecti.. hayirlisi olsun bakalim. Başa gelen cekilirNormal doğumda olsa açılma olmayınca kesiliyorsun ki sonuçta öyle düşün kendini telkin et canım. Orada da spinal ya da epidural yapılıyorsa hem tamamen uyumadan bebeğini görebilirsin. İnşallah dönmüştür bize de haber et ne zaman gideceksin
Tabi ki de öyle bir olamaz zaten normalle Sezeryan ama kafana kesilmeyi takıyorsan diye diyorum kesilmekse onda da kesiyorlar. Önemli olan doğmaları ne diyelim ki sen bugün araştır iyice sezeryan derlerse sizin orda uyuşturma şekilleri falan nasıl. Mesela genel anestezi Türkiye de tercih edilmiyor ancak hasta isteğiyle oluyorTr saati 11de randevum. Vallah ilk kizimda jinekolog gerek olmadigi halde alt tarafimi kesti. Hic acimadi sonradan. Baslarda idrar yaparken yandi 1- 2 gun gecti.. hayirlisi olsun bakalim. Başa gelen cekilir
Genrl anestezi bende istemem. Cocugu gormem lazim cikiyorken esim orda olmasi lazmTabi ki de öyle bir olamaz zaten normalle Sezeryan ama kafana kesilmeyi takıyorsan diye diyorum kesilmekse onda da kesiyorlar. Önemli olan doğmaları ne diyelim ki sen bugün araştır iyice sezeryan derlerse sizin orda uyuşturma şekilleri falan nasıl. Mesela genel anestezi Türkiye de tercih edilmiyor ancak hasta isteğiyle oluyor
Eş alıyorlar mı onu da sor o zaman canım Türkiyede sezeryan da eş alınmıyor mesela ameliyat olduğu için mahremiyete giriyor Normal doğumda alıyorlar sadece burda. Belki orda alırlarGenrl anestezi bende istemem. Cocugu gormem lazim cikiyorken esim orda olmasi lazm
Burada aliyorlar. benim kucagima vermicekler. Esime verecekler sezeryan oldugunda.Eş alıyorlar mı onu da sor o zaman canım Türkiyede sezeryan da eş alınmıyor mesela ameliyat olduğu için mahremiyete giriyor Normal doğumda alıyorlar sadece burda. Belki orda alırlar
Allah emiBurada aliyorlar. benim kucagima vermicekler. Esime verecekler sezeryan oldugunda.
Hatta cocugun cikis anini falan cekebiliyormusorganlarimida cek diyorum herzaman gordugumuz sey dgl
Evet cnm saka yapiorum. Cocugu cikarken ani cekecekAllah eminapcan organları boşver çocuğu çeksin o seni çeksin ilk gördüğün anı falan mesela
İyi hadiEvet cnm saka yapiorum. Cocugu cikarken ani cekecek
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de sezeryan normal ikinizde iyi olunBu arada sezeryan olacam daha ultrasona girmedm ama ebe kadin elledi yok donmemis bu daha dedi
Kafasi yukardaHayırlısıyla sağlıkla gelsin de sezeryan normal ikinizde iyi olun
Aminnnnn inşallahKafasi yukardasezeryan. Rabbim saglikla versin kucagimiza insaallah