2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben 3 aylıktan beri gidiyorum kuaföre iki ayda bir falan doktorum izin veriyo organik boya kullanıyolar zaten :) emzirirken de gittim hep bi sıkıntı olmadı
Bende boyatacağım valla iyi sabrettim bakım yapacağım kendime lohusalık bi bitsin de yeter isyan edeceğim yoksa
Ben de lohusalık bitince boyatacağım canım saçlarım kötü değil ama kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var

yani doğum şimdi ne zaman a denk geliyor senin ekim başı olcaksa bir penye bir de kalın nohut olanı koy derim ben sadece penye koydum havalar sıcak diye ama sizin doğumlar da soğumaya başlar bence

yani normal haftasında doğarsa Ekim başı bile olabilir.çok soğuk olmaz ama çok ta sıcak olmaz şimdiki gibi.o zaman ben bi çift kat battaniye bide nohutu koyayım yoksa böyle herşey ortalıkta onlar bana ben onlara bakıp durcam

Maşallah miniğe çok şükür canım Çok iyi hafta olarak gün verdi mi doğum için doktorun ?

Yok canım vermedi. Zaten başka bi kadın vardı onun haftası daha ileriydi bebeğide büyükmüş normal doğum olacak bi aksilik olmazsa demişler. Belki banada öyle diyecekler, haftaya yine gidicem.

maşallah canım size vakti zamanında gelsin inşallah minik

İnşallah canım, hepimizinki zamanında sağlıkla gelsin.

Bence de en güzeli bu şekilde canım hastane xaten sıcak olur penye olanı kullanırsın çıkışta da öbür battaniyeyi kullanırsın

Hadi bakalım hayırlısı canım kaç kilo biraz kiloya göre söylüyorlar onu bildiğim kadarıyla

Merhaba arkadaslar
Ben yeniyim burda almanyadan katiliyorum 27 yasindayim bende sizler gibi tüp bebek yolundayim bugün ilk defa yumurtalar alindi ve cok heycanliyim cünkü cok uzun bi yoldan gectik esimle 11.ayda tam 5 senedir tedavi görüyoruz .. daha önce azosperm sorunu vardi esim amelyat oldu tikaniklik varmis dedi doktorlar allaha sükür sperm bulundu yeterince ve allahima sükürler olsunki sonunda ben devreye girebildim ve buraya hem destek almaya hem destek vermeye geldim vede dertlesmeyee umarim hepimize allah hayirli bir evlat nasip eder insallah

Bende öyle yaptım canım bi penye bi tane de kalın battaniye aldım

canım hoşgeldin.tedaviniz hayırlı olsun.inşallah bu kadar emeğinizin karşılığı bir minik melek yada belli mi olur iki minik melek olsun Aminnn Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Herşey ütülü bekliyor, alt açma örtüsü almamıştım ben bugün aldım 2 tane. Nevresimleri iade ettim. Yorganı gelsin ölçüye göre diktiricem. Odası geldi temizledim, kokusu çıksın diye açtım kapakları yarın içini yerleştiririm. Çantam hala hazır değil, herşey tamam olduğu için onu hazırlamak kolay geliyor, alıp dizicem sadece. Bugün hastanede pişik kremi verdiler küçük bi kutu ama ilk etapta iş görür. Kendime ped oğluşa bez alıcam, biberonla emziğini kaynatıcam. Sonra sadece beklemek kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…