- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.981
Gerçekten öyle hayırlısınla gelsinler inşallahYa çok heyecanlıbana da 25 ine gün verdi Şafak sayar gibi sayıyorum ya. Hem heyecan hem stres hem korku hepsini aynı anda yaşıyorum
Çok sağol canım evet doktorum sıkı sıkı tembihledi evde sık sık ölç en ufak yükselmede gel dedi Allahım hayırlısınla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza seninde 37 de olucaktı demi canımHadi hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelsin tüm minikler evet birden belli olunca ki heyecanı biliyorum çok değişikbelki sıcaklardandır evde kontrol etmeye devam et bence
İnşallah tekrar yükselmez canımÇok sağol canım evet doktorum sıkı sıkı tembihledi evde sık sık ölç en ufak yükselmede gel dedi Allahım hayırlısınla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza seninde 37 de olucaktı demi canım
İnşallah canımİnşallah tekrar yükselmez canımEvet benim de 37+1 de alınacak nasipse
aminnn canım inşallahİnşallah canımhadi hayırlısı yavaş yavaş mutlu sona doğru ilerliyoruz rabbim isteyen dileyen herkese bu muhteşem heyecanı yaşatsın
Merhaba herkese. Transferden sonra yaklaşık kaçıncı günde kalp atışı duyulabiliyor?
Kızlar göğüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı?birde kan sulandırıcı olarak ben aspirin kullanıyordum doktorum bu hafta kesebilirsin dedi sizler doğuma kadarmı yoksa kestinizmi
Sağlık ocağında hemşire bana bu hafta itibariyle kullanmaya başla dedi göğüs ucu kremini bende gümüş kapaklar almıştım onu kullanmaya başlıcam dedim olur dedi üç gündür günde bir iki saat kullanıyorum yumuşacık oldu resmenKızlar göğüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı?birde kan sulandırıcı olarak ben aspirin kullanıyordum doktorum bu hafta kesebilirsin dedi sizler doğuma kadarmı yoksa kestinizmi
Benim de belirsizlik içindeKızlar ne güzel doğum tarihleri belli olmaya başlamış. Bana bişey diyen yok, sezeryanda olsa normalde olsa kendi gelmesini bekleyecekler sanırım. Belirsizlik insanı geriyor vallahi.
Kızlar ne güzel doğum tarihleri belli olmaya başlamış. Bana bişey diyen yok, sezeryanda olsa normalde olsa kendi gelmesini bekleyecekler sanırım. Belirsizlik insanı geriyor vallahi.
[/QUOTE Evet tarih söyleyince bir rahatlıyor insan bende günü belli olsa Kafam rahat edicek diyordum şükür bugün kararlaştırdık belki sizin normal doğum olur
Ben almadım gümüş kapak krem aldım banada hemşire bugün başlayabilirsin iki hafta kaldı dedi ben yinede cesaret edemedim doğumu tetikler diye neyse bende yarın başlarım artıkSağlık ocağında hemşire bana bu hafta itibariyle kullanmaya başla dedi göğüs ucu kremini bende gümüş kapaklar almıştım onu kullanmaya başlıcam dedim olur dedi üç gündür günde bir iki saat kullanıyorum yumuşacık oldu resmen
Ben iğne hiç kullanmadım hep aspirin kullandım doktorum bugün kesebilirsin artık dediBanada devam ettiğim hastanedeki doktor aspirini keselim artık dedi, hem iğne hem aspirin kullanıyorum ben. Ama kullanmaya devam ediyorum, çünkü tüp bebek yaptırdığım yerde doğuma kadar devam et demişlerdi.
Benim de belirsizlik içindeBugün diyorum ki sezaryen olsa ne güzel tarih belli oh git iki gün önce sir, manikür, pedikür, kaş bıyık hepsini yaptır oh mis gibi git doğuma bu belirsizlikle ya hazırlıksız yakalanırsam korkuyorum
Ben iğne hiç kullanmadım hep aspirin kullandım doktorum bugün kesebilirsin artık dedi
Kızlar göğüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı?birde kan sulandırıcı olarak ben aspirin kullanıyordum doktorum bu hafta kesebilirsin dedi sizler doğuma kadarmı yoksa kestinizmi
Sağlık ocağında hemşire bana bu hafta itibariyle kullanmaya başla dedi göğüs ucu kremini bende gümüş kapaklar almıştım onu kullanmaya başlıcam dedim olur dedi üç gündür günde bir iki saat kullanıyorum yumuşacık oldu resmen
Silvernurse benim aldığım e bebekten indirimden almıştım yorumları da oldukça iyi arkadaşım önerdi sağolsun ilk onu aldım hatta hamileliğimi öğrendiğimde illa al diyince. 180 liraya almıştım şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Her ihtimale karşı lansihion da aldım. Krem için yıkamaya gerek yok diyorlar ama tabi ama insanın içi rahat etmezSilverretto mu neydi ondan mı cok pahali ama ucuzu da var. Gümüş kapak en iyisi çünkü emzirmeden once lasonih kremi temizlemek gerekiyor. Her kalkışta git yika emzir olacak