2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelsin tüm minikler evet birden belli olunca ki heyecanı biliyorum çok değişik 😀 belki sıcaklardandır evde kontrol etmeye devam et bence 🙏🏻
Çok sağol canım evet doktorum sıkı sıkı tembihledi evde sık sık ölç en ufak yükselmede gel dedi Allahım hayırlısınla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza seninde 37 de olucaktı demi canım

Çok sağol canım evet doktorum sıkı sıkı tembihledi evde sık sık ölç en ufak yükselmede gel dedi Allahım hayırlısınla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza seninde 37 de olucaktı demi canım
İnşallah tekrar yükselmez canım 🙏🏻Evet benim de 37+1 de alınacak nasipse

Kızlar göğüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı?birde kan sulandırıcı olarak ben aspirin kullanıyordum doktorum bu hafta kesebilirsin dedi sizler doğuma kadarmı yoksa kestinizmi

Kızlar göğüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı?birde kan sulandırıcı olarak ben aspirin kullanıyordum doktorum bu hafta kesebilirsin dedi sizler doğuma kadarmı yoksa kestinizmi

Banada devam ettiğim hastanedeki doktor aspirini keselim artık dedi, hem iğne hem aspirin kullanıyorum ben. Ama kullanmaya devam ediyorum, çünkü tüp bebek yaptırdığım yerde doğuma kadar devam et demişlerdi.

Kızlar ne güzel doğum tarihleri belli olmaya başlamış. Bana bişey diyen yok, sezeryanda olsa normalde olsa kendi gelmesini bekleyecekler sanırım. Belirsizlik insanı geriyor vallahi.

Sağlık ocağında hemşire bana bu hafta itibariyle kullanmaya başla dedi göğüs ucu kremini bende gümüş kapaklar almıştım onu kullanmaya başlıcam dedim olur dedi üç gündür günde bir iki saat kullanıyorum yumuşacık oldu resmen 😌

Kızlar ne güzel doğum tarihleri belli olmaya başlamış. Bana bişey diyen yok, sezeryanda olsa normalde olsa kendi gelmesini bekleyecekler sanırım. Belirsizlik insanı geriyor vallahi.
Benim de belirsizlik içinde 🤦‍♀️ Bugün diyorum ki sezaryen olsa ne güzel tarih belli oh git iki gün önce sir, manikür, pedikür, kaş bıyık hepsini yaptır oh mis gibi git doğuma 😌 bu belirsizlikle ya hazırlıksız yakalanırsam korkuyorum 😭

[/QUOTE Evet tarih söyleyince bir rahatlıyor insan bende günü belli olsa Kafam rahat edicek diyordum şükür bugün kararlaştırdık belki sizin normal doğum olur

Sağlık ocağında hemşire bana bu hafta itibariyle kullanmaya başla dedi göğüs ucu kremini bende gümüş kapaklar almıştım onu kullanmaya başlıcam dedim olur dedi üç gündür günde bir iki saat kullanıyorum yumuşacık oldu resmen 😌
Ben almadım gümüş kapak krem aldım banada hemşire bugün başlayabilirsin iki hafta kaldı dedi ben yinede cesaret edemedim doğumu tetikler diye neyse bende yarın başlarım artık

Banada devam ettiğim hastanedeki doktor aspirini keselim artık dedi, hem iğne hem aspirin kullanıyorum ben. Ama kullanmaya devam ediyorum, çünkü tüp bebek yaptırdığım yerde doğuma kadar devam et demişlerdi.
Ben iğne hiç kullanmadım hep aspirin kullandım doktorum bugün kesebilirsin artık dedi

Kızlar sezeryandaki iğneden hiç korkmayın okadar inceki hissedilmiyor bile sadece anestezi uzmanı sakın kimildama diyor öyle diyince insan kimildarsam diye korkuyor😂 .hepimiz bu kadar acı çektik yavrularimizi kucağımıza almak için dogumlarimiz hiç acısız sancısız baş ağrısız olur inşallah hemencecik ayaklanır kalkarız amin🤲

Benim de belirsizlik içinde 🤦‍♀️ Bugün diyorum ki sezaryen olsa ne güzel tarih belli oh git iki gün önce sir, manikür, pedikür, kaş bıyık hepsini yaptır oh mis gibi git doğuma 😌 bu belirsizlikle ya hazırlıksız yakalanırsam korkuyorum 😭

Bende hep hazır tutmaya çalışıyorum kendimi. Bütün herşeyi kendim yapıcam pandemi özellikle bizim şehirde fena durumda. Benim minnoşum önden de gidiyor, bakalım nasıl olacak böyle..

Ben iğne hiç kullanmadım hep aspirin kullandım doktorum bugün kesebilirsin artık dedi

Banada dedi ama devam ediyorum. İğneyede devam ediyorum doğuma kadar demişlerdi.
Hayırlı olsun tarihi bilmek hem stres hem rahatlık tabi, bilmiyorum ne olur ama bekliyorum. Gönlüm normal doğumdan yana ama oğlan önden gidiyor minik bir tosuncuk. Nasıl olur bilmiyorum.. 🤷🏼‍♀️

Silverretto mu neydi ondan mı cok pahali ama ucuzu da var. Gümüş kapak en iyisi çünkü emzirmeden once lasonih kremi temizlemek gerekiyor. Her kalkışta git yika emzir olacak

Silverretto mu neydi ondan mı cok pahali ama ucuzu da var. Gümüş kapak en iyisi çünkü emzirmeden once lasonih kremi temizlemek gerekiyor. Her kalkışta git yika emzir olacak
Silvernurse benim aldığım e bebekten indirimden almıştım yorumları da oldukça iyi arkadaşım önerdi sağolsun ilk onu aldım hatta hamileliğimi öğrendiğimde illa al diyince. 180 liraya almıştım şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Her ihtimale karşı lansihion da aldım. Krem için yıkamaya gerek yok diyorlar ama tabi ama insanın içi rahat etmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X