- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.901
canım ben o dediğin ağrıları 5.aydan beri çekiyorum.yatakta sağıma soluma dönemiyorum,oturup kalkarken çok zor oluyor.bende magnezyum kullanıyorum ama dediğin gibi o ağrıya hiç bir etkisi olmuyorİyi geceler kızlar ben çok yazamıyorum okuyorum arada ama evde bir kız daha olunca onunla ilgilenmekten ancak vakit buluyorum.kizlar ya benim çatı kemiği denilen bu alt tarafimdaki kemiklerim çok ağrıyor magnosit kullanıyorum acaba magnezyum eksikliği mi var desem hiç o ağrıma fayda etmiyor azıcık yorulsam ne oturabiliuorum ne yatabiliyorum ne yuruyebiliyorum . Kasıklarım da çok ağrıyor var mı sizde de
canım şu an nasıl bilmiyorum çünkü ben gebeliğimin 11.haftasından beri oraya gitmiyorum ama tüp bebek servisi hala her ay beni arayıp hamileliğim hakkında bilgi alıyorlar.Pandemiden dolayi nasil canim? Zubeyde hanim? Kalabalikmi? Yada tedavilere devam ediliyomu
Bi anda aklıma geldi ya kış geliyor mont felan lazım olur mu diyeAyy minnacık olcaklar amaben kundak tarzı yumuşacık bir şey aldım içine koyarım dedim doktora falan giderken. 6 tane biri kalın örgü olmak üzere ceketleri var işte o kadar büyümesine göre bakarız artık hem hastalık var nereye gidicez ki
Benim annem baya hırka yelek tarzı örgüler yapmış dışarı çıkarken onu kullanırım bende . Bakalım ya zamanla ihtiyaca göre alınır artıkKışlık meselesini ben tamamen çevreme bıraktım. Benim aldığım kışlık bir adet battaniye harici kışlık hiç bir şeyi yok. Ayrıca kaloriferin yanmayacak olması ara geçiş mevsiminde biraz canımı sıkıyor. Bir tane güzel bir fanlı ısıtıcım var. Odayı ısıtıyor aslında baya ama üflemeli olmaması gerekiyor dediler bilemiyorum... Onun harici ailemin ördüğü yelek tulum patikli pantolon hırka ceket yelek dolu var. Hep fotolarını attılar. Ben o konuda bir şey yapamadım. İnsan herşeyi kendi ayarlamak istiyor ama imkansız o kadar çok kalem var ki.. Hangi birine yetişelim? Kapı süsüm gelecek magnetim gelecek.. Çikolatayı sipariş verdim ama kargo gecikti . bu sıcakta eriyecek bence. Bunlarla bitse tabii... :)
Aslında benimde aklıma gelmişti canım ama annem dedi ki kışın zaten çok çıkmazsın hem büyümesine göre alırsın kışlık çok birşey alma evinde olursun dedi doğru kışın bi doktora gideriz herhaldeBi anda aklıma geldi ya kış geliyor mont felan lazım olur mu diyedoğru diyorsun büyümesine göre daha çok alışveriş yapacağız
Benim annem baya hırka yelek tarzı örgüler yapmış dışarı çıkarken onu kullanırım bende . Bakalım ya zamanla ihtiyaca göre alınır artık
O halde tüp bebek bölumu hala aktif.. Tedaviler durmadi o zamancanım şu an nasıl bilmiyorum çünkü ben gebeliğimin 11.haftasından beri oraya gitmiyorum ama tüp bebek servisi hala her ay beni arayıp hamileliğim hakkında bilgi alıyorlar.
bence hastaneyi arayıp tüp bebek servisini bağlatıp bilgi alın isterseniz.çünkü bi ara devlet hastanelerinde yeni tedaviler başlatılmadı.beni o dönemde de aramışlardıO halde tüp bebek bölumu hala aktif.. Tedaviler durmadi o zaman
Rona özelçi tup bebegemi bakiyo. Siz serdar dilbazda mi tedavi oldunuz?bence hastaneyi arayıp tüp bebek servisini bağlatıp bilgi alın isterseniz.çünkü bi ara devlet hastanelerinde yeni tedaviler başlatılmadı.beni o dönemde de aramışlardı
Bahçeci nasildi? Hangi dr'da? Peki memnun kaldinmi?canım tüp bebek bölümleri aktif özelleri açılalı da çok oldu ben mesela covid sonrası bahçecide tedavimi oldum
orda tüp bebeğe karar verdiğiniz zaman önce tüp bebek polikliniğine gidiyorsunuz onlar sizi tüp bebek servisine yönlendiriyor en son.tüp bebek servisinin başında Serdar Dilbaz var.bazen muayenelerde oda oluyor,olmasada bütün hastaların bilgileri ondan geçiyor ve tedavi sürecine Serdar hoca karar veriyor.Rona özelçi tup bebegemi bakiyo. Siz serdar dilbazda mi tedavi oldunuz?
Benimki geçmiyor hatta her gün sanki daha da artıyor gibiBende vardi 1 ay oncesine kadar. Doktor hamilelikten dedi. Dogurasiya kadar gecmez sana fizik tedavi oneriyorum dedi. Bisey yapmadan 2 3 gunde kayboldu
Valla çok kötü yatakta da kimildayamiyorum aynen cuma günü kontrolüm var tekrar soracağım doğuma daha bir ay var böyle çok zorlanıyorumcanım ben o dediğin ağrıları 5.aydan beri çekiyorum.yatakta sağıma soluma dönemiyorum,oturup kalkarken çok zor oluyor.bende magnezyum kullanıyorum ama dediğin gibi o ağrıya hiç bir etkisi olmuyor
Arkadaşlar, bu süreçte saç boyadınız mı? Ben bugün boyadım, hatta tırnağım cila da sürdüm, 15 gün sonra filan tüp bebeğe başlıyoruz..
Maşallah miniğe çok şükür canımBugün kontrole gittim kızlar. Herşey yolundaymış, 37 haftalık çıkıyor oğlan haftaya yine kontrole gidicem. Nstye girdim, ondada sıkıntı yok çok şükür.❤
Ya ben 3 aylıktan beri gidiyorum kuaföre iki ayda bir falan doktorum izin veriyo organik boya kullanıyolar zaten :) emzirirken de gittim hep bi sıkıntı olmadıKızlar ben lohusalık bitince Kendimi kuaföre atacağımboya kesim manikür pedikür ağda baya işim var boyayı bitkisel yaptırayım diyorum süte geçer mi gene de emin olamadım
maşallah canım sizeBugün kontrole gittim kızlar. Herşey yolundaymış, 37 haftalık çıkıyor oğlan haftaya yine kontrole gidicem. Nstye girdim, ondada sıkıntı yok çok şükür.❤