2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım ben o dediğin ağrıları 5.aydan beri çekiyorum.yatakta sağıma soluma dönemiyorum,oturup kalkarken çok zor oluyor.bende magnezyum kullanıyorum ama dediğin gibi o ağrıya hiç bir etkisi olmuyor

Bi anda aklıma geldi ya kış geliyor mont felan lazım olur mu diye doğru diyorsun büyümesine göre daha çok alışveriş yapacağız Benim annem baya hırka yelek tarzı örgüler yapmış dışarı çıkarken onu kullanırım bende . Bakalım ya zamanla ihtiyaca göre alınır artık

Aslında benimde aklıma gelmişti canım ama annem dedi ki kışın zaten çok çıkmazsın hem büyümesine göre alırsın kışlık çok birşey alma evinde olursun dedi doğru kışın bi doktora gideriz herhalde

Rona özelçi tup bebegemi bakiyo. Siz serdar dilbazda mi tedavi oldunuz?
orda tüp bebeğe karar verdiğiniz zaman önce tüp bebek polikliniğine gidiyorsunuz onlar sizi tüp bebek servisine yönlendiriyor en son.tüp bebek servisinin başında Serdar Dilbaz var.bazen muayenelerde oda oluyor,olmasada bütün hastaların bilgileri ondan geçiyor ve tedavi sürecine Serdar hoca karar veriyor.

canım ben o dediğin ağrıları 5.aydan beri çekiyorum.yatakta sağıma soluma dönemiyorum,oturup kalkarken çok zor oluyor.bende magnezyum kullanıyorum ama dediğin gibi o ağrıya hiç bir etkisi olmuyor
Valla çok kötü yatakta da kimildayamiyorum aynen cuma günü kontrolüm var tekrar soracağım doğuma daha bir ay var böyle çok zorlanıyorum

Arkadaşlar, bu süreçte saç boyadınız mı? Ben bugün boyadım, hatta tırnağım cila da sürdüm, 15 gün sonra filan tüp bebeğe başlıyoruz..

Ben saçıma ombre yaptırırdım hep ama tüp bebek olayına başlayınca bıraktım. Hasta bakıcı bi abla doktor bey saçını boyatan bi hastaya kızdı demişti. Ama o öyle demesede boyatmazdım. Ojeyide hamile kalana kadar kullandım hep, hiç kullanma filan demediler gördü hemşireler hep hatta ne kadar güzel duruyor deyip rengini soran hemşire bile olmuştu. Bi zararı olsa söylerdi bence. Hamile kalınca elim gitmedi hiç nedense.

Kızlar ben lohusalık bitince Kendimi kuaföre atacağım boya kesim manikür pedikür ağda baya işim var boyayı bitkisel yaptırayım diyorum süte geçer mi gene de emin olamadım

kızlar bisey sorucam bi arkadas aşılama yaptırdı adetinden 3 gün geçmiş erken gebelik yapmış bisey çıkmamış sizce durum nedir

Kızlar ben lohusalık bitince Kendimi kuaföre atacağım boya kesim manikür pedikür ağda baya işim var boyayı bitkisel yaptırayım diyorum süte geçer mi gene de emin olamadım
Ya ben 3 aylıktan beri gidiyorum kuaföre iki ayda bir falan doktorum izin veriyo organik boya kullanıyolar zaten :) emzirirken de gittim hep bi sıkıntı olmadı

ben aç boyatma işini tüp bebek tedavisinden 2-3 ay önce bırakmıştım.çünkü saçımı boyatmama kararı almıştım, doğumdan sonrada boyatmayacığım.saçlarım şu an gri ojede hep sürdüm

kızlar doğum çantası hazırlmaya çalışıyorum ama battaniye olayı kafamı karıştırdı.öyle tıkandım bi fikir verin ne olur.nohut battaniye,çift kat penye battaniye ve tek kat penye battaniye var.hangilerini koyayım çantaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…