2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla denicez bakalım bişiyler hayırlısıyla bi doğursaydık doya doya gideriz tuvalete

Tabi ki de biz nasıl birbirimizi görmeden tanımadan herşeyimizle destek oluyoruz omun gibi ❤
Bu arada iki gündür sanki sakinledi benim çocuklar büyüdükleri için mi acaba yoksa telaş yapsam mı bilemedim
Aynen canım,şurda hepimiz birbirimizi her konuda rahatlatıp destek oluyoruz ❤ büyüdükleri için daha sakin kalıyorlardır belkide.nerde okudum hatırlamıyorum,daha fazla uyuyup daha az hareket ederler ama hareketleride daha sert olur yazıyordu

Valla yeni bi hayata az kaldı, nasıl olcak bakalım.

Benim oğlan tek başına olduğu halde nasıl diretiyor ayaklarını yukarı yukarı, senin iki tane çok normal.
evet benim de oğlan diretiyor ayaklarını baya canım
Evet canım öyle oluyor galiba bazen çok hareketli oluyorlar bazen de çok sessiz son 14

Kızlar bebişlerinize kışlık ne aldınız. Yani mont bere atkı tarzı bir şey aldınız mı daha erken mi

Kızlar bebişlerinize kışlık ne aldınız. Yani mont bere atkı tarzı bir şey aldınız mı daha erken mi
Ayy minnacık olcaklar ama ben kundak tarzı yumuşacık bir şey aldım içine koyarım dedim doktora falan giderken. 6 tane biri kalın örgü olmak üzere ceketleri var işte o kadar büyümesine göre bakarız artık hem hastalık var nereye gidicez ki

Kışlık meselesini ben tamamen çevreme bıraktım. Benim aldığım kışlık bir adet battaniye harici kışlık hiç bir şeyi yok. Ayrıca kaloriferin yanmayacak olması ara geçiş mevsiminde biraz canımı sıkıyor. Bir tane güzel bir fanlı ısıtıcım var. Odayı ısıtıyor aslında baya ama üflemeli olmaması gerekiyor dediler bilemiyorum... Onun harici ailemin ördüğü yelek tulum patikli pantolon hırka ceket yelek dolu var. Hep fotolarını attılar. Ben o konuda bir şey yapamadım. İnsan herşeyi kendi ayarlamak istiyor ama imkansız o kadar çok kalem var ki.. Hangi birine yetişelim? Kapı süsüm gelecek magnetim gelecek.. Çikolatayı sipariş verdim ama kargo gecikti . bu sıcakta eriyecek bence. Bunlarla bitse tabii... :)

Arkadaşlar, bu süreçte saç boyadınız mı? Ben bugün boyadım, hatta tırnağım cila da sürdüm, 15 gün sonra filan tüp bebeğe başlıyoruz..

Arkadaşlar, bu süreçte saç boyadınız mı? Ben bugün boyadım, hatta tırnağım cila da sürdüm, 15 gün sonra filan tüp bebeğe başlıyoruz..
Tedavi sürecinde boyadım ben bir zararı yok diye biliyorum tedavi görürken ama hamileliğimde hiç boyamadım hatta diplerim çok kötü beyazladı

Hayırlı olsun öncelikle. Ben saçımı normalde boyatmıyorum zaten ama eğer boyatıyor olsaydım da transfer öncesi elbette son kez boyatırdım. Ojeyi de hep sürdüm hala sürüyorum arada doktorum da gördü her defasında ama bişi demedi bende devam ettim

İlk çocuk ne kadar büyük tecrübesizlik dimi insanın kafası çok karışıyor aman bişi eksik kaldı mı kalıcak mı nasıl olucak nasıl edilecek derken bitiyor hamileliğimiz. Artık ikinciler de daha tecrübeli oluruz

İyi geceler kızlar ben çok yazamıyorum okuyorum arada ama evde bir kız daha olunca onunla ilgilenmekten ancak vakit buluyorum.kizlar ya benim çatı kemiği denilen bu alt tarafimdaki kemiklerim çok ağrıyor magnosit kullanıyorum acaba magnezyum eksikliği mi var desem hiç o ağrıma fayda etmiyor azıcık yorulsam ne oturabiliuorum ne yatabiliyorum ne yuruyebiliyorum . Kasıklarım da çok ağrıyor var mı sizde de

Bende vardi 1 ay oncesine kadar. Doktor hamilelikten dedi. Dogurasiya kadar gecmez sana fizik tedavi oneriyorum dedi. Bisey yapmadan 2 3 gunde kayboldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…