- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.861
Ben öperim ben de severim ne ya.nasıl böyle bencil düşünüyorlar anlamıyorum.insanlar şu virüsün ciddiyetine bi varamadı gitti.normal bir zamandaymış gibi davranmanın bi alemi yok.çok çok dikkat eden insanlar bile yakalandı bi lanete.zaten el kadar olcak daha sevilecek öpülecek zamanı değil kiYorganı gelsinde onun ölçüsüne bi bakayım. Fatura duruyor iade ederim o takımlarıda.
Valla eşim bile oğlan askere giderken gelir diyor dün, dedim hiç umurumda değil artık. Ben gelince nasıl sabrederim diye düşünüyorum zaten. Çocuğumu alıp oyuncak gibi oynamak isteyecek. Ben öperim ben severim deyip duruyor. Kaldıkları yer küçük bi yer ve corona varmış, biz onlarla bir araya gelmedik ki diyor, evinde otursun 15 gün sonra görüşürüz çok lazımsa. Benim babam ufacık şüphelendi diye gitti test yaptırdı hala bana yaklaşmıyor, hanımefendi gelince beni karşılayın diye bekliyor.
Evet yorgan ölçüsüne göre diktir canım güzel oluyor.Yorganı gelsinde onun ölçüsüne bi bakayım. Fatura duruyor iade ederim o takımlarıda.
Valla eşim bile oğlan askere giderken gelir diyor dün, dedim hiç umurumda değil artık. Ben gelince nasıl sabrederim diye düşünüyorum zaten. Çocuğumu alıp oyuncak gibi oynamak isteyecek. Ben öperim ben severim deyip duruyor. Kaldıkları yer küçük bi yer ve corona varmış, biz onlarla bir araya gelmedik ki diyor, evinde otursun 15 gün sonra görüşürüz çok lazımsa. Benim babam ufacık şüphelendi diye gitti test yaptırdı hala bana yaklaşmıyor, hanımefendi gelince beni karşılayın diye bekliyor.
Tabi onun için yapıyor bence de hiç özenip de şunu da giysin deyip alıp gelmedi daha gerçi beğenemez o alıp gelse ancak evde giydiririm onun aldıklarını ben :/ ama gene de ben heyecan göremiyorum kadında nedense annem mesela onu da alalım ay bunu da giysiler şöyle yıkarız böyle yaparım deyip duruyor bu da anca eline kına yakarım yok banane ben anlamam salak salak offf verem edeler adamıSenin bide doğumuna artık çok az bi zaman kaldı günü belli nasıl heyecanı olmaz çok değişikbelkide ele güne karşı bende şunu şunu yaptım demek için yapıyordur
E yani heyecanlanan annen gibi davranır.kardeşim bi tane yelek ördü oturdular yeleği seviyorlar ablamla bunun içinde olcak diye.valla diyecek bişey bulamıyorum dediğin gibi verem ederler.en güzel umursamamak.Evet yorgan ölçüsüne göre diktir canım güzel oluyor.
valla bu gidişle bi sünnetine bi ASkere giderken gelecek zaten onda da işe yaramayacak deseydin gerçi gelmediği daha iyi telefonda bile kadın sinir etmeye yetiyor seni , geldiğini düşünBence ne kadar geç o kadar iyi canım boşver.
Tabi onun için yapıyor bence de hiç özenip de şunu da giysin deyip alıp gelmedi daha gerçi beğenemez o alıp gelse ancak evde giydiririm onun aldıklarını ben :/ ama gene de ben heyecan göremiyorum kadında nedense annem mesela onu da alalım ay bunu da giysiler şöyle yıkarız böyle yaparım deyip duruyor bu da anca eline kına yakarım yok banane ben anlamam salak salak offf verem edeler adamı
Aynen öyle yapmak canım. Ne varsa insanın kendi ailesinde var zaten karşı taraf boş.E yani heyecanlanan annen gibi davranır.kardeşim bi tane yelek ördü oturdular yeleği seviyorlar ablamla bunun içinde olcak diye.valla diyecek bişey bulamıyorum dediğin gibi verem ederler.en güzel umursamamak.
Ben öperim ben de severim ne ya.nasıl böyle bencil düşünüyorlar anlamıyorum.insanlar şu virüsün ciddiyetine bi varamadı gitti.normal bir zamandaymış gibi davranmanın bi alemi yok.çok çok dikkat eden insanlar bile yakalandı bi lanete.zaten el kadar olcak daha sevilecek öpülecek zamanı değil ki
Evet yorgan ölçüsüne göre diktir canım güzel oluyor.
valla bu gidişle bi sünnetine bi ASkere giderken gelecek zaten onda da işe yaramayacak deseydin gerçi gelmediği daha iyi telefonda bile kadın sinir etmeye yetiyor seni , geldiğini düşünBence ne kadar geç o kadar iyi canım boşver.
İlla ki gelecek ama en azından geç gelsin de son zamanlarını rahat geçir. Kendisi bi işe yaramadığı gibi gölge bari etmesin.Yenidoğan bebeği öpmek ne zaten ben bilmiyorum böyle saçma bişey. Ahkam kesiyor o sana yaklaşmasın bu dışarı çıkmasın sen markete gitme diye.. Kendine gelince bende bişey yok zaten diyor.
Hiç gelmemesi benim için daha hayırlı ama lüzumsuz zamanda damlar biliyorum. Hamilelikte iyice gıcık etti kadın beni.
İlla ki gelecek ama en azından geç gelsin de son zamanlarını rahat geçir. Kendisi bi işe yaramadığı gibi gölge bari etmesin.
Benimde görümcem Çanakkale de oda hamile kaldığımdan beri ne görse örüyor,alıyor.müslin kumaş almış alt açma bezi battaniye diktirmiş.kışlık bi battaniye örmüş resmini attı bayıldım.zaten severim görümcemi.bide eşimin öz ablsıda değil kayınvalidenin ilk eşinden kızı.ama öz olsalar bu kadar olur yaniAynen öyle yapmak canım. Ne varsa insanın kendi ailesinde var zaten karşı taraf boş.
umursamıyorum dediğin gibi bir tek görümcem çok hevesli büyük olan görümcem herşeyini alıyor gönderiyor hazırlıyor hala daha alıyo her gğn arıyor soruyor az kaldı gelicem diyo yernde duramıyor aynı heyecan anasında bir gram yok üstelik merakından ölüyordu bana ilk zamanlar adet oldun mu diye soruyordu hadsiz.
Bende anlamıyorum o zihniyeti.Allahtan benim ailemde öyle seven kimse yok.kimse öpmez sadece koklarlar.babam bile öpen olsa nasıl kızar.Yenidoğan bebeği öpmek ne zaten ben bilmiyorum böyle saçma bişey. Ahkam kesiyor o sana yaklaşmasın bu dışarı çıkmasın sen markete gitme diye.. Kendine gelince bende bişey yok zaten diyor.
Hiç gelmemesi benim için daha hayırlı ama lüzumsuz zamanda damlar biliyorum. Hamilelikte iyice gıcık etti kadın beni.
İncir ve yulaf yedim dün o biraz rahatlattı. Aklınız da olsun sizin de kızlar yulaf çok rahatlatıyor bağırsaklarıEvet ıkınman doğru değil şu aşamada canım tuvalet yaparken zor olacak ama kabız olmamaya çalış kuru kayısı haşlanmış Mısır falan ye ki lavabo ihtiyacını kolaY gider
Tuvalet ihtiyacın olursa ıkınmadan gidermeye çalış dedi işte o da nasıl olcak bakalımYa tuvaletin geldiyse nasil ayirt edeceksin
Canım ben transfer olduğumda affedersin büyük tuvaletim gelirdi ama tuvalete giderdim bakardım ıkınmam gerekiyor çıkardımTuvalet ihtiyacın olursa ıkınmadan gidermeye çalış dedi işte o da nasıl olcak bakalım
Hayirlisiyla alsaydik kucagimiza. Az kaldi sukurTuvalet ihtiyacın olursa ıkınmadan gidermeye çalış dedi işte o da nasıl olcak bakalım
Çok güzel cevap vermişsin bence anlamış olması lazım artık sanki gerçekten yardım etmeye geliyor gibi yardımım olmayacak diye lafla söylemeleri yok muBiraz önce aradı, yarın geliyormuş.. Olduğu yerde vaka çoğalmış can tatlı buraya geliyor. Dedim buradada çok, sen gelince karantinada kal görüşemeyiz dedim. Benim sana bi yardımım olmayacak o zaman diyo. Bi ütüm kaldı zaten onuda yapıcam az sonra zaten kendi yaptığım içimede siner dedim. Sen ayaktasın iyiki diyor, dedim ben kendime yetecek durumdayım ihtiyacım yok zaten. Ben o zaman sizi eve çıkınca görürüm hastaneye gelmek riskli olur zaten almıyorlar diyorsun dedi evet boşuna orda beklememiş olursun dedim.
Bazı insanlar kendisi iyi çünkü merhametli illa kan bağı olmasına gerek yok. demek bizim karşılaştığımız görümceler de böyleBenimde görümcem Çanakkale de oda hamile kaldığımdan beri ne görse örüyor,alıyor.müslin kumaş almış alt açma bezi battaniye diktirmiş.kışlık bi battaniye örmüş resmini attı bayıldım.zaten severim görümcemi.bide eşimin öz ablsıda değil kayınvalidenin ilk eşinden kızı.ama öz olsalar bu kadar olur yani
Ayy darısı benim başıma.yıkandı kurudular onlar bana ben onlara bakıyorumÜtü bitti ama bende bittim.. Küçük küçük ne zor oluyormuş. Rabbim bu günleri gösterdi çok şükür...
Ama çok yorucuymuş.
Aynen öyle valla.bir insan özünde iyiyse kırk kat yabancıda olsa farketmezÇok güzel cevap vermişsin bence anlamış olması lazım artık sanki gerçekten yardım etmeye geliyor gibi yardımım olmayacak diye lafla söylemeleri yok mu
Bazı insanlar kendisi iyi çünkü merhametli illa kan bağı olmasına gerek yok. demek bizim karşılaştığımız görümceler de böyle ☺
Tabi ki de biz nasıl birbirimizi görmeden tanımadan herşeyimizle destek oluyoruz omun gibiAynen öyle valla.bir insan özünde iyiyse kırk kat yabancıda olsa farketmez
Çok güzel cevap vermişsin bence anlamış olması lazım artık sanki gerçekten yardım etmeye geliyor gibi yardımım olmayacak diye lafla söylemeleri yok mu
Ayy darısı benim başıma.yıkandı kurudular onlar bana ben onlara bakıyorumakşam eşim geldi çamaşırlığı gördü baka kaldı.şunlara bi bak yaa diye diye inceledi gözleri dolu dolu.onu bile öyle görmek bana dünyalara bedeldi.çok şükür içimizdeki varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren miniklerimize
Tabi ki de biz nasıl birbirimizi görmeden tanımadan herşeyimizle destek oluyoruz omun gibi ❤
Bu arada iki gündür sanki sakinledi benim çocuklarbüyüdükleri için mi acaba yoksa telaş yapsam mı bilemedim