- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.341
Peki ilk 3 gun onemli diyorlar lavabo harici kalkmadin mi nasil gecirdin sureciMerhabalar benim de dün transferim oldu, tek blast embriyo transferi. BeklemedeyimYine tüp bebek tedavisi ile bir oğlum var. Ben onda bekleyememiştim 7. Gün testte çıkmıştı. Ama cikmasaydi test gününe kadar üzülürdüm tabi. İlk seferinde sağlıklı beslendim sadece ve pozitiftim.
BenArkadaslar embryoya Genetik test uygulayip positif alanlar varmi
Ben varımArkadaslar embryoya Genetik test uygulayip positif alanlar varmi
Bana sormamışsın ama ben de cevaplamak istedimPeki ilk 3 gun onemli diyorlar lavabo harici kalkmadin mi nasil gecirdin sureci
Evet ilk 3 gün lavabo yemek harici kalkmadim, ama bazen de vücudum uyusuyordu yatmaktan kalkıp evde geziyordum. Test sonucuna kadar da çıkmadım evden . Doktor da öyle söyledi. Kafamıza takmayalim birşey olur mu diye en iyisi dedi.Peki ilk 3 gun onemli diyorlar lavabo harici kalkmadin mi nasil gecirdin sureci
merhaba,tedaviniz hayırlı olsun öncelikle..Bursa Acıbadem de Şahin Bey doktorumuz
Cok kotu illet bu translokasyonEvet, buarada ben de translokasyon var 1. Ve 7. Kromozomlarda. Bu yüzden tüp bebek yaptırdım 3 kaybım var öncesinde.
Evet ilk tedavim de Şahin beyle oldu ve pozitifi gördük. Bizim sebepsiz infertilite bir sebep bulamıyorlar. İnşallah sizin de gönlünüze göre olurmerhaba,tedaviniz hayırlı olsun öncelikle..
benim de doktorum şahin bey, başlamak için adet bekliyoruz..
ilk evladınız da şahin bey de mi tuttu ?
bir de özel değilse sorununuz nedir ?
Kac Embryo Genetik uygulandi, benim Dokuz taneden sadece bitanesi saglikli cikti , Onun sonucu bekliyorum heyecanla , cok zorCok kotu illet bu translokasyon
aminn hepimizin Rabbim gönlüne göre versin inşallah..Evet ilk tedavim de Şahin beyle oldu ve pozitifi gördük. Bizim sebepsiz infertilite bir sebep bulamıyorlar. İnşallah sizin de gönlünüze göre olur
2 geldiKac Embryo Genetik uygulandi, benim Dokuz taneden sadece bitanesi saglikli cikti , Onun sonucu bekliyorum heyecanla , cok zor
Olsun canim sorunun seni beni yokBana sormamışsın ama ben de cevaplamak istedimilkinde başka bir şehirden geliyordum bursaya sonra buraya taşınmak nasip oldu orası da ayrı şu an yakınım ama o zaman 200 km yol yaptık transferden yarım saat sonra yola çıktım. Normalde çalışıyorum rapor aldım bir hafta ama evde rutine devam ettim yemek yapmak markete gitmek duş almak hatta toz almak gibi ama ağır kaldırmadım tabi.
Benim ilk denemem acamilikte var aslinda hersey nasip ya olacagi varsa zaten oluyorEvet ilk 3 gün lavabo yemek harici kalkmadim, ama bazen de vücudum uyusuyordu yatmaktan kalkıp evde geziyordum. Test sonucuna kadar da çıkmadım evden . Doktor da öyle söyledi. Kafamıza takmayalim birşey olur mu diye en iyisi dedi.
Evet aslında sen nasıl rahat edeceksen. Ben farklı şeyler yaptığımda tedirgin oluyorum. Yoksa ayakta geçirip tutanlar da var. Bütün iş beyinde. Pozitif olmak çok önemli.Benim ilk denemem acamilikte var aslinda hersey nasip ya olacagi varsa zaten oluyor
Merhabalar 15.01 tarihinde bende acıbadem maslaktaydım sabah 8.20de Bülent hoca transferimi yapıp minnoşumla buluşturdu beniHangi Tüp Bebek merkezindesiniz ?Ben Acibadem Maslak Bülent Hocadayim
Cok kotu illet bu translokasyon
Inanmiyorum :) cok güzel allahim yardimcimiz olsun , test yaptinizmiMerhabalar 15.01 tarihinde bende acıbadem maslaktaydım sabah 8.20de Bülent hoca transferimi yapıp minnoşumla buluşturdu beni
Tatlim ilk 3 tedavimde cikmadi ki sagkikli. 4ncude saglikliyi buldum. Allah dusmanimada vermesin bu translokasyonubu illetin çaresi genetik test değil mi pgs__??