-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
canım sanırım çok başlardayım bende tam bilmiyorum malum devlet hastaneleri çok bişey demiyorlar bugün git yarın gel modundalar... erken menopozdan dolayı şuan cyclo-progynova içiyorum bunu da kendi kadın doğum doktorum verdi tüp bebek başlayana kadar kullanmam için. devlet hastanesinde de ocakta adetken gel kan tahlili yaptırırsın ve anestezi doktoruyla görüşürsün dediler valla başkada birşey bilmiyorum :)Cnm sen hangi aşamadasin doktorla ne konuştun ne yaptı sana
Cnm sor bence aşamaları öğren ilaç kullanmadan neden anestezi doktoru ile görüşeceksin mesela bunu bilmen lazım yoksa rahim filmi mi çekecekler ne yapacaklarcanım sanırım çok başlardayım bende tam bilmiyorum malum devlet hastaneleri çok bişey demiyorlar bugün git yarın gel modundalar... erken menopozdan dolayı şuan cyclo-progynova içiyorum bunu da kendi kadın doğum doktorum verdi tüp bebek başlayana kadar kullanmam için. devlet hastanesinde de ocakta adetken gel kan tahlili yaptırırsın ve anestezi doktoruyla görüşürsün dediler valla başkada birşey bilmiyorum :)
yok canım rahim filmi çekildi o rapor çıksın diye ondan sıkıntı yokta sanırım yumurta toplama işleminde anestezi veriyorlar ya ondan dolayı bakalım haftaya öğrenicem inşallah :)Cnm sor bence aşamaları öğren ilaç kullanmadan neden anestezi doktoru ile görüşeceksin mesela bunu bilmen lazım yoksa rahim filmi mi çekecekler ne yapacaklar
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKızlar 5. Gün embriyosu 6 ocakta transferim oldu bugün 9. Günüm sabah kan verdim yarım saate kadar sonucumu alıcam dua edin bana çok korkuyorum
Ben de gribim canım.Çok geçmiş olsun.Transferimin 5.günü grip oldum.Bugün 8.günüm bekliyorum ben de senin gibi hem umutluyum hem de umutsuz ama grip olup çok hamile kalan var.Bir arkadaş transfer günü hep öksürmüş gripmiş şimdi hamile.arkadaslar transferden sonra grip olan var mi aranizda. cumartesi transfer oldum. transferden sonra grip oldum. olumsuz sonuclanacak diye cok korkuyorum.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmKızlar 5. Gün embriyosu 6 ocakta transferim oldu bugün 9. Günüm sabah kan verdim yarım saate kadar sonucumu alıcam dua edin bana çok korkuyorum
Rabbim yardımcın olsun.Güzel haberler ver inşallah canım.Kızlar 5. Gün embriyosu 6 ocakta transferim oldu bugün 9. Günüm sabah kan verdim yarım saate kadar sonucumu alıcam dua edin bana çok korkuyorum
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Canım degerin ilerleyen gunlerde artabilir doktorlar 12. Gune kadar bekleyin diyor bazen geç tutunma olabiliyormuşKızlar 5.42 çıktı
Doktorum negatif ilaçları bırak dedi.Canım degerin ilerleyen gunlerde artabilir doktorlar 12. Gune kadar bekleyin diyor bazen geç tutunma olabiliyormuş
Yaa kaçıncı gunundu bugün çok üzüldüm olsun ilacı biraksanda sen genede 12. Gün test yap ben hastanede sıra beklerken kızın birinin ilk değeri 6 miş ama 7. Değeri drmuz pozitif demiş kadın hiç umidm yoktu sonra birden yükseldi dio insallah bı mucize olur seninkideDoktorum negatif ilaçları bırak dedi.
9. Günüm benim inşallah öyle olur ama doktorum yukselecegini sanmıyorum dediYaa kaçıncı gunundu bugün çok üzüldüm olsun ilacı biraksanda sen genede 12. Gün test yap ben hastanede sıra beklerken kızın birinin ilk değeri 6 miş ama 7. Değeri drmuz pozitif demiş kadın hiç umidm yoktu sonra birden yükseldi dio insallah bı mucize olur seninkide
Hiç üzülme canım dogru zamanda Allah nasip eder insallah benim ilk denememde olmadi cok uzulmustm ama 2.de oldu nasipte warsa olur umudunu kaybetmeDoktorum negatif ilaçları bırak dedi.
Öyle tabi bende dünya da rızkı yokmuş hayirli değilmiş diyorum ama insanı ister istemz etkiliyor sonuçHiç üzülme canım dogru zamanda Allah nasip eder insallah benim ilk denememde olmadi cok uzulmustm ama 2.de oldu nasipte warsa olur umudunu kaybetme
hayirlisi olur insallah sorunsuz atlatirsin umarim. bir yildan fazladir saglikliyi bulmak icin ugrastim. transferden hemen sonrada grip oldum. 4. gunum bekliyorum daha.Daha olmadi canim bu hafta sonu insaallah . Sen ne durumdasin
inşallah bizde pozitifi görenlerden oluruzBen de gribim canım.Çok geçmiş olsun.Transferimin 5.günü grip oldum.Bugün 8.günüm bekliyorum ben de senin gibi hem umutluyum hem de umutsuz ama grip olup çok hamile kalan var.Bir arkadaş transfer günü hep öksürmüş gripmiş şimdi hamile.