Arkadaşlar merhaba ben ilk transferimi 4 ay önce yaptırdım taze transferdi ve tutmadı 2.transferimi 3 ocakta yaptık ve şuan hamileyim. Nacizhane tavsiyelerim kendinizi yormayın bol bol dinlenin bu süreçte eşiniz yada aile fertleriniz size yardımcı olsun. Mümkünse transferden sonra duş almayın ben 3 gün yıkanmadım, yıkanırken ılık suyla yıkanın. Baharatlı yemeyin, her sabah aç karnınıza kayısı yiyin kabız olmamak için ve gönlünüzü rahat tutun.Rabbim nasip ettiyse zaten oluyor. Kasık ağrılarım da adet olacakmışım gibi ağrılar oldu, göğüslerim de ağrı oldu, vücut ısım arttı siz bunu hissetmeyebilirsiniz ama eşiniz hissediyor. Dayanamayıp 8.gün sabah idrar testi yaptım bir kaç dakika bekledim çıkmadı diye gittim yattım ağladım bizim çocuğumuz olmıcak diye eşim de sakin ol Allah büyüktür dedi yarım saat sonra tekrar tuvalete gittiğim de 2.çizginin de çıktığını gördüm eşimle sarılıp ağlaştık doktorumuza attık kan verin dedi akşam üstü kan verdik betam 139 çıktı çok şükür. Olumsuz düşünmeyin ve inanın nasibiniz de varsa olur.