2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kasik agrim yok. ama iki gun cok siddetli basagrisi oldu. simdi halsiz ve yorgun hissediyorum bazen basim dönüyor. melonkolik
hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim.insallah saglikla kucaginiza alacaginiz gunleri de gorursunuz. kac gunde iyilestiniz. resmen dengem alt ust oldu nefes alamiyorum bogazim şiş başim donuyor. insallah bende sizin gibi pozitif görürüm.
 
Transferden 1 gün önce oldum grip transferden sonra 5 gün felan sürdü ama ilk 3 gün çok fenadim nasıl öksürük hapsuruk inanki rabbim izin verirse herşey olur gribi hiç kafana takma ayaklarımın altına vikis surup çorabı utuleyip giydim ben bol meyve ve 1 lt suyun içine yarım limon sıkıp içtim hep
 
tesekkur ederim. biraz icim rahatladi.
 
Arkadaşlar merhaba ben ilk transferimi 4 ay önce yaptırdım taze transferdi ve tutmadı 2.transferimi 3 ocakta yaptık ve şuan hamileyim. Nacizhane tavsiyelerim kendinizi yormayın bol bol dinlenin bu süreçte eşiniz yada aile fertleriniz size yardımcı olsun. Mümkünse transferden sonra duş almayın ben 3 gün yıkanmadım, yıkanırken ılık suyla yıkanın. Baharatlı yemeyin, her sabah aç karnınıza kayısı yiyin kabız olmamak için ve gönlünüzü rahat tutun.Rabbim nasip ettiyse zaten oluyor. Kasık ağrılarım da adet olacakmışım gibi ağrılar oldu, göğüslerim de ağrı oldu, vücut ısım arttı siz bunu hissetmeyebilirsiniz ama eşiniz hissediyor. Dayanamayıp 8.gün sabah idrar testi yaptım bir kaç dakika bekledim çıkmadı diye gittim yattım ağladım bizim çocuğumuz olmıcak diye eşim de sakin ol Allah büyüktür dedi yarım saat sonra tekrar tuvalete gittiğim de 2.çizginin de çıktığını gördüm eşimle sarılıp ağlaştık doktorumuza attık kan verin dedi akşam üstü kan verdik betam 139 çıktı çok şükür. Olumsuz düşünmeyin ve inanın nasibiniz de varsa olur.
 
merhabalar arkadaşlar benim de erken menopozdan dolayı raporlu olarak zeynep kamil hastanesinde yaptırıcam bana ocak ayın da adetliyken gel dediler sadece ilaç olarak dostinex kullanıyorum bu normal mi sizce ?
 
merhabalar arkadaşlar benim de erken menopozdan dolayı raporlu olarak zeynep kamil hastanesinde yaptırıcam bana ocak ayın da adetliyken gel dediler sadece ilaç olarak dostinex kullanıyorum bu normal mi sizce ?
Yumurtalarin toplandı değil mi canım ben toplama işleminden sonra kullandım bunu
 
Evet canım bu ilaç prolaktini düşürmek için demek ki daha test falan yapacaklar
daha çok mu işlemim var ki ? bana dedikleri adetin 2-3 günlerinde gel kan ver sonra anestezi doktoruyla görüş felan ilaç verilcekmiş sonrada başlanıcakmış doğru mu yani 10 günlük süreç dedikleri yoksa daha uzun mu ?
 
Cnm sen hangi aşamadasin doktorla ne konuştun ne yaptı sana
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…