-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
kasik agrim yok. ama iki gun cok siddetli basagrisi oldu. simdi halsiz ve yorgun hissediyorum bazen basim dönüyor. melonkolik
hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim.insallah saglikla kucaginiza alacaginiz gunleri de gorursunuz. kac gunde iyilestiniz. resmen dengem alt ust oldu nefes alamiyorum bogazim şiş başim donuyor. insallah bende sizin gibi pozitif görürüm.Canım transferimin yapıldığı gün okadar griptim ki hapsurmaktan kendimden geciyodum bende olmucak die okadar korkmuştum ki emin ol rabbim izin verdiği sürece hiç birşey engel değil benim 7. Gün değerim 66 10. Gün 261 gönlünü ferah tut ben hiç umitli değildim öksürük hapsurukla geçti 3 günüm
Cuma günü transfer tarihin belli olur o zamanBasladik canim oksapar ve estrofem kullaniyorum cuma kontrol
Canım progesteronu ne zaman alcaksınMerhaba kizlar @Merve1993m C cuucuuk
Bugum aradim ogrendim.
Benim embiriyo 5nci gunmus. Ve yumurta catladiktan 6 gun sonra transfer olacakmis. Siz hic 6nci gunde transfer edilgiini dyydunuz mu.
Bu arada catlatma ignesi falan kulanmadim. Tek kandan baktilar
Transferden sonra altan fitil sokacamCanım progesteronu ne zaman alcaksın
Transferden 1 gün önce oldum grip transferden sonra 5 gün felan sürdü ama ilk 3 gün çok fenadim nasıl öksürük hapsuruk inanki rabbim izin verirse herşey olur gribi hiç kafana takma ayaklarımın altına vikis surup çorabı utuleyip giydim ben bol meyve ve 1 lt suyun içine yarım limon sıkıp içtim hephayirli olsun sizin adiniza cok sevindim.insallah saglikla kucaginiza alacaginiz gunleri de gorursunuz. kac gunde iyilestiniz. resmen dengem alt ust oldu nefes alamiyorum bogazim şiş başim donuyor. insallah bende sizin gibi pozitif görürüm.
Hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçen olsin kuzum2 embriyo koydular cnm ama daha net birşey yok
Amin cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlısı olsun inşallah gönlünden geçen olsin kuzum
tesekkur ederim. biraz icim rahatladi.Transferden 1 gün önce oldum grip transferden sonra 5 gün felan sürdü ama ilk 3 gün çok fenadim nasıl öksürük hapsuruk inanki rabbim izin verirse herşey olur gribi hiç kafana takma ayaklarımın altına vikis surup çorabı utuleyip giydim ben bol meyve ve 1 lt suyun içine yarım limon sıkıp içtim hep
Aminn canımAmin cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canim pgt yaptiranlardan dglmiydin yoksa isim benzerligimitesekkur ederim. biraz icim rahatladi.
Ben Düzce'de oturuyorum da İstanbul'da anlaşmalı bı doktora gidip gelcez Florence Hastanesi'nde canım sen peki?Aminnn hepimiz guzel sonuclar aliriz insallah sen nerde yaptiriyorsun
evet canim benim. bende seni hatirladim.transferin hayirli olsun canim.Canim pgt yaptiranlardan dglmiydin yoksa isim benzerligimi
Daha olmadi canim bu hafta sonu insaallah . Sen ne durumdasinevet canim benim. bende seni hatirladim.transferin hayirli olsun canim.
Yumurtalarin toplandı değil mi canım ben toplama işleminden sonra kullandım bunumerhabalar arkadaşlar benim de erken menopozdan dolayı raporlu olarak zeynep kamil hastanesinde yaptırıcam bana ocak ayın da adetliyken gel dediler sadece ilaç olarak dostinex kullanıyorum bu normal mi sizce ?
herhangi bir işlem daha hiç olmadı sadece kan değerlerimde prolaktin çok yüksekti ondan dolayı verdiler canım...Yumurtalarin toplandı değil mi canım ben toplama işleminden sonra kullandım bunu
Evet canım bu ilaç prolaktini düşürmek için demek ki daha test falan yapacaklarherhangi bir işlem daha hiç olmadı sadece kan değerlerimde prolaktin çok yüksekti ondan dolayı verdiler canım...
daha çok mu işlemim var ki ? bana dedikleri adetin 2-3 günlerinde gel kan ver sonra anestezi doktoruyla görüş felan ilaç verilcekmiş sonrada başlanıcakmış doğru mu yani 10 günlük süreç dedikleri yoksa daha uzun mu ?Evet canım bu ilaç prolaktini düşürmek için demek ki daha test falan yapacaklar
Cnm sen hangi aşamadasin doktorla ne konuştun ne yaptı sanadaha çok mu işlemim var ki ? bana dedikleri adetin 2-3 günlerinde gel kan ver sonra anestezi doktoruyla görüş felan ilaç verilcekmiş sonrada başlanıcakmış doğru mu yani 10 günlük süreç dedikleri yoksa daha uzun mu ?