- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Basladik canim oksapar ve estrofem kullaniyorum cuma kontrolŞu an ne durumdasın peki cnm başladınız mı transfer sürecine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basladik canim oksapar ve estrofem kullaniyorum cuma kontrolŞu an ne durumdasın peki cnm başladınız mı transfer sürecine
Rabbim gönlüne göre versin insalah :) en kısa zamanda güzel sonuç alırsın umarimYok canim transfer bekliyorum cuma kontrolum var belki o zaman belli olur gunu duruma gore
İki gun canm degeeim sinirdaCanım milletin ne dediğine bakma sen kalbini ferah tut kaç gün arayla yaptırdın testleri
Canim deger dusuk diye degil artis orani az diye dedimCanım benim kuzenim de tüp bebek yaptırdı 14. gün değeri 169 çıktı ve ikiz tutmuştu neden kendine sıkıntı veriyorsun Allah bilir orasını sen dua et içini ferah tut
Canim hemsire degerin sinirda persembe tekrar kan ver dediDoktora gidecek misin canim peki bi bilene danismak lazim
Aminnn hepimiz guzel sonuclar aliriz insallah sen nerde yaptiriyorsunRabbim gönlüne göre versin insalah :) en kısa zamanda güzel sonuç alırsın umarim
Evet canim degerim sinirda artmisCanım tam iki katı olması beklenmiyor ki yüzde altmış yetmiş artsın diyorlar seninki yüzde yetmiş artmış bence hemen üzülme.. şu an benim doktorlarıma göre normal gebesin.
iki gün sonra tekrar vermeni istediler mi
O zaman persembeye kadar biraz daha sabr ama olumlu dusun olur mu bak bebegin etkilenirCanim hemsire degerin sinirda persembe tekrar kan ver dedi
Canim millet degilde hemsire dedi tup bebek merkezindeki degerin sinirda dedi hayirlisi ne diyeyimCanım artmış işte herkesin farklı farklı oluyor.İnternette zaten hep iç karartıcı şeyler yazar önemli olan doktorun ne diyeceği.Allah korusun 74 den sonra azalma olsaydı belki ama senin nerdeyse 2 katına çıkmış.İçin rahat olsun.Sen güçlü ol ki meleğin de güçlü olsun.2 gün sonra yine dene istersen
İnsallah canim cok saolO zaman persembeye kadar biraz daha sabr ama olumlu dusun olur mu bak bebegin etkilenir
Kaçıncı gün embriyosuydu? Bu arada hayırlı olsun Rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin inşallahMrb kızlar ben ayın 7. sinde transfer oldum ve bugün dayanamayıp test yaptırdım sonucum 50.3 çıktı inş hepiniz tez zamanda güzel haberler alırsınız dualarımdasiniz
Canim kasik agrin varmi bende cmartesi transfer oldum kasiklarimda agri var ve basim cok agriyo...transferinde hayirli olsun insallaharkadaslar transferden sonra grip olan var mi aranizda. cumartesi transfer oldum. transferden sonra grip oldum. olumsuz sonuclanacak diye cok korkuyorum.
kasik agrim yok. ama iki gun cok siddetli basagrisi oldu. simdi halsiz ve yorgun hissediyorum bazen basim dönüCanim kasik agrin varmi bende cmartesi transfer oldum kasiklarimda agri var ve basim cok agriyo...transferinde hayirli olsun insallah
Amin canım 5. gün embriyosuydu benimkiler inş değerlerim artarda herşey yolunda giderKaçıncı gün embriyosuydu? Bu arada hayırlı olsun Rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah hayırlısı olur canım.Rabbim gönlüne göre versinCanim millet degilde hemsire dedi tup bebek merkezindeki degerin sinirda dedi hayirlisi ne diyeyim
İnşallah canım mm ikiz mi?Amin canım 5. gün embriyosuydu benimkiler inş değerlerim artarda herşey yolunda gider
Canım transferimin yapıldığı gün okadar griptim ki hapsurmaktan kendimden geciyodum bende olmucak die okadar korkmuştum ki emin ol rabbim izin verdiği sürece hiç birşey engel değil benim 7. Gün değerim 66 10. Gün 261 gönlünü ferah tut ben hiç umitli değildim öksürük hapsurukla geçti 3 günümarkadaslar transferden sonra grip olan var mi aranizda. cumartesi transfer oldum. transferden sonra grip oldum. olumsuz sonuclanacak diye cok korkuyorum.
Bence çok düşük değil değerin canım kötü düşünceleri aklından at bebisin seninle bunu düşün kötü bişey olsaydı değerinde düşüş olurdu bence çoğu yerde okumustum%70 artması normal dioduİki gun canm degeeim sinirda
2 embriyo koydular cnm ama daha net birşey yokİnşallah canım mm ikiz mi?