- 21 Haziran 2019
- 414
- 442
- 42
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Canım kan tahlili yaptirsanaKizlar merhaba bende gebelik testi yaptim son 3 gunki gebelik testim ekte ama dun ve bugun pek koyulasmadi kimyasalmi oldi acaba cok uzuldum sirayla atiyorum ilk test iki gun onceninki
Canim bugun pazarda baksana koyulasmadiCanım kan tahlili yaptirsana
Canim bunlar 3 gundue yapilan testler gunden gune koyulasmasi gerek ya bak bugun siliklesmis koyilasmamisCanim bundan degilde erken gebelik olani alsaydin keske tek seferde yapardin sonra sonuc ne cikarsa ciksin gidip kan verirdin simdi aklin boyle daha cok karisacak
8.gun mu başladın yapmaya?Bı topikte birinin kan vereceği gün idrar testi siliklesmisti şimdi bebeğini bekliyor..Bence hemen panik yapma hayırlısı,senin kaçıncı denemendi ?Canim bugun pazarda baksana koyulasmadi
Canim 3 gundur yaptik baksana ilk ve ikincisinde koyulasti ama bugun siliklesti ama sadece su var digerlerinde sabah 6 gibi falan yapmistim 12 de uyuyup bunda sabah 4 de yaptim etki edermi bilmem8.gun mu başladın yapmaya?Bı topikte birinin kan vereceği gün idrar testi siliklesmisti şimdi bebeğini bekliyor..Bence hemen panik yapma hayırlısı,senin kaçıncı denemendi ?
En iyi sonucu yine de kan testinde alırsın içini ferah tut bak ikinci çizgiyi görmüşsün ne güzel bol bol dua et edelim Rabbim sevindirsin inşallahCanim 3 gundur yaptik baksana ilk ve ikincisinde koyulasti ama bugun siliklesti ama sadece su var digerlerinde sabah 6 gibi falan yapmistim 12 de uyuyup bunda sabah 4 de yaptim etki edermi bilmem
Hayirlisi olsun canim nasipte varsa o olur zaten yarin ilk idrarlada tekrar yapicam ayni marka testi belki artarEn iyi sonucu yine de kan testinde alırsın içini ferah tut bak ikinci çizgiyi görmüşsün ne güzel bol bol dua et edelim Rabbim sevindirsin inşallah
İnşallah canım benim de 8.gundu bugun sabah idrar yaptım çıkmadı tutmadı galibaHayirlisi olsun canim nasipte varsa o olur zaten yarin ilk idrarlada tekrar yapicam ayni marka testi belki artar
Canim acilden verebiliyorsun kani gebelik baktiracagim dersen yapiyorlarCanim 3 gundur yaptik baksana ilk ve ikincisinde koyulasti ama bugun siliklesti ama sadece su var digerlerinde sabah 6 gibi falan yapmistim 12 de uyuyup bunda sabah 4 de yaptim etki edermi bilmem
Anladim canim o zaman bekle olumsuzda dusunme insallah guzel sonular alirsinCanim hep ayni cevabi verdim tekrarliyimkan versem belli bir deger cikar sorun orda degilki sorun artmamasinda degerin neyse benim beklemekten baska carem yok ilk testi yaptim cok uzuldum bu arada bizim burda acilde yapilmiyor yapsamda iki gun sonra tekrar ayni labaratuar olsin diye yine acilde kan vermeliyim
İnsallah canim dua edin bana bugun ozelde kan vercem sali tekrar ozelde kan veririm artikAnladim canim o zaman bekle olumsuzda dusunme insallah guzel sonular alirsin ♥
İnsallah bebegin sana sıkı sıkı tutunmustur canimm bize de guzel haberini ver tamam miİnsallah canim dua edin bana bugun ozelde kan vercem sali tekrar ozelde kan veririm artik
6(
İnsallah bebegin sana sıkı sıkı tutunmustur canimm bize de guzel haberini ver tamam mi ♥
O da olabilir tabi kiayy ben ona hic yormadim rahim kalinlasiyordur dedim kendi kendime
İnşallah bebeğin seninleİnsallah canim dua edin bana bugun ozelde kan vercem sali tekrar ozelde kan veririm artik
İnsallah canim hayirlisiyla hepimizin yuzu guler insallahİnşallah bebeğin seninle
Aminnn canımmİnsallah canim hayirlisiyla hepimizin yuzu guler insallah
Yaa hayirli olsun canım tek embriyo mu?Kızlar merhaba ben sizi sessiz takip ediyorsun benimde 10 gün değerim 485 geldi hayırlısı bakalim bu arada 5. Gün transferi idi