- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Bende surekli varya seyriyor gibi 2 dk araliklarla hep oluyor anlamadim iyiye mi kotuye mi isaret ama gaz degil agri sizi yokÇok nadir hissettiğim bişey ben gaz olabilir diye düşünüyorum
Kilo aliyor musun?Bende surekli varya seyriyor gibi 2 dk araliklarla hep oluyor anlamadim iyiye mi kotuye mi isaret ama gaz degil agri sizi yok
Canım ben de olmadi ama bu ilaçlar iğneler daha neler hissettirecek bakalımKizlar ya dunden beri estrofem iciyorum rahimde yani karnimin tam alt bolgesinde surekli seyrir gibi birseyler oluyor sizde de oluyor mu rahim duvari mi kalinlasiyor anlamadim sanki bebek varda tekme atiyor gibi o derece hissediyorum her an
Tedaviye baslamadan once 71 kiloydum hic tartilmadim ama sistigimi hissediyorumKilo aliyor musun?
Kafayi siyiricaz sonundaCanım ben de olmadi ama bu ilaçlar iğneler daha neler hissettirecek bakalım
İnşallah canım bu tüp bebek aşamaları zor ama bı o kadar da heyecanlı..İnşallah güzel olur benim de ilginç bir şekilde her gün bir yerime bir şey oluyor anlamadım gittiKafayi siyiricaz sonundayok vucut ne yapsin o kadar igne ilaca nerde ne yapacagini da sasirdi cuma kontrolum var umarim transfer gunune belirler ya
Canım merhaba ana testi ve CD 56 nasıl yapılıyor. Ben bir doktora sordum rahimden parça alınarak yapılabilir dedi ama sanki bir yerden de kandan yapılıyor diye duymuştum.en nasıl yaptırmıştın ve nerde yaptırmıştınMerhaba ,bagisiklikla ilgili testleri yaptirdiniz mi ?rahimdeki katil hucreler embriyoyu yabanci madde olarak algilayip tutynmasini ,gebeligin ilerlemesini engelliyor olabilir.ana testi,cd56 testleri yaptirdiniz mi ?birde bagisiklik icin serum tedavisi uygulaniyor ,size uygulandi mi ?
Belki kilo almaya bağlı birseydirTedaviye baslamadan once 71 kiloydum hic tartilmadim ama sistigimi hissediyorum
Ben era yaptirdim ,cd 56 testini ozel laboratuvarlarda kanda bakiliyor,ana testine de bakiliyor bagusiklikta sIkIntI var mi diye .ozel laboratuvarlarin sayfalarinda yapilan testlere bakin isterseniz.Canım merhaba ana testi ve CD 56 nasıl yapılıyor. Ben bir doktora sordum rahimden parça alınarak yapılabilir dedi ama sanki bir yerden de kandan yapılıyor diye duymuştum.en nasıl yaptırmıştın ve nerde yaptırmıştın
Nerde tedavi oluyorsun canımMerhaba kızlar ben de kontrole gittim yine clexane Protestan fitil ve protulox iğne ekledi estrofeme günde 3 estrofem.22 Ocak kesin transfer.Rahim kalınlığım su an 9 mm.
AntepNerde tedavi oluyorsun canım
Bende 13 ocak yani pazartesi transfere gidiyorum en son 3 ocakta kontrol oldum kalınlıgım 9,5 tu şimdi ne kadarla transfer olacagım bilmiyorum estrofem 3 kez alıyorum bir de crinone jel kullanıyorum sabah akşamNerde tedavi oluyorsun canım
Aynenn canim sonu guzel olur insallahİnşallah canım bu tüp bebek aşamaları zor ama bı o kadar da heyecanlı..İnşallah güzel olur benim de ilginç bir şekilde her gün bir yerime bir şey oluyor anlamadım gitti
Belki kilo almaya bağlı birseydir
Ayyy ben bile heyecanlandimMerhaba kızlar ben de kontrole gittim yine clexane Protestan fitil ve protulox iğne ekledi estrofeme günde 3 estrofem.22 Ocak kesin transfer.Rahim kalınlığım su an 9 mm.
Seninde hakkinda hayirlisi insallah canin su an kalinligi iyi o gune kadar en guzeline gelir insallahBende 13 ocak yani pazartesi transfere gidiyorum en son 3 ocakta kontrol oldum kalınlıgım 9,5 tu şimdi ne kadarla transfer olacagım bilmiyorum estrofem 3 kez alıyorum bir de crinone jel kullanıyorum sabah akşam
Canim bundan degilde erken gebelik olani alsaydin keske tek seferde yapardin sonra sonuc ne cikarsa ciksin gidip kan verirdin simdi aklin boyle daha cok karisacakKizlar merhaba bende gebelik testi yaptim son 3 gunki gebelik testim ekte ama dun ve bugun pek koyulasmadi kimyasalmi oldi acaba cok uzuldum sirayla atiyorum ilk test iki gun onceninki