- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Ya bu arada kızlar nelere dikkat ediyorsunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim Rabbim kucagina almayi nasip etsinKızlar merhaba ben sizi sessiz takip ediyorsun benimde 10 gün değerim 485 geldi hayırlısı bakalim bu arada 5. Gün transferi idi
Yok 2 embriyo transfer edildiYaa hayirli olsun canım tek embriyo mu?
O zaman ikisi de tutmus galibaYok 2 embriyo transfer edildi
Hadi hakkinda hayirlisi canim insallah guzel sonuclar alirsin test gunun ne zamanMerhaba kizlar Allah herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah benimde 2. tüp bebek denemem ilki 3. gün embriyosuydu 2 tane transfer edilmişti kimyasal sonuçlandı. 4 ocakta 2. Gün embriyosu 2 adet (2 ve 6 hücreli) transfer edildi beklemedeyim inşallah sonuç güzel olur
Canım tebrik ederim. Allah sağlıkla kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah. darısı bizlerin başına :)Kızlar merhaba ben sizi sessiz takip ediyorsun benimde 10 gün değerim 485 geldi hayırlısı bakalim bu arada 5. Gün transferi idi
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah canım ne zaman test günün?Merhaba kizlar Allah herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah benimde 2. tüp bebek denemem ilki 3. gün embriyosuydu 2 tane transfer edilmişti kimyasal sonuçlandı. 4 ocakta 2. Gün embriyosu 2 adet (2 ve 6 hücreli) transfer edildi beklemedeyim inşallah sonuç güzel olur
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina aldirmayi nasip etsin. Transferden bikac gunsonra lekelenmen oldumuYok 2 embriyo transfer edildi
Başka gidebileceğin bir yer yok muOzel hastanenin aciline geldik ana baba gunu kizlar bu yuzden gelmek istememistim aslinda
Hayırlısı inşallahO zaman ikisi de tutmus galiba
Amin insallahHayirli olsun canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin ♥
İnşallah en mukemmel şekilde devam etsin gebeliğin senin artık bir meleğin var meleğin le birlikte bizede dua etHayırlısı inşallah
Teşekkür ederim :)Ben era yaptirdim ,cd 56 testini ozel laboratuvarlarda kanda bakiliyor,ana testine de bakiliyor bagusiklikta sIkIntI var mi diye .ozel laboratuvarlarin sayfalarinda yapilan testlere bakin isterseniz.
Bence çok güzel koyulaşmış canım tutunmuş maşallahKizlar merhaba bende gebelik testi yaptim son 3 gunki gebelik testim ekte ama dun ve bugun pek koyulasmadi kimyasalmi oldi acaba cok uzuldum sirayla atiyorum ilk test iki gun onceninki
Canım kesinlikle var boşuna panik yapıyorsun koyulaşmış bence.. rahat rahat test gününü bekle bebişe iyi bakHayirlisi olsun canim nasipte varsa o olur zaten yarin ilk idrarlada tekrar yapicam ayni marka testi belki artar
Yok canim malesef neyse salida ayni yerden vermem gerekBaşka gidebileceğin bir yer yok mu
Canim 2. Test posetli olan onda koyulasti 3. Test arkasinda yesil olan onda ise siliklesmisBence çok güzel koyulaşmış canım tutunmuş maşallah