2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın bugün kan testi verdim b hcg 68.23 cıktı. Adet günüm yarın. Kan verip eve geldim doktorumla da görüşmedim. Aramadım da henüz. Anlamadım çok yüksek bir değer de değil yardımcı olabilir misiniz.

Allah razı olsun inşallah sizin de her şey yolunda gider sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.Adet günümün yarin olmasi beni endişelendiryor .ilk tup bebek denememiz.

Ayy ne guzelllll canimmm. Bizim burda ayriyetten kese gostermiolar mecbur 18sini beklicem
Benim gittiğim hastanede tüp bebek bölüm doktoru hcg yeterli olunca bakıyor keseye. Randevu aldım bende bundan sonraki kontroller tüp bebek bölümünde değil normal klinikte olacak rabbim izin verirse. 18inde randevu bulabildim en yakın. Kalp atışı için bende 18inde gidicem.

Amin inşallah canım gözün Aydın çok sevindim ❤Allahım sağlıkla kucağına aldırsın

Ah canım sorma benim doktorum da hem kese hem kalbe çağırıyor

Muhtemelen özel kliniklerde öyle ilerliyor. Benim eğitim araştırma hastanesi. Doktorum pozitif sonuçlarda keseyede bakıyor. Kalp atışı için kadın doğum kliniğine gidicem rabbim nasip ederse.

Bendede kese vardı sadece. Yolk kesesinden bahsetti sanki ultrason yapan asistan kese burda bişeyi göremiyorum dedi. Tıbbi bi terim söyledi, heyecandan hatırlamıyorum. Doktorumda değer dün 2500müş daha görünmez , kese iyi görünüyo herşey yolunda dedi. Bende gördüm minicikti. 10 gün sonrada kalp atışına bakılacak. 18ine randevu bulabildim. İnşallah hepimiz için herşey yolunda ilerler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyy çok teşekkür ederim vallahi içimi çok rahatlattıniz .Allah hepimize sağlıkla bebeklere kavuşmayı nasip etsin

Önemli olan yükselmesi canım. Kaçla başladığının çok önemi kalmıyor güzel katlandığında.

Bu kayınvalidem beni sinirden deli edecek yakında. Aradı sordu şimdi, keseyi gördük diyorum. Babana söyleyim mi ben diyo. Benim kendi babamdan bahsediyor. Ne alaka, üstüne vazife sanki. Dün gelmiş bana saçma sapan sen artık bizim ineğimiz olucan süt vericen diyo. Hayal kuruyo çocuktan bahsediyo, benim bebeğime sakın onu yedirme bunu içirme bişeyler anlatıyo. Nerden onun bebeği oluyorsa. 15 gün sonra teşrif eden kadın diyo bunları. Zaten hormonlarım tavan, papaz olcaz bu gidişle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…