- 4 Şubat 2020
- 116
- 67
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.701
üff gecmiyor günler saatler. bugun sürekli kasıklarım ağrıdı regl olacakmışım gibi. 2 3 gündür de ince ince başımda ağrıyo arada sırada. neden acaba. kasıklarım tuhaf ama sanki çekiliyo gibi sanki kramp gibi tuhaf yani neyin belirtisi bilemedim. reglinin mi yoksa tutuyormu bilemedim .Periso sakinsen benle aynı tarihdin bizim için daha erken çıkmazki ama bende meraktayım
Test için erken değil mi? 9.güne denk geliyor. Iyi dusun iyi olsun canimMerhaba kızlar bnm de ilk tüp bebek denemem 27 ocakta 5.gün embriyosu tek yumurta transferi yapıldı. Yarın test günü ama adet olacakmışım gibi başım ağrıyor inşallah her şeyin hayırlısı olur hepimiz için
Valla bende kasık ağrısı hep var bende regli mi olucam acaba diyorum bilmiyorum. Azcık yürüsem hissediyorum. Böyle dolgunluk hissi gibi. Bekleyelim acele etmeyelim hayırluau inşüff gecmiyor günler saatler. bugun sürekli kasıklarım ağrıdı regl olacakmışım gibi. 2 3 gündür de ince ince başımda ağrıyo arada sırada. neden acaba. kasıklarım tuhaf ama sanki çekiliyo gibi sanki kramp gibi tuhaf yani neyin belirtisi bilemedim. reglinin mi yoksa tutuyormu bilemedim .
Bence hic bitki cayi icme canimKızlar birşey soracağım boğazım acıyor biraz nar çiçeği çayı içsem sakıncası olur mu sizceada çayı içilmemesi gerek onu biliyorum ama nar çiçeği nasıl olur bilemedim
Masallah canım saglikla kucagina Al insallahKızlar sonucum 3608
Masallah saglikla dogsun insallahSonucum 2479 çıkmış kızlar. Perşembe yada cuma kese için gidicem.
Amin canım inşallah hepimizMasallah canım saglikla kucagina Al insallah
Doktorum öyle söyledi .inşallah canimTest için erken değil mi? 9.güne denk geliyor. Iyi dusun iyi olsun canim
Ben de ilk kez 9. günde yapmıştım test canım. Akşama doğru yapmıştım, hayalet çizgi varla yok arası mı oluyor tam olarak bilmiyorum ama benimki çok koyu olmasa da belirgindi.Arkadaşlar benim bugün 9.günüm idrar testi yaptım hayalet çizgi çıktı böyle çıkıpta pozitif mi gördünüz test günün de
Testi atma imkanın var mı canım burayaDoktorum öyle söyledi .inşallah canim
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Daha önce kese görmeye yakın(bir iki gün önce mesela) hcg baktıran oldu mu aranızda? Değeriniz kaçken keseyi gördünüz acaba? Beni 2. testimden(1200 lerde çıkmıştı) 10 gün sonra kese için çağırdılar. O kadar uzun geldi ki o süre bugün hcg yaptırdım tekrar en azından yükseliyor mu kontrol edelim diye. Değer 21 binlerde çıktı ve kese kontrolü 2 gün sonra daha. Merak ediyorum sizde de böyle mi oldu süreç.
Bişey olmamıştır ama dikkat et benim kamburum çıkacak hiç gerinmiyorum bile.Kızlar ya hapşırdım az önce karnıma sancı girdi kötü birşey değildir demi bu sırt üstü yatıyordum hapşırırken