2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ya hapşırdım az önce karnıma sancı girdi kötü birşey değildir demi bu sırt üstü yatıyordum hapşırırken
Canım ben 1 haftadır hastayım hem öksürüyorum hem hapşırıyorum. Allahın izniyle bir şey olmaz hapşırmakla. Evet kasılıyor biraz karın ama inşallah o kadarcık şeyle bir şey olmaz. İyi düşünelim iyi olsun

Merhaba canim ayni gun transfer olmusuz bende yarin kan vermeye gidecegim

Bişey olmamıştır ama dikkat et benim kamburum çıkacak hiç gerinmiyorum bile.
Yok canım bende gerinmiyorum hiç ama bu birden geldi jel yapmıştım tam yatıyordum aniden hapşurdum ve inanılmaz sancı girdi ama geçti hemen
Evet doktorlar da birşey olmaz diyor da sancı girince baya korktum

Yok canım bende gerinmiyorum hiç ama bu birden geldi jel yapmıştım tam yatıyordum aniden hapşurdum ve inanılmaz sancı girdi ama geçti hemen

Evet doktorlar da birşey olmaz diyor da sancı girince baya korktum

Evet canım jel olayını unuttum ben tabii mecbur yattın o esnada.. ama bu tip şeylerden bişey olmuyor sadece biz anne adayları endişeleniyoruz işte geçti gitti

Evet canım jel olayını unuttum ben tabii mecbur yattın o esnada.. ama bu tip şeylerden bişey olmuyor sadece biz anne adayları endişeleniyoruz işte geçti gitti
Şükür ya nasıl korktum anlatamam canım o sancı sırt üstü yatmaktan oluyormuş sanırım öyle yazıyor şimdi biraz araştırdım da :) inşallah öyledir

Hangi iğne oksapar mı prolutex mi bunları sağlık ocakları yazıyor mu okadar çok para verdim ki yazıosa çok üzülcem
Bende ilk zamanlar oksapari parayla aliyordum eczacim tanidik sagolsun aile hekimine yazdir durumunu izah et dedi sagolsun yazdi aile hekimi daha da il disi hastasi oldugum halde

Bende ilk zamanlar oksapari parayla aliyordum eczacim tanidik sagolsun aile hekimine yazdir durumunu izah et dedi sagolsun yazdi aile hekimi daha da il disi hastasi oldugum halde
Tamam canım söyleyeyim VAla yetişmio artık okadar ilaç feda olsun ama öyle bişi varsa neden yazdırmayalım söylediğin iyi oldu

Tamam canım söyleyeyim VAla yetişmio artık okadar ilaç feda olsun ama öyle bişi varsa neden yazdırmayalım söylediğin iyi oldu ☺
Tabi canim eczaci acidi halime ben recetemi goturuyorum ona aile hekimi yazacaklari isaretliyor bende rica ediyorum tup bebek hastasiyim diye yardimci oluyor ama rapor cikartmayi dusunuyorum bende oksapar icin devamli kullnacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…