- 21 Şubat 2014
- 208
- 51
- 34
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.721
Canım ben 1 haftadır hastayım hem öksürüyorum hem hapşırıyorum. Allahın izniyle bir şey olmaz hapşırmakla. Evet kasılıyor biraz karın ama inşallah o kadarcık şeyle bir şey olmaz. İyi düşünelim iyi olsunKızlar ya hapşırdım az önce karnıma sancı girdi kötü birşey değildir demi bu sırt üstü yatıyordum hapşırırken
Merhaba canim ayni gun transfer olmusuz bende yarin kan vermeye gidecegimMerhaba kızlar bnm de ilk tüp bebek denemem 27 ocakta 5.gün embriyosu tek yumurta transferi yapıldı. Yarın test günü ama adet olacakmışım gibi başım ağrıyor inşallah her şeyin hayırlısı olur hepimiz için
Yok canım bende gerinmiyorum hiç ama bu birden geldi jel yapmıştım tam yatıyordum aniden hapşurdum ve inanılmaz sancı girdi ama geçti hemenBişey olmamıştır ama dikkat et benim kamburum çıkacak hiç gerinmiyorum bile.
Evet doktorlar da birşey olmaz diyor da sancı girince baya korktumCanım ben 1 haftadır hastayım hem öksürüyorum hem hapşırıyorum. Allahın izniyle bir şey olmaz hapşırmakla. Evet kasılıyor biraz karın ama inşallah o kadarcık şeyle bir şey olmaz. İyi düşünelim iyi olsun ☺
Keske atsaydin canim bakardik bizdeArkadaşlar benim bugün 9.günüm idrar testi yaptım hayalet çizgi çıktı böyle çıkıpta pozitif mi gördünüz test günün de
Benimkide koyu değil ama belli çizgi olduğuBen de ilk kez 9. günde yapmıştım test canım. Akşama doğru yapmıştım, hayalet çizgi varla yok arası mı oluyor tam olarak bilmiyorum ama benimki çok koyu olmasa da belirgindi.
Yok canım bende gerinmiyorum hiç ama bu birden geldi jel yapmıştım tam yatıyordum aniden hapşurdum ve inanılmaz sancı girdi ama geçti hemen
Evet doktorlar da birşey olmaz diyor da sancı girince baya korktum
Şükür ya nasıl korktum anlatamam canım o sancı sırt üstü yatmaktan oluyormuş sanırım öyle yazıyor şimdi biraz araştırdım da :) inşallah öyledirEvet canım jel olayını unuttum ben tabii mecbur yattın o esnada.. ama bu tip şeylerden bişey olmuyor sadece biz anne adayları endişeleniyoruz işte geçti gitti
Keske atsaydin canim bakardik bizde
Attım fotosunu testin ama beceremedim galibaKeske atsaydin canim bakardik bizde
Maşallah canım var gün geçtikçe koyulaşacak
Masallah canim gozun aydin var benimde bundan az silikti erken gebelikte daha net cikar ama tekrar yapma icin rahat olsun
Gözüm aydın canım . Kaçıncı günde yaptın
Hangi iğne oksapar mı prolutex mi bunları sağlık ocakları yazıyor mu okadar çok para verdim ki yazıosa çok üzülcemBende yazdırdım doktoruma ama bişi demedi
Oksaparı ben 20 kutu sgk üzerinden rapor çıkartıp yazdırdım ama 100 lira fark ödedimHangi iğne oksapar mı prolutex mi bunları sağlık ocakları yazıyor mu okadar çok para verdim ki yazıosa çok üzülcem
Bende ilk zamanlar oksapari parayla aliyordum eczacim tanidik sagolsun aile hekimine yazdir durumunu izah et dedi sagolsun yazdi aile hekimi daha da il disi hastasi oldugum haldeHangi iğne oksapar mı prolutex mi bunları sağlık ocakları yazıyor mu okadar çok para verdim ki yazıosa çok üzülcem
Tamam canım söyleyeyim VAla yetişmio artık okadar ilaç feda olsun ama öyle bişi varsa neden yazdırmayalım söylediğin iyi olduBende ilk zamanlar oksapari parayla aliyordum eczacim tanidik sagolsun aile hekimine yazdir durumunu izah et dedi sagolsun yazdi aile hekimi daha da il disi hastasi oldugum halde
Tabi canim eczaci acidi halime ben recetemi goturuyorum ona aile hekimi yazacaklari isaretliyor bende rica ediyorum tup bebek hastasiyim diye yardimci oluyor ama rapor cikartmayi dusunuyorum bende oksapar icin devamli kullnacagimTamam canım söyleyeyim VAla yetişmio artık okadar ilaç feda olsun ama öyle bişi varsa neden yazdırmayalım söylediğin iyi oldu ☺