2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canlarım her gun ayetel kursi ve meryem suresini okuyun elinizi karniniza koyup Allahin izniyle koruyormus bu dualar ben okuyorum sizlere de soyleyim dedim bide el mübdi bol bol soyleyin
Bende senin gibi okuyorum bide ya halik ve ya Şafi esmalarını çekiyorum. Gerçekten ruhen bile rahatlatıyor insanı.

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Daha önce kese görmeye yakın(bir iki gün önce mesela) hcg baktıran oldu mu aranızda? Değeriniz kaçken keseyi gördünüz acaba? Beni 2. testimden(1200 lerde çıkmıştı) 10 gün sonra kese için çağırdılar. O kadar uzun geldi ki o süre bugün hcg yaptırdım tekrar en azından yükseliyor mu kontrol edelim diye. Değer 21 binlerde çıktı ve kese kontrolü 2 gün sonra daha. Merak ediyorum sizde de böyle mi oldu süreç.
Değerim 1500 lerde iken gördüm ben minicik sadece kese ama

arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım 29 yaşındayım 3 ay da sadece bir tane 10 m yumurtam oluştu yumurtam hiç yoktu genotropin kulandım çok az dozla şimdi menoroil verdi doktorum başka yumurtam oluşurmu çok yetersli bilgiye sahip değilim sizde bu yollardan geçmişsinizdir beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım deneyimlerinizi dinlemek isterim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X