2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah canım harika ❤ Hadi artı sonra da kalp atımına Bende 14 ümde gidicem hem kese hem kalp için
Ben keseyi bi göreyim kalp için tekrar giderim. İnşallah keseyi görmek, kalp atışını duymakta nasip olur, hem bize hem isteyen dileyen herkese.
Bugün ne kadar güzel bir sürü iyi haber aldık yaaa... senin de ikiz olabilir bu arada.. Ay çok mutlu oldum beeennn.. Darısı bizlere...
Amin canım, rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Benim tek embriyoydu ama rabbimin dediği olur.

Arkadaşlar bu arada benim yaşım henüz 35 olmadığından ve ilk denemem olduğundan tek embriyo transferi yaptı doktor. Yasal mezvuat böyle diyormuş. Size de böyle bir şey söylendi mi? 35 yaş altında isen ve iki olumsuz tüp bebek deneyimin varsa birden fazla embriyo transfer edilebiliyormus mevzuat gereği ama buna takılmayan doktorlar da duydum. Sizin deneyimleriniz nedir hanımlar?

bana da aynısını demişlerdi cnm

Ben 28 yaşındayım iki embriyo transferi oldu özelde yaptırdım ben ondan dolayı iki koyuldu devlette 35 yaş altına tek konuluyor

EVET DOGRU DEMIS 35 YAS ALTI 2 TANE KOYMUYORLAR YASAL OLARAK YASAK AMA TABI DOKTORUNA KALMIS BIRSEY . ANCAK 2 TUP DENEMEN LAZIM OLUMSUZSA 2 KOYUYOLAR DIYE BILIORUM CNM

Ben de ozelde yaptırdım canim ama fark ediyor demekki
Evet olabilir bizim ki yasal değil zaten ama bir şekilde belgelerde değişiklik yapıyor olabilirler iki transferim de iki embriyo konuldu hatta tek istersen tek koyalım ama iki koymaktan yanayız dediler bende iki olsun dedim iki oldu

Ben de iki istedim ama yasal mevzuat dedi koymadi doktorum
Olsun cnm zaten ben sordum ikiz olma ihtimali yüzde kaç diye aslında çok düşük çünkü biz vücudun doğasını bozuyoruz normalde tek gebelik yaşayacak bünyeye iki koyuyoruz ama teke düşüyor vücut almıyor dedi doktorum tedbir amaçlı koyuyoruz dedi biraz cesaretim olsa bende tek koydururdum aslında

Evde idrar testi yapanlar sabahki idrarınızla mi yaptınız acaba ben öğlen yaptım ucuz olan testler ile ikinci çizgi çıkmadı 6. günüm daha erken biliyorum ama merak ettim. Bu arada ilk hamileligimde de 5. gün negatif ciimisti 10. gün silik bir şekilde çizgiyi görmüştüm

Canım ben gün içerisinde ki idrarımla yaptım ama erken gebelik testi yapmıştım bir de 6. Gün çok erken 7 den sonra hormon salgılanıyor zaten yapıp da moralini bozma lütfen

Canım bana da öyle söyledi doktorum her şeyin hayırlısı.. Allah herkesin gönlüne göre versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…